Trykšite ne visai valdoma kovinga energija

Kritinis pilnaties metas, tad privaloma ramybė bei taika, nors viduje kunkuliuos aistros ir trykšite ne visai valdoma (dažnai kovinga) energija. Tai turi būti kontroliuojama, kitaip nė nepastebėsite, kaip susivaidysite su artimaisiais, bendrakeleiviais ar kolegomis, savo viršininku, o gal pernelyg smagiai vairuodami automobilį sudarysite avarinę situaciją. Deja, noras pirmauti, visur spėti ir pasirodyti ne visada gerai baigsis. Šiandien gali stiprėti tendencija, kad tikslas pateisina priemones. Asmeniniai siekiai taps svarbiausi. Vis dėlto stiprioms asmenybėms, žmonėms, kontroliuojantiems savo emocijas ir mokantiems įsiklausyti į vidinį balsą, pavyks nemažai nuveikti. Tiesa, tai netinkamas laikas naujų darbų pradžiai, atsakingiems sprendimams priimti. Geriau užsiimti jums žinomais dalykais. Bendraudami dažniau prisiminkite taisyklę: „Tuščias puodas garsiai skamba“... Kitaip kalbant, kuo kalbos bus įtikinamesnės ir garsesnės, tuo mažiau teisybės ir naudos. Diena taps komplikuota, jei pasiduosite pirmo įspūdžio bei įvaizdžio galiai, kieno nors spaudimui, įkalbinėjimams, jei elgsitės impulsyviai, – kils pavojus ką nors svarbaus sugriauti ar nukentėti nuo kito agresijos. Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų. Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nelaimių. Patartina atsisakyti lemtingų pokalbių su vadovybe, su svarbiais, įtakingais asmenimis. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi, juolab konfliktų su artimaisiais, bičiuliais – galite ilgam susipykti ir tikriausiai dėl niekų. Išaugs nelaimingų atsitikimų, konfliktų, įvairių avarijų, technikos gedimo tikimybė. Venkite bendrauti su nervingais, piktais asmenimis – galimos provokacijos, o pykti šiandien itin negerai. Nereikia skubėti, rizikuoti. Būkite itin apdairūs su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais įrankiais (ypač metaliniais), ginklais. Labiau pasisaugokite sukčių, vagių. Diena nepalanki skirti meilės pasimatymus, o jei susitiksite, bent jau santykių nesiaiškinkite: įskaudinti, įžeisti bus itin lengva, o rasti racionalų grūdą, teisybę – beveik neįmanoma. Kritinis laikas baigsis 22 val. 58 min. Iš pirmadienio į antradienį nespalvoti sapnai buvo pranašiški. Tačiau reikšmingi buvo tik gyvenimiški vaizdai, į fantastinius galite nekreipti dėmesio. Jei išvydote konkrečius įvykius – dažniausiai tai bus susiję su jūsų ateitimi ir pildysis tiesiogiai. Galite sapne išvysti ir kliuvinius sėkmei, laimei, pvz.: jei ginčysitės su mama ar tėvu – jūsų planai sužlugs, svajonė neišsipildys dėl blogų santykių su tėvais (jei jie mirę – ginčas su jais reikš pasisekimą gyvenime).

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų, jei akmuo iš žiedo iškristų, veidrodis sudužtų.

Geras ženklas: jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, jei drabužis suplyštų ar laikrodis sustotų – baigiasi nuostolių, nesėkmių laikas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis kiek ramesnis, tačiau netinkamas svarbiems, ypač piniginiams ir turto, reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – auksinė, purpurinė.

Avinas (03 21–04 20). Neverta žavėtis kuo nors nauju ar keisti gyvenimo kurso. Gali atsinaujinti seni rūpesčiai, susiję su darbu, gyvenamąja vieta, šeima, tiesa, jei iš karto sureaguosite, pavyks greičiau įveikti kilusius sunkumus. Nepriimkite atsakingų veiklos sprendimų. Labiau pasaugokite darbo vietą, pareigas – šefas gali jumis nusivilti. Nepatartina ginčytis su vyresniais bei viršesniais asmenimis, pareigūnais. Venkite ginčų ir su artimaisiais – tai gali virsti pavojingu konfliktu.

Jautis (04 21–05 20). Tai ne visai smagių gyvenimo pamokų (o egzaminai bus ryt) metas. Pamėginkite įsiminti, ką šiandien pajusite, suvoksite. Bendraudami nebūkite patiklūs, kritiškiau vertinkite išgirstą informaciją. Išrankiau vertinkite ir gautus pasiūlymus. Būkite apdairesni bendraudami su užsieniečiais. Venkite neprašomi patarinėti, mokyti, nes vėliau gali paaiškėti, kad buvote neteisūs. Nepalankios tolimos kelionės, taip pat viešnagės. Nerizikuokite kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Ne laikas ką nors keisti, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Nepasinerkite į liūdesį, tačiau ir nebrandinkite vilčių – tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių staigmenų metas. Būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, ypač sutuoktiniu, su dalykiniais partneriais, draugais. Pasistenkite neįskaudinti artimųjų, nesusipykti su tais, kuriuos mylite. Saugokite sveikatą bei turtą. Tuščiai nerizikuokite kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Kai kam ši diena atneš abejonių, kad viskas atvirkščiai, nei manote, kad einate ne ta kryptimi, ne tuo keliu ar ne su tuo partneriu, kad kažkas apgavo, suklaidino... Gali tekti patirti, kad teisus kas nors kitas, bet ne jūs, pvz., antroji pusė, psichologas, visuomenės nuomonė... Tačiau ne metas ieškoti teisybės, skelbti karo žygio artimiesiems, partneriams, visuomenei. Šiuo metu bus sunku rasti teisingą sprendimą, tad siekite paliaubų, bent dalinio kompromiso. Jei nepavyks problemos išspręsti iš karto, atidėkite ramesniam laikui.

Liūtas (07 23–08 22). Sudėtinga diena, kai vienas neteisingas veiksmas išjudina problemų laviną... Svarbių reikalų patartina netvarkyti, į rizikingas keliones geriau nevykti. Dirbant būtina atida – gresia traumos, darbo technikos gedimai. Saugokitės vagių bei kontrolierių. Ne laikas pasirašyti reikšmingus darbo dokumentus, nepalanku ir su vadovybe aptarinėti jūsų pretenzijas. Saugokitės apgavikų, šarlatanų, fanatikų. Didesnė apsinuodijimų tikimybė. Nerizikuokite maudydamiesi.

Mergelė (08 23–09 22). Sudėtingas, įtemptas metas, tačiau pavojaus galite nejausti ir pervertinti savo galimybes. Nesivelkite į avantiūras, nepasiduokite draugų įkalbinėjimams. Jei dirbsite, atidžiau tikrinkite dalykinę informaciją – galima painiava. Dėl šios dienos klaidų gali kilti grėsmė jūsų karjerai. Geriausia šiandien palikti visus reikalus, atidėti darbus. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Ir venkite santykių su artimaisiais, mylimu asmeniu aiškinimosi. Svečiuotis, pramogauti irgi ne pats geriausias metas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Labiau derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima. Nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe: reikėtų savo laiką bei meilę skirti vien šeimai – pamirškite dalykinius rūpesčius. Ir venkite ginčų su artimaisiais – tai gali virsti pavojingu konfliktu. Na, o jei tenka šiuo metu dirbti, nesiimkite nieko sudėtingo ar to, ką menkai išmanote, nes padarytos klaidos gali ilgam pakenkti jūsų profesinei reputacijai. Būkite atidesni sveikatai. Galimi virškinimo sutrikimai.

Skorpionas (10 24–11 22). Abejonių daugės dėl menkiausio nieko, bet tai geriau nei patiklumas. Patartina vengti bendravimo su smalsiais, įkyriais asmenimis. Būkite apdairūs dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi – didesnė klaidų, traumų tikimybė. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti. Labiau tikėtini nuostoliai, priverstinės išlaidos. Niekam nieko nežadėkite, nepasakokite. Didesnė autoavarijų, vagysčių, taip pat rankų traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Labiau remkitės savimi, savo galimybėmis. Tiesa, jų plėsti nereikėtų – tenkinkitės tuo, ką turite. Nerizikuokite tvarkydami piniginius ir turto reikalus (šios dienos finansiniai pasiūlymai apgaulingi). Ir mokėkite įvertinti, ką gero gavote iš artimųjų, ypač sutuoktinio, kuo padėjo dalykiniai partneriai. Jei esate susituokę, venkite flirto, nes dabar tai gali išskirti. Geriausia šią dieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Didelė traumų, avarijų, vagysčių tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai sunkus, pavojingas metas, kai atsitrenkiama į nenumatytas, nelogiškas kliūtis, kai patiriama nepelnyta bausmė, pažeminimas. Pavojaus nejausite, deja, optimizmo ideologija nepasiteisins, tad nepervertinkite savo galimybių. Deja, dabartinės pastangos gali duoti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite. Galite nukentėti, jei nesugebate kontroliuoti emocijų, esate įtaigūs ir impulsyvūs. Nepriimkite jokių atsakingų karjeros sprendimų.

Vandenis (01 20–02 18). Nesiimkite sudėtingų ar pavojingų darbų – gerai dirbti nebus lengva (pasisekė atostogaujantiems): stigs atidos, teisingos informacijos, koordinuotų veiksmų ir tiesiog sėkmės, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų bei dėkingumo. Galite nukentėti per liežuvautojus, melagius, vagis, apgavikus, pavyduolius.

Žuvys (02 19–03 20). Galimi netikėtumai, planų pasikeitimas. Neverta kur nors skubėti, juolab tvarkyti svarbių reikalų. O darbe kuo atidžiau atlikite savo užduotis – didesnė profesinių nesėkmių tikimybė. Beje, galite nukentėti ir nuo viršininkų nemalonės. Saugokitės apsimetėlių draugų, intrigantų už nugaros, kaip ir sukčių, paskalų nešiotojų, vagišių. Labiau branginkite gerus santykius su artimaisiais. Būkite atidesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą