Greičiau pavargsime, nuliūsime, susipyksime

Ne itin smagus metas, kai greičiau pavargstame, nuliūstame, susipykstame, nes staiga ima skirtis nuomonės, tikslai, principai ir tampame itin kategoriški, nelankstūs. Geriausia šiomis dienomis nesiimti sunkių bei atsakingų darbų, taip pat nesiaiškinti santykių. Svarbius sprendimus derėtų priimti individualiai. Venkite tarpininkauti, užtarinėti, neprisiimkite svetimos atsakomybės. Deja, gali atsikartoti (sustiprėti) finansinės problemos, atsinaujinti seni konfliktai kolektyve, taip pat su partneriais. Neskubėkite tvarkyti svarbių verslo, piniginių, turto reikalų. Antradienį 2 val. 24 min. Saturnas Žemės stebėtojo atžvilgiu nustos judėti tiesiai, apsisuks ir ims judėti atatupstas. Atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas truks iki rugsėjo 1 d. Kai Saturnas juda atatupstas, sunkiau pakeliama askezė, izoliacija, stinga nuoseklumo, sistemiškumo. Palanku keisti asmeninius įsitikinimus, kad jie taptų tikra vidine atspara, neleidžiančia palūžti.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiko tarpą. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklą – vienatvė, pamesti sagą – liga, jei spyna sugestų, raktas sulūžtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės nutūptų, giedras rytmetys.

Avinas (03 21–04 20). Jėgos senka, tiesa, intuicija tobulėja. Tad nesiimkite atlikti visų darbų, daugiau ilsėkitės, stenkitės gerai išsimiegoti (jums sapnai šiuo metu bus itin svarbūs). Reikalus tvarkykite atsargiai, veikite švelniai ir nepastebimai, mokėkite saugoti paslaptis.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį vargu ar pavyks įgyvendinti tai, ką sumanysite, gali atsirasti nematytų kliūčių. Būkite pakantesni bendraudami, ypač su bičiuliais, nes galite susivaidyti su senu draugu.

Dvyniai (05 21–06 21). Jei jums reikia kai ką labai svarbaus pasakyti šefui, įtikinti savo idėjomis, atidėkite šią idėją penktadieniui, o antradienį būtų geriau, jei šefas jūsų nepastebėtų. Tai netinkamas metas pakovoti už savo pripažinimą ne tik darbe, bet ir namie.

Vėžys (06 22–07 22). Šiomis dienomis norėsis visko ir daug, tačiau aplinkybės vers atsisakyti ne vieno noro, sumanymo. Tai nebus pačios geriausios dienos romantikams – svajonių sparnelius kiek pakirps nelanksti, nesukalbama realybė...

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį neverta imtis pavojingų, rizikingų darbų. Beje, jei yra intrigų už jūsų nugaros, apie tai kažkokiu būdu sužinosite. Mergelė (08 23–09 22). Jūsų gerumas neišmatuojamas, ir tai gali paskatinti įžūlius savanaudžius jumis pasinaudoti. Tiesa, nuo agresyvios, savanaudiškos aplinkos šiomis dienomis reikėtų atsiriboti, o su artimaisiais, ypač antrąja puse, turite likti nuoširdūs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį būkite itin atidūs dirbdami, tvarkydami reikalus – nė nepastebėsite, kaip apsiriksite. Didesnė technikos gedimo, traumų darbe tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis skatins avantiūras, deja, dabar ne laikas imtis rizikingų sumanymų. Ir saugokitės, kad neįsiveltumėte į svetimus reikalus ar intrigą dėl karjeros, valdžios.

Šaulys (11 23–12 21). Šiomis dienomis įvykę susitikimai, pokalbiai gali pakeisti jūsų vidinį nusistatymą ir padaryti įtaką jūsų šeimos gyvenimui, ateities įvykiams. Vis dėlto geriau kol kas nepriimti jokių kategoriškų sprendimų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis patikrins jūsų tolerancijos lygį bendraujant, ypač su kolegomis, vadovybe, – jūsų nuomonės gali rimtais išsiskirti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis – tas metas, kai visko reikės patiems ir visko visi iš jūsų reikalaus. Stigs laiko, jėgų, noro, pinigų...Deja, šiomis dienomis tikėtini finansiniai keblumai, gali būti tam tikrų apribojimų, gali tekti sumokėti ir baudą, greitai grąžinti skolą.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu – vėliau tai atsigręš prieš jus. Būkite apdairesni su darbo technika, nerizikuokite vairuodami.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą