Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 26 d.

Netikėtumų metas, kai nustebina pasaulis, nustembame ir mes dėl savo nelauktų sprendimų! Gali apimti prieštaringos nuotaikos – norėsis permainų, vilios avantiūros, tačiau bus sunku išjudėti iš mirties taško, atsisakyti praeities. Pakaks ir keistų aplinkybių, kurios klostysis ne taip, kaip jums reikia. Tad labai neplanuokite – dėl priežasčių, nuo jūsų nepriklausomų, gali tekti atsisakyti tam tikrų ketinimų, užsiimti kitais reikalais. Bet pakaks išradingumo, įveikiant kliuvinius išryškės užslėpti jūsų gabumai. Tai, beje, asmens charizmos atsivėrimo metas! 

Nesiimkite nieko naujo, baikite darbus, kurių vis nespėjate atlikti, ieškokite senų klaidų ir jas taisykite. Gera diena įvairioms reorganizacijoms. Verta iš esmės pertvarkyti darbo vietą, užsiimti tvarkymusi namuose ar sode. 

Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida. Šiandien pakaks painiavos. Tuščios viltys, svajonės trukdys priimti teisingą sprendimą tiek veikloje, tiek bendraujant su artimaisiais, vaikais, mylimu asmeniu. Nepalankus metas tvarkyti svarbius piniginius ir turto reikalus, investuoti pinigus. Saugokitės sukčių ir vagių. 

Šiandien galima nukentėti dėl nemokėjimo realiai vertinti jausmus, santykius ar dėl kieno nors ilgo liežuvio: kai kas gali išplepėti jūsų meilės paslaptį. Galimas ir abipusis nusivylimas tarp įsimylėjėlių, sutuoktinių. Tikėtina, jog tai netikros, laikinos nuotaikos, tad nereikėtų nei ašarų lieti, kad nemyli, nei durų užtrenkti, kad jau nebemylite, – dar viskas gali apvirsti atvirkščiai. 

Diena palanki bendrauti, pažintims atnaujinti, svečiams priimti, tačiau nepalanki vykti į tolimas keliones, ypač jūros transportu. 

Gerai kirpti plaukus, nagus, maudytis pirtyje. 

Bus didesnė nelaimingų atsitikimų tiek pramogaujant, ilsintis (ypač prie vandens), tiek dirbant, keliaujant tikimybė. Būkite atidesni maisto, ypač žuvies, svaigalų, kokybei – galimi apsinuodijimai. 

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė meilėje ir tvarkant reikalus. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį. 

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai. 

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinančios šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų. 

Avinas (03 21–04 20). Neverta pasiduoti liūdnokoms nuotaikoms, suirzimui, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu optimizmui pagrindo irgi neturite. Būkite atidūs, kad neapgalvotais veiksmais nepablogintumėte savo reikalų ir santykių su artimaisiais, mylimu asmeniu. Tad nerizikuokite pinigais (ypač nepatartina lankytis lošimo vietose) bei savo jausmais – ne laikas naujoms romantiškoms pažintims. 

Jautis (04 21–05 20). Nepasiduokite provokacijoms, nesileiskite užvaldomi piktų minčių, negerų įtarimų. Venkite karštakošiškų sprendimų ir rizikingų situacijų, kitaip neišvengiamos fizinės ar moralinės traumos. Energijos perteklių šiandien geriausia nukreipti į sunkius ir nemalonius darbus namuose – įniršio energija dabar bus itin veiksminga tvarkant tas vietas namuose, į kurias pažvelgiate kartą per metus. 

Dvyniai (05 21–06 21). Neskubėkite, atsipalaiduokite. Nesiimkite nieko atsakingo. Geriau nesiimti darbų, reikalaujančių tikslumo, susikaupimo. Stebėkite jus supančius žmones, draugus – mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Bent jau šiandien aiškiai matysite, kas jums nepatinka. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko. Saugokite finansines ir romantiškas paslaptis. 

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis paslaptingais, jums nežinomais keliais ir reikalai gali pakrypti nenumatyta (gal net priešinga) linkme. Gali nuvilti draugas, netesėjęs pažado, apgauti asmuo, kuriuo pasitikėjote. Šiandien geriau nepuoselėti lūkesčių ir nesiimti nieko reikšmingo – tiesiog bendraukite, darykite tai, kas savaime pavyksta, džiaukitės tuo, kas išeina, net jei tai ir neatitinka standartų. 

Liūtas (07 23–08 22). Dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti šefo pasitikėjimo, net prarasti einamas pareigas. Tai gali pakenkti ir jūsų uždarbiui, tad savo užduotis atlikite neskubėdami ir kuo atidžiau. Būkite dėmesingi ir artimiesiems, mylimam žmogui, savo vaikams – gal jie jau seniai slepia kokią nors nuoskaudą jūsų atžvilgiu? Dažniau nusileiskite – vargu ar šiandien būsite teisūs, jums pristigs blaivaus mąstymo. 

Mergelė (08 23–09 22). Jums pakaks išminties ir ramybės, tad jausitės geriau nei kiti. Vis dėlto būkite pasirengę susidurti ir su nesmagumais, patirti diskomfortą. Nepanikuokite dėl finansinių problemų, nespręskite nesusipratimų su artimaisiais ar mylimu žmogumi piktuoju. Apskritai venkite kraštutinumų jausmų srityje. Ne laikas ir pokyčiams santykiuose – tai iš esmės nieko nepagerins, gali net pabloginti situaciją. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Neramus laikas, kai galite be reikalo suirzti, nusiminti, kai kyla įtarimų be pagrindo. Svarbiausia nedaryti jokių išvadų, kad ir ką sužinosite, – jums nepavyks objektyviai įvertinti situacijos. Kad nereikėtų gadinti nuotaikos sau ir artimiesiems, neužsiimkite svarbių reikalų tvarkymu, susitelkite į sunkius ir nemalonius darbus namuose. Negalvokite piktai apie jums brangų asmenį. 

Skorpionas (10 24–11 22). Kritikos metas, ir nebūtinai teisingos! Vis kam nors užkliūsite, vis kas nors skeptiškai reaguos į jūsų pastangas ir laimėjimus. Sutuoktinis, partneriai, net draugai gali viešinti, aptarinėti jūsų trūkumus ir klaidas. Nepykite, dabar daug kam stigs ne tik optimizmo, bet ir objektyvumo. Bus svarbu patiems nieko nepeikti, neteisti. Pasisaugokite vagių, sukčių ir melagių – neklausykite piktų kalbų apie žmogų, kurį mylite. 

Šaulys (11 23–12 21). Gali pablogėti nuotaika, sveikata, tad bus sunkoka tvardytis. Nereikėtų šiandien lįsti į akis žmogui, su kuriuo esate susipykę ir norite susitaikyti. Pasistenkite patirti kuo daugiau gerų įspūdžių ir užsiimti tik maloniais dalykais. Nebendraukite su piktais, kerštingais, labai pavydžiais žmonėmis – bent jau girtis jų akivaizdoje, didžiuotis savo galimybėmis nederėtų. Būkite atidesni dirbdami kasdienius darbus. Didesnė apsinuodijimų tikimybė. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Diena nebus sunki, vis dėlto nesiimkite atsakingų darbų. Netinkamas metas demonstruoti savo šaunumą, rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus (sutuoktinio) pasitikėjimu. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, aiškinkitės jų slaptas baimes. Ne pats geriausias laikas romantiškoms pažintims, kaip ir netinkama proga aiškintis nesklandumus su mylimu asmeniu – tik dar labiau susipainiosite, imsite įtarinėti. 

Vandenis (01 20–02 18). Reikalams tvarkyti, kelionėms ši diena netinkama. Tiesa, namie irgi galite jaustis prastai – bus nelengva rasti sau vietą, nusiraminti, užsimiršti. Užsiimkite nesudėtingais darbais, kuriuos gerai išmanote, kurie jums patinka. Mažiau tikėkitės iš aplinkinių padėkos ir įvertinimo. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems. Palanku tikrintis sveikatą. Geras laikas iškrovos dietoms. Didesnė avarijų, vagysčių namuose ir darbe tikimybė. 

Žuvys (02 19–03 20). Sudėtinga diena. Ne viskas bus taip paprasta ir vienareikšmiška, kaip atrodys ar bus bandoma jums pateikti. Galite gauti įdomų dalykinį pasiūlymą, tačiau neskubėkite džiaugtis – jis nebus nei pelningas, nei kitaip naudingas. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose. Saugokite apgaulių, klastos. Didesnė apsinuodijimų tikimybė. Būkite atsargesni vandenyje. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 22 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą