Sunki, nepalanki diena

Pirmadienis – sunki, nepalanki diena, ypač moterims, finansininkams, taip pat asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, politikams, dvasininkams, pedagogams, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, kariškiams, sportininkams, keliautojams. Nesiimkite tądien darbų, kuriems reikia didelio atidumo. Nederėtų kovoti už savo interesus veikloje. Būtina atida dirbant su informacija, dokumentais. Nepalanku spręsti uždarbio klausimą, tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Netinkamas metas ir aiškintis santykius – tiek dalykinius, tiek romantiškus. Šiomis dienomis išaugs traumų, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais, aštriais daiktais, įrankiais. Labiau pažeidžiama bus galva, rankos. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Patartina neapkrauti kepenų – venkite riebaus, kepto, aštraus maisto, svaigalų.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti, paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, šiukšles – gresia liga, jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, – nelaimė, liga, jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinių, ypač vienodų, daiktų – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus kelionėms, naujų darbų pradžiai, tinkamas grįžti prie nebaigtų ar pamirštų, kadaise neatliktų darbų, kuo nors nauju užsiimti netinka; palankūs pilki tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, tiesa, neskubant ir nepykstant.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis netinkamas svarbiems įsipareigojimams ir piniginiams bei turto reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis įtemptas, konfliktinis – neskubėkite, mokėkite nereaguoti į provokacijas.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis netinkamas niekam svarbiam.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis dėl atsiradusių apribojimų vers keisti planus.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis vers priimti drąsius sprendimus, vis dėlto pasistenkite griežtai neįsipareigoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį gali tekti spręsti problemas, susijusias su kelionėmis, teisėsauga, teisėtvarka.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis sudėtingas, konfliktinis, netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis įtemptas, konfliktinis, galite patirti nuostolių. Nepalankus metas finansiniams įsipareigojimams, netinkamas aiškintis santykius tiek su mylimu asmeniu, tiek su vaikais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis sudėtingas – gresia kliūtys, apribojimai. Labiau pasaugokite savo turtą, darbo vietą, sveikatą bei gerus santykius su tais, kuriuos mylite. Būkite atidesni vaikams, jų skundams, nepasitenkinimui, protestams.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį atsigausite, tačiau nepervertinkite savo galimybių – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis nepalankus aktyviai veiklai, kelionėms. Geriausia likti namie. Būkite atidesni sveikatai. Jei tektų dirbti, itin atidžiai atlikite užduotis – padarytos klaidos pakenks jūsų profesinei reputacijai bei piniginei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą