Palmiros horoskopas šeštadieniui, birželio 17 d.

Kritinis šeštadienis – tai paskutinė Mėnulio mėnesio diena, kai esame linkę viską vertinti pesimistiškai, kategoriškai. Geriausia, ką galima šeštadienį padaryti, – tai nutraukti nereikalingus ryšius bei išnešti iš namų šlamštą. Bus tikslingi valymosi, atsisakymo veiksmai bei ritualai. Tad verta valyti namus iš esmės, išnešti nereikalingus daiktus, su ugnimi apeiti namus.

Netinkama diena pažinčių užmezgimui – tiek draugiškų, tiek romantiškų, bendravimui, meilės pasimatymams, rizikingoms kelionėms, vertingų daiktų pirkimui, pramogoms. Venkite svaigalų, būkite atidesni maisto kokybei – labiau tikėtini apsinuodijimai. Likite atsargesni vandenyje. Būkite atidesni aukštyje – didesnė traumų tikimybė krentant. Labiau pasaugokite rankas, kojas, nugarą. Šeštadienį 18 val. 2 min. Saturnas pradėjo judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis retrogradinis judėjimas tęsis iki lapkričio 4 d. Kai Saturnas juda atbulas, sunkiau pakeliama askezė, izoliacija, stinga nuoseklumo, sistemiškumo. Palanku peržiūrėti ir keisti asmeninius įsitikinimus, kad jie taptų tikra vidine atspara, neleidžiančia palūžti. Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik sapnai, regėti per saulėtekį. Puiku, jei skraidėte, jei girdėjote savo vardą. Blogai kristi, plaukti valtimi, medžius kirsti. Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, jei drabužis praplyštų, daug plaukų išsipeštų, vandenį ant kelių užsipilti. Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų pūstų vėjas į nugarą. Iš šeštadienio į sekmadienį buvo puiku susapnuoti knygas, laiškus, ką nors skaityti, rašyti, taip pat išgirsti – žodžius, muziką. Blogai, jei regėjote ugnį. Blogas ženklas: pieną išlieti, jei be aiškios priežasties gestų ugnis, šviesa išsijungtų, jei perdegtų elektros lemputė, jei laikrodis ar veidrodis sudužtų. Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negerumų jūsų gyvenime pabaiga, rasti laikrodį ar gauti jį dovanų.

Avinas (03 21–04 20). Išgirsta naujiena gali suklaidinti, išprovokuoti pavojingam žingsniui – nebūkite šį savaitgalį patiklūs, nepriimkite karštakošiškų sprendimų bei niekur neskubėkite (ypač vairuodami automobilį, skolindami pinigus ar prisipažindami meilėje). Mažiau pasikliaukite kitų pažadais, mažiau patys žadėkite.

Jautis (04 21–05 20). Savaitgalį gresia neplanuotos, priverstinės išlaidos dėl technikos gedimo, baudų, įvairių avarijų (buitinių, transporto) ar tiesiog dėl išsiblaškymo, neatsargumo. Nepalanku pirkti vertingus daiktus bei aiškintis santykus su sutuoktiniu. Šeštadienį labiau užsiimkite savimi, savo sveikata, tvarka namuose bei mažiau kreipkite dėmesio į kitų trūkumus – nieko neteiskite.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasiduokite emocijoms, nors susitvardyti nebus paprasta šeštadienį.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį sunkiai sau rasite vietą, nusiraminimą – buitinės problemos, tėvų, taip pat senų draugų, giminaičių rūpesčiai rimtai prislėgs. Labiau pasaugokite savo paslaptis bei pinigus, turtą.

Liūtas (07 23–08 22). Gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir sveikata. Bus didesnė nelaimių, nesėkmių tikimybė. Gal tai proga patikrinti draugus, gal save, ir suprasti, kur klystate, kur jūsų iliuzijos? Pasistenkite per šeštadienį įvykdyti ankstesnius įsipareigojimus, atsiteisti su skolininkais – sekmadienį bei pirmadienį dėl to išvengsite nemalonumų.

Mergelė (08 23–09 22). Nebūkite šeštadienį labai reiklūs artimiesiems bei mylimam žmogui – tai kenks jūsų nuotaikai bei sveikatai. Neverta išsisukinėti ir iš duotų įsipareigojimų, bet naujų priimti irgi nederėtų. Gresia neplanuotos, priverstinės išlaidos dėl technikos gedimo, baudų ar tiesiog dėl išsiblaškymo, neatsargumo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesikvieskite svečių šeštadienį bei patys venkite kur vykti. Pasiteisins tiesa, kad visko, ko mums reikia, yra šalia – tik apsidairyk!

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis nepalankus – vertėtų atsisakyti kelionių, taip pat bendravimo. Geriau nespręsti sudėtingų problemų – net nepastebėsite, kaip supyksite, į konfliktą įsivelsite. Labiau pasaugokite savo paslaptis bei pinigus, turtą – gresia vagystės.

Šaulys (11 23–12 21). Nepasiduokite sumaiščiai, nerimui, nepasitenkinimui. Bus svarbu stiprinti sveikatą, tad per savaitgalį reikalinga gerai pailsėti bei išsimiegoti. Šeštadienį, net jei būsite teisūs, pasistenkite nusileisti antrajai pusei: geri santykiai vertingesni. Bus svarbu įvykdyti ankstesnius įsipareigojimus šeimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį labiau užsiimkite savimi, savo sveikata, tvarka namuose bei mažiau kreipkite dėmesio į kitų trūkumus – nieko neteiskite. Tikėtini kliuviniai, traumos, avarijos – tiek buityje, tiek kažką dirbant ar keliaujant. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei. Jei tvarkysitės, meistrausite – būkite atsargesni, neskubėkite.

Vandenis (01 20–02 18). Bus svarbu blaiviai įvertinti santykius su mylimu žmogumi, su savo vaikais – pasiruoškite nemalonioms staigmenoms: slaptos problemos atsivers. Šeštadienis gali sukelti rūpesčių dėl vaikų ar mylimo žmogaus elgesio. Nesikvieskite svečių šeštadienį bei patys venkite kur vykti. 

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį sunkiai sau rasite vietą, nusiraminimą – buitinės problemos, tėvų, taip pat senų draugų, giminaičių rūpesčiai rimtai prislėgs. Nevertėtų nuo to bėgti – šią dieną vertėtų pašvęsti artimiesiems, ypač vaikams: kelionėms, viešnagėms bei naujų pažinčių užmezgimui netinkama diena. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą