Kliūčių ruožas tęsiasi ir galimi staigūs vingiai

Susitelkite – kliūčių ruožas tęsiasi ir galimi staigūs vingiai. Tai sudėtingas priešpriešos metas, kai galima susidurti su gana netikėtais dalykais, kuriems galbūt nesate pasiruošę, kurių nesate numatę. Geriau atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nesiimti svarbių reikalų bei atsakingų darbų. Visai netinkama diena piniginiams, turto ir juridiniams reikalams tvarkyti. Galite susidurti su finansiniais apribojimais, nenumatytomis teisinėmis kliūtimis. Ne laikas ir avantiūroms, ypač plečiant veiklą ar tvarkant reikalus su užsieniečiais. Derėtų vengti atsakomybės už kitų apsisprendimą: ne laikas patarinėti, mokyti – apsiriksite. Nepatartina pirkti brangių daiktų, leisti pinigų, nebent labdarai. Gerai skolas grąžinti. Derėtų taikytis, atleisti įžeidusiajam, pamiršti skriaudą. Nepalankus metas priimti svarbius sprendimus ir asmeniniame gyvenime, meilės santykiuose (ne laikas juos aiškintis). Tai blogas laikas moterims, įsimylėjusiesiems, senyvo amžiaus asmenims – jiems itin pristigs dėmesio, rūpesčio, šilumos. Būkite atidesni savo artimiesiems, ypač vyresnio amžiaus moterims šeimoje. Šiandien apskritai derėtų daugiau dėmesio skirti namams, vyresniesiems šeimoje, labiau pasidomėti protėvių gyvenimu, jų veikla, patiems pamėginti ką nors atlikti, kuo jie buvo užsiėmę. Bus didesnė traumų, nelaimingų atitikimų, avarijų tikimybė. Venkite minios, spūsties, būkite atsargesni su sprogiosiomis, degiosiomis medžiagomis.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį, net jei buvo malonūs, susiję su įspėjimais. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri – reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė sprendžiant reikalus, problemos dėl jūsų meilės, jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės, jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys, jei iš rankų iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose, rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilės reikaluose, prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas užvilkintiems reikalams tvarkyti, bet nepalankus svarbiems susitikimams, atsakingiems dokumentams pasirašyti; palankūs žali atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Niekur neskubėkite, nesiblaškykite, venkite bendrauti ir patarinėti. Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansiniuose reikaluose. Ir mažiau svajokite, planuokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tai tikrai galėsite įgyvendinti. Atidžiau vairuokite. Pasisaugokite vagių bei liežuvautojų.

Jautis (04 21–05 20). Neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos – bus sunku teisingai susiorientuoti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti ir savo galimybes. Neskubėkite mokėti pinigų, sutikti, jei būsite įkalbinėjami truputį nusižengti sąžinei dėl karjeros, dėl meilės. Nepasiduokite spaudimui. Visiškai netinka aiškintis meilės santykių ar analizuoti šeimos biudžeto. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, o ypač jausmams, gali brangiai atsieiti.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmasis įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai, ko gero, neapgaus, tad pajutę antipatiją, nerimą geriau su žmogumi nebendraukite, nesiimkite jums siūlomo dalyko. Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie daug žadės, kad tik greičiau apsispręstumėte. Svarbius reikalus tvarkykite vieni – patarėjai suklaidins, pagalbininkai pakenks. Nerizikuokite savo reputacija ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų.

Vėžys (06 22–07 22). Sunki diena ir emociškai, ir fiziškai. Kad taip iš tiesų neatsitiktų, bus svarbu nuo visko atsiraukti ir ramiai palaukti. Nepalanku kur nors vykti, susitikti su užsieniečiais ar įtakingais žmonėmis. Būkite atsargūs, atidūs ir susikaupę, ypač dirbdami su pinigais, dokumentais. Bent kelis kartus tikrinkite jums reikalingą informaciją. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti.

Liūtas (07 23–08 22). Vargu ar diena patiks – įvykiai klostysis neprognozuojamai ir vargu ar gausite tai, ko norite, be to, galite susidurti su nenumatytais apribojimais. Ne laikas spręsti dėl veiklos finansavimo, aptarinėti atlyginimo perspektyvas, netiks netgi prašyti, kad vadovybė sumokėtų jums skolą. Neskubėkite daryti išvadų, ypač vertindami naujienas ar draugų, mylimo žmogaus elgesį. Nekurkite konkrečių planų – juos teks dar ne kartą koreguoti: likimo kaprizai gali sugriaus jūsų ketinimus. Netikėkite įtakingų asmenų pažadais, labai nepasikliaukite draugais.

Mergelė (08 23–09 22). Nebus lengva – gresia nusivylimai bei nuoskaudos, kita vertus, jumis irgi gali nusivili aplinkiniai, ypač šefas arba tėvai. Būkite kantrūs, kuklūs, santūrūs – ypač bendraudami su vadovybe, taip pat su pavaldiniais ar artimaisiais, mylimu žmogumi. Darbe itin atidžiai atlikite užduotis, kad nebūtų pagrindo apkaltinti profesionalumo stoka. Patartina nepriimti jokių svarbių sprendimų šeimoje bei naujų įsipareigojimų darbe.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iliuzijų laikas. Galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingu ar mažai pažįstamu asmeniu, užsieniečiu ar dalykiniu partneriu. Tačiau ir patys galite suklysti, norimus dalykus įžvelgti ten, kur jų nėra. Bus pavojinga pervertinti savo įtaką bei galimybes, kaip ir pasitikėti kažkieno siūloma nemokama pagalba. Deja, nebus gerai priimti paramą, jei tiksliai nežinosite, kiek jums tai kainuos.

Skorpionas (10 24–11 22). Nemaloni diena, bet vis tiek susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus: arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite. Nepalanku tvarkyti finansinių bei juridinių reikalų. Beje, moterys bus linkusios sau kelti pernelyg aukštus, neprotingus reikalavimus.

Šaulys (11 23–12 21). Neskubėkite supykti, kito apkaltinti (ypač sutuoktinio) – geriau suabejokite, ar viską teisingai supratote, ar nėra ir jūsų kaltės. Deja, klysta visi ir vargu ar jums pavyks tapti išimtimi. Tad mažiau kitų elgesį vertinkite, nieko neteiskite. Taip pat nieko rimta nesiimkite – vėliau vienaip ar kitaip teks koreguoti šios dienos sprendimus bei veiksmus. Būkite nuoširdesni sutuoktiniui, be reikalo neįtarinėkite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors galimi netikėti nusivylimai: šefu, kolegomis, mylimu žmogumi, venkite daryti skubotas išvadas, atsispirkite pagundai sudėlioti visus taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose. Gresia finansiniai nuostoliai dėl neatidumo dirbant ar patiklumo. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Galimos traumos, įvairūs negalavimai. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Net jei jausitės puikiai, nerizikuokite. Tinka tvarkyti reikalus, kuriuose nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Nors šiandien galimos ir nemalonios staigmenos, sugebėsite rasti tinkamą išeitį. Draugais, ypač įtakingais, labai nepasikliaukite – dėl vienokių ar kitokių priežasčių jie gali jus suklaidinti, supainioti. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite. Beje, jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus. Galimi rūpesčiai dėl vaikų.

Žuvys (02 19–03 20). Ne pati geriausia diena skubiems reikalams tvarkyti. Nusivylimai laukia ir tų, kurie pervertins savo galimybes ir pernelyg daug užsibrėš. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – vėliau teks perdaryti. Nepatartina tvarkyti piniginių, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų. Pasisaugokite intrigantų darbe. Namuose ne laikas aiškintis meilės ar pinigų nebuvimo priežastis, jei nenorite, kad šių dalykų dar labiau pristigtų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą