Horoskopas pirmadieniui, balandžio 8 d.

Avinas Dvilypis metas, kai gerai, kol nieko nejudini, palieki viską taip, kaip yra. Mažiau tikėkitės iš mylimo žmogaus ar sutuoktinio, tuomet liksite maloniai nustebinti.

Jautis Naudinga diena dalykiniams pokalbiams, susitarimams, keistis profesine informacija. Tiesa, netinkamas laikas aptarti finansinę reikalo pusę, derėtis dėl atlyginimo ir pan. Pasistenkite ką nors praktiška nuveikti dėl mylimo žmogaus.

Dvyniai Galite išgirsti įspūdingų pasiūlymų – ir dalykinių, ir asmeninių, ir tai bus perspektyvu. Beje, geras laikas pasakyti savo porai, kad visiškai pritariate jo (jos) nuomonei ir mylite.

Vėžys Neplanuotų susitikimų diena. Tai gana įtemptas metas, ypač moterims. Jei apniktų liūdnos mintys, į jas tiesiog nereikėtų kreipti dėmesio: jūsų nusivylimas, ko gero, jūsų pačių išsigalvotas.

Liūtas Puiki diena kelionėms, viešnagėms, susitikimams ir ilgalaikiams susitarimams, ypač su užsieniečiais. Šios dienos pažintys ir įsimylėjimai tikrai reikšmingi, ilgalaikiai.

Mergelė Bus proga išspręsti seną problemą. Atsiras galimybių ką nors pakeisti iš savo praeities ir viską pradėti iš naujo ne tik veikloje, bet ir bendraujant su mylimu žmogumi.

Svarstyklės Nevaržykite savo norų, elkitės pagal įkvėpimą. Diena pažers netikėtų, smagių susitikimų, naujų romantiškų pažinčių. Tad nesėdėkite užsisklendę namie ar pasinėrę į darbus, bendraukite, pramogaukite.

Skorpionas Diena nepalanki veiklai, aktyviai tvarkyti reikalus. Galite būti pernelyg kaprizingi bendraudami su tais, kurie jus myli, ypač su sutuoktiniu. Vyrams derėtų daugiau dėmesio parodyti moterims šeimoje, gal net įteikti seniai lauktą dovaną.

Šaulys Pasikliaukite vien savimi, ir viskas susiklostys puikiai. Jausmų srityje galite tikėtis išskirtinės sėkmės – būsite itin populiarūs tarp priešingos lyties atstovų, jums neabejotinai pavyks pelnyti patinkančio asmens dėmesį.

Ožiaragis Gera diena veiklai – viską aiškiai matysite, teisingai vertinsite. Tinkamas laikas priimti atsakingus verslo sprendimus – tai pasiteisins. Likite taktiški, nuoširdūs ir dosnūs, jei norite sustiprinti ryšius su sutuoktiniu, mylimu asmeniu.

Vandenis Nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. Tai laikas, kai pažinsite tikrą draugą, suvoksite savo tikruosius jausmus. Gali sugrįžti senas jausmas kažkada mylėtam žmogui.

Žuvys Geriausia laiką leisti namuose ir užsiimti tuo, kas teikia džiaugsmą jums ir sutuoktiniui ar mylimam žmogui. Darbe gali paaiškėti, kas slapta dėl jūsų kankinasi. Beje, netikėtumų bendraujant šiandien tikrai pakaks.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą