Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien svarbu kontroliuoti emocijas

Nereikia tikėtis, kad į protingą klausimą gausime panašų atsakymą, kaip ir nereikėtų viltis, kad kiti už mus kvailesni... Tai kritinis pilnaties metas (iki 21 val. 35 min.), provokuojantis įtampą, žadantis netikėtų kliūčių, konfliktų, o gal ir nelabai optimistinių naujienų. Tiesa, ne viskas bus taip blogai, kaip pasirodys iš pirmo žvilgsnio. Jei neskubėsite sureaguoti ir pamėginsite viską blaiviai apmąstyti, pasverti, paaiškės, kad tariama problema yra net naudingas ir perspektyvus dalykas, tik reikia mokėti kai ką pakoreguoti, paderinti. Kitaip kalbant, šiandien svarbu kontroliuoti emocijas, neskubėti išsigąsti, neimti panikuoti ir nepasiduoti pirmam impulsui. Kad ir kas nutiktų, likite kantrūs, santūrūs. Ir labiau rinkitės, su kuo bendrauti. Geriau vengti nereikalingų kontaktų (juolab santykių aiškinimosi), prisiminkite posakį: „Nėra žmogaus – nėra problemų.“ Bendraujant svarbu susitvardyti ir ramiai reaguoti į įvairius nesklandumus, nesusipratimus, sugebėti net ir negatyviame pokalbyje atrasti kai ką naudingo. Ši diena ypatinga savo dvilypumu, kai nesėkmė eis greta su laime, kai gėris nebus paprastai ir lengvai atskleidžiamas, gaunamas. Ne kartą bus galima įsitikinti, kad nėra to blogo, kuris neišeitų į gera! Tinka imtis sudėtingų darbų, atsakingos veiklos, jei tai darysite susitelkę ir nesinervindami. Ramiems diena žada puikių atradimų sprendžiant sudėtingas problemas. Atidesni turėtų būti vairuotojai, prekiautojai, žiniasklaidos bei telekomunikacijų darbuotojai. Vėlus vakaras palankus ir džiugus, atnešantis susitaikymą, padedantis rasti greitą išeitį iš painiausios, kebliausios situacijos. Vakaras sėkmingas ir viešnagėms pas įtakingą asmenį, priimti garbingus svečius savo namuose. Bus jautresnės akys. Labiau pasaugokite kojas, rankas. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik konkretūs, aiškūs sapnai bei košmarai. Pastarieji reikštų gresiančius išbandymus, ligą. Blogai valtimi plaukti, medžius kirsti, kur nors kristi. Gerai skraidyti ar išgirsti savo vardą.

Blogas ženklas: vandens ant kelių užsipilti – apkalbos, šantažas; kur nors įstrigti, vėluoti – nesėkmė; jei nagas nulūžtų – konfliktas; jei drabužis plyštų, saga ištrūktų – apsaugos praradimas, jei bato kulniukas nulūžtų – neištikimybė meilėje; vengtina žalia spalva.

Geras ženklas: ryte kelis kartus nusičiaudėti; jei vardu gatvėje pašauktų; rasti odinį daiktą; patartina dėvėti ryškių tonų drabužius, ypač geltonus, auksaspalvius, alyvinius.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui, kelionėms tinkamesnis šeštadienis, sekmadienį išaugs traumų, autoavarijų tikimybė.

Avinas (03 21–04 20). Nieko rimto nesiimkite, nieko atsakingo nespręskite. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio – dėl to galite ne tik ūpo netekti, bet ir sunegaluoti. Nepatartina tvarkyti svarbių darbo reikalų. Tiesa, galite sulaukti netikėtos pagalbos, paramos ar tiesiog nuoširdžios užuojautos. Vakaras bus svajingas – būtinai susitikite ar bent pasikalbėkite su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Bendravimas su draugais padės atgauti pusiausvyrą, aišku, jei mokėsite deramai juos pasirinkti. Galimi netikėtumai, planų pasikeitimas, bet tai tik į naudą. Nesiimkite atsakingų, sudėtingų ar pavojingų darbų. Galite nepastebėti pavojaus, ypač susijusio su jūsų sveikata, taip pat pinigais, verslu, meile. Labiau pasikliaukite savo pora, neprovokuokite įtarinėjimais! Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Dvyniai (05 21–06 21). Ne laikas žavėtis kuo nors nauju ir keisti gyvenimo kursą – tai blefas, po kurio laiko tuo įsitikinsite. Labiau pasaugokite darbo vietą, pareigas – šefas gali jumis nusivilti. Kita vertus, jei savo užduotis atliksite puikiai, galite išgirsti ir naudingų pasiūlymų. Vakaras itin palankus įvairiems susitikimams bei svarbiems susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Reikėtų įsiminti, ką šiandien pajusite, suvoksite. Tik išvadų neskubėkite daryti. Išrankiau vertinkite gautus pasiūlymus, atidžiau ir kritiškiau analizuokite išgirstą informaciją. Būkite atsargūs bendraudami su mažai pažįstamais žmonėmis, ypač atvykusiais iš toli. Nerizikuokite kelyje. Vakaro susitikimai padės nusiraminti, įkvėps naujiems svarbiems sprendimams.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite linkę ieškoti problemų ten, kur jų nėra, tad geriau su niekuo nesiaiškinti santykių (ypač su jums brangiais asmenimis), nes bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite kitai savaitei. Vis dėlto diena nėra fatališka, tad kad ir kas nutiktų, baigsis gerai. Palanku tvarkyti mokesčių, skolų problemas. Būkite atidesni su kompiuteriais, elektros prietaisais, apdairiau vairuokite automobilį.

Mergelė (08 23–09 22). Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus. Pats laikas taisyti savo klaidas – būkite nuoširdūs. Neverta įsipareigoti tvarkant dalykinius reikalus – jums bus sunku įvykdyti šios dienos pažadus. Neblogas metas tvarkyti juridines problemas, tiesa, turite būti apdairesni ką nors pasirašinėdami, skaičiuodami pinigus. Vakaras geras nuoširdžiam pokalbiui su antrąja puse ar mylimu žmogumi. Tinka atsiprašyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Laukiate gerų permainų veikloje? Jos realios, tiesa, reikia mokėti atsitraukti, galbūt grįžti prie ko nors seno ir pamiršto. Teks ką nors aukoti, save apriboti. Vis dėlto nesklandumai, klaidos bei komplikacijos šiandien sunkiai išvengiami. Tad ar verta nervintis, jei kas nors neišeina? Verčiau nesiimkite daug darbų ir viską dirbkite neskubėdami, ramiai nusiteikę.

Skorpionas (10 24–11 22). Lyg ir pajusite, kad jau viskas geriau, užčiuopsite realius savo pastangų rezultatus, tačiau atsakingiausiu metu kai kas gali sužlugti. Tad nesivelkite į avantiūras, neskubinkite įvykių. Būkite atidesni savo vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai, galimi ir konfliktai dėl jų draugų (bendravimo problemas spręskite vakare). Būkite apdairesni su dokumentais bei kelyje. Tai įsimylėjimo metas, kai apimti įkvėpimo galite labai daug pažadėti jums patinkančiam žmogui.

Šaulys (11 23–12 21). Nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe: reikėtų savo laiką ir meilę skirti vien šeimai, pamiršti dalykinius rūpesčius. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais. Jei šiuo metu tenka dirbti, nesiimkite nieko sudėtingo ar to, ką menkai išmanote, nes padarytos klaidos gali pakenti jūsų profesinei reputacijai. Būkite itin atsargūs kelyje. Tikrinkite maisto kokybę – galimi virškinimo sutrikimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Abejonių daugės dėl menkiausio nieko, bet tai geriau nei patiklumas. Patartina vengti bendravimo su smalsiais, įkyriais asmenimis. Ir venkite ginčų, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Mažiau žadėkite – situacija gali pasikeisti neprognozuojamai, apie save nieko nepasakokite – aplinkiniai gali nenorėti jūsų teisingai išgirsti ir suprasti. Vakaras žada ypatingų susitikimų. Nauja pažintis gali tapti lemtinga, bus ilgalaikė.

Vandenis (01 20–02 18). Bus svarbi kokybė, tad nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę. Kad ir kuo užsiimsite, pirmiausia nusiraminkite. Ir remkitės tik savimi, savo galimybėmis. Tačiau mokėkite įvertinti ir ką gero gavote iš artimųjų, ypač sutuoktinio, kuo padėjo dalykiniai partneriai. Jei esate susituokę, venkite flirto, nes dabar tai gali išskirti. Gresia apgaulės – ne laikas avantiūroms (galite daug ko netekti).

Žuvys (02 19–03 20). Ramus gyvenimas, ko gero, jau senokai buvo sudrumstas augančių abejonių, kad viskas yra atvirkščiai, nei norėtumėte, kad einate ne ta kryptimi, ne tuo keliu, kad kažkas apgavo, suklaidino... Juodojo Mėnulio vizitas jūsų ženkle nėra džiugus dalykas ir sukelia būtent tokių dvejonių. Ne laikas ką nors vertinti, priimti atsakingus sprendimus, deja, galite nukentėti labiau nei kiti, ypač jei nesugebate kontroliuoti emocijų, esate įtaigūs bei impulsyvūs.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą