Palanku užsiimti šeimos reikalais

Daugiau laiko šiandien skirkite šeimai, namams – nepatartina kur nors toli nuo namų išvykti. Palanku užsiimti šeimos reikalais, spręsti buitines problemas. Gerai pradėti taupyti ar kitaip kaupti pinigus. Tinka pradėti namo statybą. Tinkamas metas bylinėjimosi pradžiai. Bet kuriuo atveju likite principingi. Pasistenkite nieko neįžeisti ir tuščiai negaišti laiko. Negerai išlaidauti. Šiandien tiks daugiau bendrauti, tiesa, būkite atidesni, pagarbesni priešingai nuomonei. Tai, suprantama, neįpareigos atsisakyti savų įsitikinimų, keisti senų nuostatų. Nepatartina išsiskirti, prieštarauti bendrai nuomonei darbo kolektyve bei šeimoje, ypač sprendžiant finansinius, turtinius klausimus. Nors jums asmeniškai pakaks energijos, sumanumo, nereikėtų imtis svarbaus reikalo prieš partnerių valią ar jaučiant, kad jūsų vidus tam nepritaria. Nuojautos bus pranašiškos, tačiau skubant, pykstant vargu ar ką pajusite, įsiliesite į sėkmės srautą. Tiesa, neskubinkite įvykių – atidžiau stebėkite, kas vyksta šalia jūsų, gilinkitės į išgirstą nuomonę, gautą pasiūlymą. Jūsų pozicija turi būti lanksti – mokėkite persiorientuoti, prisitaikyti prie kitų žmonių ar aplinkybių. Vis dėlto naudingi įvairūs susitikimai, naujos pažintys, pasikeitimas informacija, savęs bei savo triūso, kūrybos pristatymas vadovybei, įtakingiems asmenims, būsimam darbdaviui, visuomenei. Kita vertus, nepervertinkite savo realių galimybių ir per daug nepasikliaukite gražiais pažadais. Likite kritiški – turite visą laiką sverti, vertinti, tikrinti įvairias galimybes. Tad būkite apdairesni pasirašinėdami, skaičiuodami. Per daug nepasikliaukite užsieniečiais ar pakeleiviais transporte – jie gali apgauti, apvogti. Išaugs priverstinių išlaidų, baudų tikimybė. Nerizikuokite kelyje, nepažeidinėkite Kelių eismo taisyklių, nesiginčykite su kelių policija bei kitais teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, įvairiais valdininkais, biurokratais Ginčų apskritai šiandien reikėtų vengti, ypač su labiau patyrusiais asmenimis, su tais, kurie mus moko, prižiūri. Nenorėkite būti protingesni, gudresni – pirmiausia tai gali neigiamai paveikti jūsų piniginę...

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti save keliaujant, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys, plaukai veltųsi, siūlai trūkinėtų.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus tik iki 14 val., vėliau niekuo svarbiu neužsiimkite, nieko naujo nebepradėkite; patartina nešioti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Nepiktnaudžiaukite šefo palankumu, mylimo žmogaus, sutuoktinio ar tėvų pasitikėjimu – netikėtai galite visa tai prarasti. Būsite linkę dažniau klysti (dėl to galimi ir finansiniai nuostoliai), tad atidžiau tikrinkite atliekamus darbus. Tai bus geras metas bendravimo problemoms darbo kolektyve spręsti – lengviau rasite abipusį supratimą. Galima pasirašinėti ilgalaikes darbo sutartis. Tinka tikrintis sveikatą.

Jautis (04 20–05 20). Nors jūs jaučiatės puikiai, venkite greitų, lengvapėdiškų sprendimų. Entuziazmas gali itin pakenkti tvarkant piniginius, turto reikalus. Būkite konkretesni bendraudami, kad jus teisingai suprastų kolegos, partneriai, klientai. Nepasiduokite tiems, kurie bandys daryti spaudimą įkalbinėdami, įtikinėdami. Seksis spręsti senas problemas, rasti reikiamus žmones. Palanku tvarkyti vaikų reikalus. Tik raskite daugiau laiko pasidžiaugti savo vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Nuojauta padės suvokti reikalo esmę ir išvengti klaidų. Jums gali patikėti slegiančią paslaptį ar konfidencialią užduotį. Vis dėlto geriau to nežinoti ir nesivelti į jokius nelegalius reikaliukus. Nevertėtų atskleisti savo ketinimus aplinkiniams bei mylimam žmogui, taip pat aiškintis santykių su sutuoktiniu. Naujų darbų nepradėkite, verčiau baikite senus. Nesinerkite iš kailio darbe, (net jei gresia nemalonus pokalbis su šefu). Daugiau dėmesio skirkite artimųjų reikalams bei namams. Aplankykite tėvus – galite gauti gerą patarimą iš mamos.

Vėžys (06 22–07 22). Pasieks geros naujienos, bet geriau neskubėkite apsispręsti svarbiu klausimu – dabar būtina atida, atsargumas. Būsite pernelyg išsiblaškę – geriau nesiimti darbų, kuriems reikia tikslumo. Neskubėkite patikėti išgirstais dalykais, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Patys būsite kūrybingi, sumanūs, apsukrūs – bet ką įtikinsite savo sumanymų pranašumu. Neblogas laikas įvairiems susitikimams, pažintims užmegzti, bendrauti su naujais žmonėmis, keistis informacija, taip pat nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

Liūtas (07 23–08 22). Atsitiktinai gali išsipildyti sena svajonė. Aplinkybės keisis jūsų naudai, kaip ir jūsų požiūris į esamus sunkumus. Tik nepraraskite budrumo dirbdami su dokumentais, ką nors pasirašinėdami, tvarkydami finansinius reikalus. Būkite taupesni, nors norėsis išlaidauti be rimto pagrindo. Tiktų tvarkyti finansinius reikalus, susijusius su užsieniečiais, kelionėmis, veiklos plėtimu. Tinkamas laikas ką nors vertingo, seniai planuoto įsigyti namams. Beje, netikslinga aiškintis meilės santykių, ypač su sutuoktiniu ar žmogumi, gyvenančiu užsienyje.

Mergelė (08 23–09 22). Pajusite aplinkinių meilę, dėmesį, o jūsų reikalai, tiek asmeniniai, tiek dalykiniai, pajudės geresne linkme. Sėkmė sugrįžta – vėl atgysite, taps giedriau. Tiesa, bus naudinga prisiminti ankstesnes pamokas ir dažniau pasitarti su artimaisiais, draugais. Palanku pradėti naujus darbus ar imtis ko nors rizikingo. Tiks tvarkyti ir užvilkintus reikalus siekiant juos paskubinti. Imtis iniciatyvos derėtų ryte – vakare dėl to nukentėsite, ypač jei mėginsite mokyti gyventi sutuoktinį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nenorėkite daugiau, nei galima, ir viskas susiklostys sklandžiai. Nesinervinkite, jei kas nors strigs, nesiseks, neskubinkite įvykių, pataupykite nervus: nuo jūsų valios, iniciatyvos nedaug kas priklausys, ir atidėkite savus rūpesčius kelioms dienoms. Stebėkite aplinkos ženklus, mokėkite išgirsti kitų įspėjimus. Netinka tvarkyti piniginių, turto reikalus. Galite patirti spaudimą iš šalies tvarkydami verslo reikalus arba meilės santykių srityje, tačiau pasistenkite neužleisti turimų pozicijų. Netiks imtis nieko naujo, neverta skirti svarbių susitikimų, pasirašyti atsakingų dokumentų.

Skorpionas (10 24–11 22). Darbe bei namie galimi geri pokyčiai. Galite gauti seniai lauktą žinią, rasti ilgai ieškotą informaciją. Įsidėmėkite šiandien sužinotus dalykus – jie bus svarbūs ilgam. Galite sulaukti įdomių veiklos, taip pat asmeninių pasiūlymų – nebijokite ko nors keisti, jei viskas klostysis savaime. Tai, beje, naudingas metas subtiliam žaidimui su partneriais, tik mokėkite juos išgirsti, suprasti, įvertinti. Finansinių reikalų neskubėkite tvarkyti – geriau tai atidėti kitai savaitei, nes kol kas didesnė tikimybė išgirsti „ne“ nei „taip“.

Šaulys (11 23–12 21). Puikus laikas svarbiems dalykiniams susitikimams – kai kas be jūsų žinios bei įsikišimo pasikeis naudinga linkme. Iš užsieniečių gauta dalykinė informacija bei pasiūlymai gali daug ką lemti, tad būkite atidūs su jais bendraudami. Tiesa, nesiimkite ryžtingų veiksmų, jei nepalaiko darbo kolektyvas, jei tam priešinasi šeima, sutuoktinis. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems, nekelkite skandalo dėl tvarkos – ypač vakare tai bus tik kvailas, nerezultatyvus konfliktas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Vėl pakili nuotaika, pagarbus aplinkinių dėmesys. Palankus laikas bendrauti su užsieniečiais. Tinka apsilankyti svečiuose ar pas save ką nors priimti – pokalbiai taps ne tik įdomūs, bet ir naudingi. Tai bus sėkmės metas, kai ir nežymios pastangos atneš laukiamų vaisių (jei negimėte trečią ženklo dekadą). Svarbiausia šiandien viską daryti su malonumu, nes šiurkštumas, valingos pastangos bus bevaisės. Galite sulaukti vertingos konfidencialios informacijos bei pagalbos. Būkite atidesni nuojautoms, nerizikuokite tvarkydami piniginius reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Intuicija ves teisingu keliu, nuojautos sufleruos teisingai, tiesa, būsite linkę kiek patamsinti spalvas. Tad dažniau nusišypsokite, siekite mąstyti pozityviai – nė nepastebėsite, kaip reikalai ims krypti reikiama linkme. Netvarkykite rizikingų verslo bei finansinių reikalų. Vis dar įtemptas metas, kai būsite linkę labiau klysti, apsigauti. Būkite apdairūs – ne laikas rimtoms išvadoms, atsakingiems sprendimams. Ir neerzinkite tų, nuo kurių priklauso jūsų gerovė.

Žuvys (02 19–03 20). Prisitaikykite prie situacijos – mažiau piktinkitės ir stebėkitės: jums reikalingi geri patarėjai bei sąjungininkai. Tai geras laikas susitikimams su partneriais, žmonėmis, galinčiais pamokyti ir padėti. Pasistenkite suderinti savo poreikius bei planus su antrąja puse, raskite laiko susitikti su draugais, ir diena bus ne tik lengva, bet ir sėkminga. Palankus metas bendradarbiavimo sutartims pasirašyti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą