Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 9 d.

Visai smagi diena, tik neskubinkite įvykių: kai nurimsite, susimąstysite, imsite suprasti svarbius dalykus, išvysite tai, ko anksčiau nematėte, gal netyčia praleidote ar sąmoningai ignoravote... Diena palanki tvarkyti piniginius, turto, teisinius reikalus, užsiimti užvilkintais, atidėtais, pamirštais darbais. Bus sėkmingos ir dingusių daiktų, dokumentų, sunkiai prieinamos informacijos paieškos. Tiktų pasitikrinti sveikatą – gali paaiškėti slaptos ligos. 

Tiesa, aktyviai veiklai, atsakingiems reikalams tvarkyti, susitikti su įtakingais, svarbiais jūsų veiklai ar šeimos gyvenimui asmenimis palankus laikas tik iki pavakarės, 16 val. 35 min. Spręskite iki to laiko problemas, nuo kurių stengiatės pabėgti, atsiriboti. Imkitės tų darbų, kurių nemėgstate, bet kurie privalomi. Pakovokite už savo interesus, idėjas, nuomonę, tiesa, nesivadovaudami noru atkeršyti, pamokyti. 

Po 15 val. 35 min. prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, siejamas su iliuzija. Tad padaugės sąmoningų ar atsitiktinių apgaulių, taip pat nelaimingų atsitikimų, tad šiuo metu geriau nesiimti nieko atsakingo ir nepriimti reikšmingų sprendimų. Vakaras nepalankus šventiniams renginiams, pramogauti. Derėtų vengti alkoholio. Išaugs apsinuodijimų tikimybė. 

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį aiškiaregiški, svarbūs, tačiau susiję ne su jumis, o su aplinkiniais, visuomene. Itin buvo svarbūs sapne išgirsti ar perskaityti žodžiai. 

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, jei prasidėtų sloga. 

Geras ženklas: jei visą dieną lydėtų malonūs aromatai. 

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus įvairiems susitikimams, pramogauti nuo 17 val. 45 min., sekmadienis tinkamas aktyviam poilsiui, įvairioms sveikatingumo procedūroms. 

Avinas (03 21–04 20). Iki pavakarės palanki diena – jūsų galimybės plėsis. Tai bus sėkmingas metas, tinkamas ir asmeninėms problemoms spręsti, ir dalykiniams reikalams, ypač jei jie susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu, tvarkyti. Tik neskubinkite įvykių. Priimkite iki 15 val. 35 min. gautus pasiūlymus. Šios dienos susitikimai ir iki 15 val. 35 min. užmegztos pažintys bus perspektyvios. Pirma dienos pusė gera ir spręsti ir gyvenamosios vietos keitimo klausimus. 

Jautis (04 21–05 20). Pagalba galima, tik nebūtinai tokia, apie kokią galvojote. Iki pavakarės palankus metas spręsti skolų, mokesčių problemas. Ir pasistenkite nesusitapatinti su svetimais rūpesčiais. Atjauta – puikus dalykas, kol nesiimi už kitus atlikti namų darbų. Mažiau jaudinkitės dėl kitų, verčiau būkite atidesni, ar gerai atliekate savo pareigas. Sudėtingesnis vakaras. Nepatartina kur nors vykti. Būkite atidesni maisto kokybei. 

Dvyniai (05 21–06 21). Orientuokitės į kitų valią, siekius, interesus, jei norite, kad ši diena būti vaisinga ir smagi. Iki pavakarės geras laikas įvairiems susitikimams, deryboms, ilgalaikiams susitarimams. Gali paaiškėti tai, ką nuo jūsų slepia veiklos partneriai, ar atsirasti naujų nelauktų pagalbininkų. Nebloga proga atviram pokalbiui su sutuoktiniu. Šios dienos romantiškos pažintys perspektyvios. Iki 15 val. 35 min. geras laikas ir deryboms – laiku nusileiskite, ką nors pasiūlykite, sutikite. 

Vėžys (06 22–07 22). Iki 15 val. 35 min. puikus laikas dalykiniams susitikimams, aktyviai veiklai, kūrybai – būsite darbingi. Jei norite, kad ir vėlesnis laikas būtų geras, nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite aiškintis santykių, net jei dešimt kartų įsitikinsite, kad esate teisūs. Ir būkite atidūs, kad nepakartotumėte praeities klaidų. Labiau gilinkitės į detales – taip geriau suvoksite reikalo esmę ir neskubėkite daryti išvadų. Tinkamas laikas tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų veikla ar remontu namuose. 

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmingas metas – spręsis įsisenėjusios problemos. Iki 15 val. 35 min. nepriekaištingas laikas – jūsų nuotaika bus puiki, kad ir kuo užsiimsite, lydės sėkmė. Tai bus tinkamas laikas atlikti darbus, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo ir optimizmo. Jūs švytėsite ir sulauksite aplinkinių simpatijos bei palaikymo. Geras laikas spręsti šeimines ir meilės problemas. Beje, tiktų pareikalauti, kad už savo veiksmus atsakytų asmuo, kurį mylite. Pravartu pasikalbėti ir su savo vaikais apie pareigas šeimai, tėvams. 

Mergelė (08 23–09 22). Laikinų apribojimų metas, kai reikia bent trumpam susitaikyti, net jei ne viskas patiks. Stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite už jus viršesnių ar vyresnių asmenų, atvirkščiai – siekite įgyti jus kritikuojančių asmenų pasitikėjimą, paramą (šis patarimas bus aktualus iki savaitės pabaigos). Iki pavakarės tinka tvarkyti namų, šeimos reikalus – jie eisis sėkmingiausiai, priešingai nei profesiniai reikalai. Neskubinkite įvykių – kas nesiseks, galite drąsiai atidėti kitoms dienoms. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums pavyks susitikti su reikalingais žmonėms ir gauti teigiamą atsakymą dėl jums svarbaus reikalo. Iki pavakarės tinkamas laikas aptarinėti finansinius, verslo reikalus. Gauti pasiūlymai naudingi ilgam. Tiesa, neskubėkite apsispręsti, įsipareigoti – šiuo metu lengva sau spąstus paspęsti. Ir mažiau žadėkite: jei įtarsite, kad negalėsite padėti, nesuteikite tuščiai vilties. Beje, gali pavykti išspręsti įsisenėjusią problemą, tiesa, imkitės to pirmą dienos pusę. 

Skorpionas (10 24–11 22). Neblogas metas ilgalaikiams finansiniams susitarimams, pinigams investuoti, sandoriams tvirtinti. Tinka reikalauti pamirštos skolos grąžinimo. Galima netikėta pagalba, nelauktos dovanos. Iki 15 val. 35 min. imkitės tvarkyti svarbius finansinius, verslo, teisinius reikalus. Diena gera ir buitinėms, šeimos narių problemoms spręsti. Vakaras netinkamas vertingiems daiktams įsigyti ir romantiškiems santykiams užmegzti. Būkite atidesni sutuoktinio poreikiams. 

Šaulys (11 23–12 21). Jūs – energingi, žavūs, veiklūs. Tai sėkmės metas! Dabar bus taip, kaip panorėsite, tad drąsiai svajokite, ryžtingai siekite savo tikslų! Iki 15 val. 35 min. galima pradėti didelių, svarbių darbų ciklą, tvarkyti keblius draudimo, skolų, mokesčių ir baudų reikalus. Iki pavakarės tinkama proga taikiai pasišnekėti su antrąja puse dėl jums svarbaus reikalo. Vakare pasistenkite likti ramūs, venkite santykių aiškinimosi. Būkite atsargesni kelyje. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasikliaukite savieiga, nesistenkite daug nuveikti, nors diena sėkminga. Tai ramybės, paslapties metas – mokėkite ramiai laukti palankios akimirkos. Tyla bus veiksmingiausias argumentas. Tad šiandien bus svarbu mokėti išlaukti, tiesa, net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite. Tinkamas laikas konfidencialiems susitarimams. Vakaras nepalankus viešnagėms. Derėtų vengti svaigalų. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis. Labiau saugokite savo turtą. 

Vandenis (01 20–02 18). Gerų permainų, įkvepiančių naujienų ir lemtingų susitikimų diena, kai užsimezgę draugiški santykiai palieka gilų įspaudą jūsų gyvenime. Daugiau bendraukite, domėkitės avangardiniais dalykais savo veiklos sferoje. Svarbius reikalus aptarkite su draugais, kvieskitės juos į pagalbą. Jei draugas jau seniai jums netesėjo duoto žodžio, pirmą dienos pusę puiki proga jam priminti, tačiau nenustebkite, jei ir jums prikiš neįvykdytą pažadą. Būkite atidesni sutuoktinio nuotaikoms vakare. 

Žuvys (02 19–03 20). Rimtos veiklos metas. Iki 15 val. 35 min. tinka su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas – gautais pažadais galite tikėti. Šis laikas tinkamas ir reikalingai darbo technikai įsigyti. Palanku ieškoti darbo arba veiklos partnerių užsienyje. Gauti pasiūlymai bus perspektyvūs tiems, kurie negimė kovo pradžioje. Vakaras palankus susitikti su senais draugais, tiesa, derėtų vengti svaigalų. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 16 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą