Norėsis daugiau, nei galima

Jėgų daugės, tiesa, norėsis daugiau, nei galima, nei realu. Net jei manote esą laimės kūdikiai, nepervertinkite savo galimybių, nesivelkite į avantiūras, nerizikuokite garbe bei sveikata. Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei tikrai jūsų pečiai atlaikys atsakomybės naštą. Diena nebus tinkama svarbiems įsipareigojimas, atsakingiems susitarimams, finansiniams dokumentams tvirtinti – geriau tai atidėti penktadieniui. Kad ir kuo užsiimsite, mažiau tarkitės – vieni patys priimkite sprendimus. Kita vertus, tai gerų patarimų metas, kai verta išklausyti ir svetimą nuomonę! Tik nereikia tikėtis, jog draugai ar kolegos tesės šiandien duotus pažadus. Svetimą pagalbą reikėtų vertinti tik kaip laimingą atsitiktinumą. Bendraukite diplomatiškai, siekite kompromisų, šiuo metu bus lengva prieš save nuteikti aplinkinius, įgyti stiprių priešų ar net jums atsidavusį asmenį paskatinti ryžtis išdavystei. Tad būkite lankstesni, venkite ginčų, konfliktų, nors ir ne viskas jus tenkins. Pasistenkite nieko neužgauti, ypač sutuoktinio neskaudinti, neerzinti. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, sutuoktiniui. Likite ištikimi savo porai. Palankus laikas kapams lankyti ir tvarkyti.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei oras buvo lietingas. Jų reikšmės įprastinės, pildysis greitai.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, įžeisti sutuoktinį, santuokinė neištikimybė, jei dantis nuskiltų, jei namuose sutrūktų koks nors stiklinis daiktas, jei veidrodis sudužtų ar laikrodis sustotų, jei akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo, jį pašerti, jei jūsų šuo nuo ryto džiugiai lotų, rasti žiedą su akmeniu. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; patartina nešioti geltonų, raudonų atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Venkite ginčų su vadovybe bei tėvais. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, skolą gražinti. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima. Galimas konfliktas šeimoje dėl seno meilės romano. Labiau pasaugokite pinigus, turtą. Būkite atidesni maisto kokybei.

Jautis (04 21–05 20). Neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – šiuo metu būsite pernelyg optimistiški ir nepakankamai įžvalgūs. Venkite žadėti, įsipareigoti. Labiau įsiklausykite į už jus vyresnių, viršesnių asmenų nuomonę – stenkitės ne ginčytis, savo teisybę įrodinėti, o pritarti: deja, vienas neapdairus žodelis padės lengvai įgyti priešą. Beje, dėl savo atžalų galite susipykti su sutuoktiniu, vaiko auklėtoju, pedagogu ar marčia, žentu.

Dvyniai (05 21–06 21). Ne laikas išgyventi, kad ne viską pasiekėte, ne viską turite. Nepalanku tvarkyti ir piniginių, turto reikalų. Beje, nepirkite nieko, kam nepritaria šeima, kam prieštarauja sutuoktinis. Imkitės svarbaus reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą. Ir venkite konfliktų su kolegomis bei mylimu žmogumi, vaikais. Galimos netikėtos išlaidos.

Vėžys (06 22–07 22). Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite stiprūs. Gal tik pernelyg karingai nusiteikę, linkę į kraštutinumus, veršitės veikti pagal principą: vienas už visus... Vis dėlto venkite prisiimti atsakomybę už kitus, už kolektyvą gerai nepagalvoję. Bus didesnė traumų tikimybė (ypač darbe).

Liūtas (07 23–08 22). Neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Savaime reikalai tvarkysis geriau, nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori, ir per jėgą. Nesivelkite į intrigas. Atsargiau elkitės su pinigais, nerizikuokite vairuodami ar eidami gatve, pasistenkite gerai išsimiegoti.

Mergelė (08 23–09 22). Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Tiesa, mažiau planuokite, mažiau žadėkite ir nesidalykite savo planais su atsitiktiniais žmonėmis. Venkite savo žodžiais, išvaizda ar elgesiu paskatinti aplinkinių pavydą, agresiją. Ši diena gali parodyti, ar gerus draugus turite, kas jus išties supranta ir pasiryžęs padėti. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio. Tai, kas dabar pasirodys svarbu veikloje, vėliau nepasiteisins. Neskubėkite įsipareigoti dalykiniuose reikaluose – ši našta jus gali sunkiai prislėgti. Gali tekti pakovoti už savo darbo vietą, už aukštesnes pareigas – tik dėl to nesivelkite į intrigas kolektyve (tie, kurie dabar padės, vėliau išduos). Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Skorpionas (10 24–11 22). Per didelis optimizmas, kaip ir patiklumas (ypač piniginiuose ir turto reikaluose), gali pakenkti. Nekurkite planų ir nieko gera nesitikėkite iš dabartinių sumanymų, jei jūsų nerems sutuoktinis, aplinkiniai, darbo kolektyvas, nepritars draugai. Būkite apdairesni tvarkydami reikalus su užsieniečiais, ypač jei jie jūsų partneriai. Galite patirti nemalonumų ir per teisėsaugos atstovus.

Šaulys (11 23–12 21). Sunkus laikas – visos anksčiau buvusios problemos darbe gali išsipūsti ir prislėgti. Tuo pat metu gali ir pablogėti sveikata, atsikartoti senos ligos. Vis dėlto labai nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti padidėjęs: pernelyg dramatizuosite susikaupusias problemas. Geriau jas atidėti penktadieniui ar savaitgaliui – tuomet jos bus lengviau išsprendžiamos. Tikėtinos traumos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepervertinkite savo galimybių, mokėkite girdėti partnerius, sutuoktinį ir prisipažinti, kur esate kalti. Nesmerkti kitų. Mąstykite, ką ir kaip reikėtų keisti, kad labiau pritaptumėte, – juk šios dienos devizas: vienas lauke ne karys. Nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai.

Vandenis (01 20–02 18). Skirkite įprastiems dalykams, veiksmams daugiau laiko, nieko griežtai neplanuokite – laukia netikėtumai, kliūtys. Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite. Analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Darbe tikėtini nemalonumai dėl technikos gedimo, kolegų neapdairumo. Geras laikas iškrovos dietai.

Žuvys (02 19–03 20). Nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti: žingsnis į priekį, o du atgal. Būkite apdairūs kolektyve: stebėkite, ar jumis nesinaudoja vadovybė, kolegos kaip instrumentu savo tikslams pasiekti. Būkite tolerantiškesni vaikams – ne viską galima paaiškinti kaprizais. Patys irgi nerodykite kaprizų, tiems, kurie jus myli, lepina (mylimam žmogui, sutuoktiniui).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą