Šiandien labai nepalanku pykti

Šiandien geriausia neužsiimti jokia dalykine veikla, atsidėti namams, šeimai. Beje, bus itin svarbu likti pagarbiems bei taikiems – manoma, kad šiandien labai nepalanku pykti, ką nors barti, užgauti, nuskriausti, o ypač kokiu nors būdu įskaudinti sutuoktinį. Nors būsite kupini gerų sumanymų, nepulkite jų įgyvendinti. Apskritai niekur neskubėkite, nepagalvoję nieko nežadėkite ir nebarkite. Venkite impulsyvių sprendimų. Beje, šiandien netikėtai gali pasisekti, tik to nesureikšminkite. Taip pat bus svarbu nepasiduoti spaudimui iš šalies tiek tvarkant dalykinius (ypač finansinius), tiek širdies reikalus. Šiandien nepatartina žadėti, netinka įsipareigoti raštu. Gerai atsisakyti ir perfekcionizmo – noras kritikuoti (kitus, save), padaryti kuo geriau, gauti kuo daugiau, kaip ir noras pamokyti, gali baigtis liūdnai. Mokėkite apriboti savo norus, poreikius ir venkite kitus auklėti (tai bus reikšminga visą savaitgalį ir kitos savaitės pradžioje). Beje, šiuo metu netiks pirkti vertingų daiktų, investuoti pinigus. Nepalankus laikas ir bylinėtis, tvarkyti teisinius reikalus. Mažai naudingas bus ir bendravimas su įtakingais ar turtingais asmenimis, žmonėmis iš toli. Diena netinkama priimti atsakingų sprendimų ne tik veikloje, bet ir asmeniniame gyvenime. Palanku prisiminti mirusius protėvius, lankyti kapus.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik tada, jei naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis greitai.

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, ką nors įžeisti, pameluoti.

Geras ženklas: jei už jūsų durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga, pašerti svetimą šunį.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė – neplanuokite nieko rizikingo, būkite atsargesni prie vandens, venkite svaigalų.

Avinas (03 21–04 20). Darbe ne laikas aiškintis teisybę, kaip ir santykius su kolegomis ar viršininku. O namuose taikykitės su artimaisiais, pasistenkite prisiminti, kokių pažadų jiems esate netesėję. Jei norėsis priversti už netinkamus veiksmus atsakyti asmenį, kurį mylite, susivaldykite, nes bus dar blogiau. Netinkamas metas tvarkyti turto dokumentus. Ne pats geriausias laikas ir priimti sprendimus dėl gyvenamosios vietos pakeitimo – nei siekiant pagerinti gyvenimo sąlygas, nei nubausti artimuosius (sutuoktinį, tėvus) dėl patirtų nuoskaudų.

Jautis (04 21–05 20). Tvarkydami reikalus, kaip ir jausmų srityje, situaciją galite pervertinti ir įsivelti į avantiūrą. Tai ne jūsų dominavimo metas, tad stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite už jus viršesnių ar vyresnių asmenų, atvirkščiai – siekite įgyti jų pasitikėjimą bei paramą, o tai, beje, nebus sunku padaryti (juk dabar Venera jūsų ženkle, tad visiems patiksite ir įtiksite). O geriausia būtų, jei šiandien galėtumėte likti namie ir daugiau laiko skirtumėte artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Neblogas laikas, tinkamas įvairiems susitikimams, reikalams tvarkyti. Jei įtarsite, kad niekuo negalėsite žmogui padėti, nesuteikite tuščiai vilties. Ir neskubėkite įsipareigoti (geriau to visai nedaryti), ypač finansų srityje. Tačiau pagrindinis jūsų dėmesys turi būti šeimai, namams. Pasistenkite tuščiais ginčais, priekaištais nesugadinti nuotaikos savo vaikams, sutuoktiniui – jie turi patirti jūsų atidų, šiltą dėmesį.

Vėžys (06 22–07 22). Daug nenorėkite ir nesiblaškykite, ypač tvarkydami piniginius ir turto, gyvenamosios arba darbo vietos pakeitimo reikalus. Venkite daug bendrauti, kalbėti, juolab ką nors žadėti – stenkitės ne pasakyti, o išgirsti. Neskubėkite vairuodami, nesiblaškykite eidami gatve – didesnė autoavarijų, baudų tikimybė. Blogas metas svarbiems finansiniams susitarimams, sandoriams tvirtinti. Šios dienos pokalbiai bei pažadai neperspektyvūs. Pasistenkite malonia dovana nudžiuginti sutuoktinį.

Liūtas (07 23–08 22). Įtemptas metas – kai kas gali ir nepatikti. Gresia nenumatytos išlaidos bei nesutarimai su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Vis dėlto būkite linksmesni ir mielesni su artimaisiais, ypač sutuoktiniu. Nesistenkite kuo daugiau nuveikti – tai problemiška diena. Atidėkite neišspręstas problemas, kol aplinkybės pasikeis jūsų naudai. Ir venkite ginčų su savo pora – ne laikas aiškintis santykius. Labiau įsiklausykite į senų draugų nuomonę bei patarimus – jums patiems stigs objektyvumo.

Mergelė (08 23–09 22). Tai ramybės, paslapties metas: mokėkite laukti sau palankios akimirkos, be reikalo nesikarščiuokite ir nesinervinkite. Kitaip kalbant, kol patys nieko nesugadinsite, viskas klostysis neblogai. Bus svarbu atsižvelgti į sutuoktinio, aplinkinių nuomonę bei poreikius: ne laikas prieštarauti, ginčytis, demonstruoti savo kietą charakterį – tyla bus veiksmingiausias argumentas. Jei sulauksite kvietimų į svečius, verčiau draugus pasikvieskite pas save.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netinka spręsti dalykinių problemų ar tvarkyti reikalų, susijusių su kelionėmis. Neapsikraukite dideliu darbų kiekiu – pasijusite nepakenčiamai. Esamus rūpesčius aptarkite su draugais, tėvais, seneliais – kvieskitės juos į pagalbą. Ir mažiau tikėkitės iš vaikų, sutuoktinio meilaus dėmesio, gal tuomet vakare jūsų lauks maloni staigmena. Vakaras nepalankus kelionėms, viešnagėms – daugiau pabendraukite su artimaisiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai apgaulingas metas – nieko neįmanoma teisingai nuspėti: viskas gali išeiti kiek kitaip, nei planuosite... Taip pat nesitikėkite iš karto visko gauti – net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite, o jei ir paskubinsite, – savo nenaudai. Tad niekur nerizikuokite. Nepatartina tvarkyti svarbių dalykinių reikalų, kaip ir su šefu ar partneriais aptarinėti veiklos perspektyvų – viskas gali išeiti atvirkščiai. Būkite atsargesni su pinigais. Saugokite paslaptis.

Šaulys (11 23–12 21). Netinkamas metas tvarkyti dalykinius reikalus, ypač jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu. Atidėkite visus rūpesčius kitai savaitei – tikrai jų neišspręsite. O šiandien pasidžiaukite artimųjų draugija. Dažniau nusileiskite sutuoktiniui. Ir nesipykite su viršininkais, valdžios atstovais, policija. Būkite pagarbesni tėvų nuomonei, reikalavimams. Vakaras geras susitikimams su senais draugais šeimos rate.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mažiau jaudinkitės – pernelyg sureikšminate smulkmenas ir nepastebite, kad iš esmės viskas gerai (ypač santykiuose su mylimu asmeniu). Kita vertus, ne laikas avantiūroms – nerizikuokite sukauptu turtu, pinigais, savo autoritetu. Venkite pažeidinėti įstatymus, nesivelkite į konfliktus su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais. Būkite atidesni darbų kokybei bei sveikatai, stiprinkite ją. Patartina gerti raminamąsias arbatas, ilgėliau pasivaikščioti prie tekančio vandens.

Vandenis (01 20–02 18). Jei kas nors nepavyks, neišgyvenkite – tai ne itin sėkmingas laikas. Būkite atsargesni kelyje, taip pat dirbdami su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis – bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Ne pats geriausias metas bendrauti su jums svarbiais žmonėmis, ieškoti partnerių, tartis, derėtis, tvirtinti reikšmingus dokumentus. Netinkamas laikas finansiniams įsipareigojimais. Dažniau ilsėkitės. Vakaras bus smagus, jei į namus pasikviesite senų draugų.

Žuvys (02 19–03 20). Nurimkite (tai ramybės ir tylos diena) – svarbu neįsivelti į ginčus, konfliktus su artimaisiais. Neskubėkite daryti išvadų, gilinkitės į detales – taip geriau suvoksite reikalo esmę ir turėsite progos dar kartą įsitikinti, kad nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Tinkamas laikas tvarkyti reikalus, susijusius su remontu namuose. Vakarą derėtų skirti sutuoktiniui (tik nepamirškite prisipažinti meilės).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą