Nuotraukos autorius: 123rf

Tai palankus laikas įvairiems susitarimams, bendradarbiavimui užmegzti

Dvilypis metas, skatinantis aktyvumą, tačiau neleidžiantis labai įsibėgėti. Kitaip kalbant, jis bus sėkmingesnis, jei niekur nepersistengsite, viską darysite kiek atsipalaidavę, įsijautę į įkvėpimą, tuomet jūsų pastangos bus produktyvesnės. Nuotaika šiandien daug ką lems, tad spręsti painias, įsisenėjusias problemas, sudėtingas užduotis, planuoti didelį darbų kiekį imkitės tik jei būsite gerai nusiteikę. Tuomet bus palanku ir kreiptis su prašymais į vadovybę, siūlyti savo sumanymus šefui, partneriams, klientams. Šiandien, beje, tiks perdarinėti tai, kas anksčiau nepavyko. Gera diena svarbiems susitikimams, susitarimams, naujoms pažintims užmegzti. Tad daugiau bendraukite. Tai, ką šiandien suprasite, sužinosite (ar prisiminsite), gali pakeisti jūsų ateitį ilgam. Net ir atsitiktinis susitikimas, nesvarbus pokalbis gali kai ką apversti jūsų gyvenime. Ir nepraleiskite progos – ji bus laiminga! Tai palankus laikas įvairiems susitarimams, bendradarbiavimui užmegzti. Tai geras laikas įsilieti į naują kolektyvą. Diena bus puiki ieškoti bendraminčių – dabar juos tikrai sutiksite! Tiesa, bendraujant bus svarbu kitą išgirsti ir įvertinti. Ginčų venkite – neskubėkite neigti kito nuomonės, verčiau pagalvokite, ko moko jus šis pašnekesys. Vis dėlto šiandien bus svarbus ir poilsis – gerai daugiau miegoti, ilsėtis gamtoje prie vandens telkinių. O jei tenka reikalus tvarkyti, raskite laiko ilgesnei pietų pertraukai, kad galėtumėte ramiai atsipalaiduoti. Diena palanki meditacijai, savianalizei, įvairioms baimės įveikimo praktikoms. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, artimiesiems.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų ar sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia ką nors vandeniu aplieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus bet kokiems reikalams tvarkyti, tiesa, netinkamas imtis ko nors naujo – baikite pradėtus darbus; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš draugų, partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Verta labiau užsiimti šeima, namais. Kantrybė, kuklumas namuose bei darbe apsaugos jus nuo problemų. Būkite šiltesni bendraudami su artimaisiais, ypač su vaikais, mylimu žmogumi, kitaip galite būti netikėtai atstumti. Pasistenkite įteikti seniai žadėtą dovaną artimiesiems.

Jautis (04 21–05 20). Daugiau bendraukite, būkite smalsūs – jums pavyks rasti reikiamus žmones bei teisingą atsakymą į painų klausimą. Susidursite su reikšminga informacija, reikalingu, naudingu žmogumi. Naudinga pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu – jei būsite nuoseklūs, konkretūs bei kantrūs, būsite suprasti ir įvertinti, sulauksite norimos pagalbos. Įsisenėjusias problemas spręskite dabar, neatidėkite jų trečiadieniui ar ketvirtadieniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Tinka kreiptis pagalbos į įtakingus, aukštus asmenis. Verta su šefu aiškintis finansines perspektyvas, tvarkyti svarbius verslo reikalus. Šios dienos pasiūlymai naudingi – juos verta priimti. Kartu būkite atidūs kitiems, pagalvokite, kuo galite padėti. Palanki proga ir dovanai įteikti. Galimas dalykas, kad sutuoktinis ar mylimas asmuo jau senokai pyksta dėl dėmesio stokos – šiandien įteikta dovana, kvietimas į koncertą ar vakarienės gali jus greitai sutaikyti, padaryti laimingus!

Vėžys (06 22–07 22). Vis atsidursite dėmesio centre ir turėsite progų įvykius pakreipti norima linkme – jau rytoj bei kitomis dienomis tokių galimybių neliks. Tad kuo aktyviau, nebijodami rizikos spręskite jums svarbius klausimus. Palanku plėsti veiklą, pradėti naują darbų etapą. Tinka pasirašyti svarbius dokumentus. Beje, tai ir palankus metas imtis to, kam niekaip negalite prisiruošti (tiesa, tai neturi būti visiškai naujas darbas). Tai, ką šiandien nuveiksite, garantuos stabilumą ir sėkmę. Ir būkite atidesni, paslaugesni sutuoktiniui, artimiesiems.

Liūtas (07 23–08 22). Pasyvus metas – nieko naujo ar varginančio nesiimkite. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau visa tai vertinti. Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio ar asmens, kuriam kadaise buvote padėję. Itin svarbius reikalus galima atidėti rytdienai, dar geriau – ketvirtadieniui, o šios dienos reikalus tvarkykite atidžiai, atsargiai. Diena romantiška – galimas netikėtas susitikimams su žmogumi, kurį kadaise mylėjote, arba žinia nuo jo.

Mergelė (08 23–09 22). Tinka kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan. Dabar išryškės jūsų tikrieji draugai, suprasite, kuo iš tiesų galite ir toliau pasitikėti. Tai bus savotiškas nušvitimo laikas – galite suprasti, sužinoti ir itin svarbių dalykų, kurie padės spręsti problemas ateityje. Tad geros permainos šiomis dienomis – realus dalykas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Rimtos veiklos metas. Tinka kreiptis į vadovybę su pasiūlymais bei prašymais – gautais pažadais galite tikėti. Tinkamas laikas susitikti ir su žmonėmis, organizacijomis, galinčiomis daryti įtaką jūsų sėkmei karjeroje. Verta kreiptis pagalbos į draugus, taip pat įtakingus asmenis. Bus naudingiau aptarti reikalus neoficialioje aplinkoje. Geras laikas svarbioms bendradarbiavimo sutartims, sandoriams tvirtinti. Gali megztis (atsinaujinti) tarnybinis romanas.

Skorpionas (10 24–11 22). Palanki diena – jūsų galimybės veikloje gali išsiplėsti. Priimkite gautus pasiūlymus. Tinkamas laikas su partneriais, ypač užsieniečiais, aptarti veiklos planus, pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus. Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai (nors patiems irgi palanku kam nors įteikti dovaną). Puiki diena bendrauti su užsieniečiais. Beje, kelionės ar viešnagės metu galima netikėta laiminga pažintis. Gera diena meilės pasimatymams.

Šaulys (11 23–12 21). Problemiška diena, tad stenkitės dažniau atsipalaiduoti, nusišypsoti. Palankus metas rizikingoms finansinėms operacijoms, deryboms, susitarimams, piniginiams, turto reikalams tvarkyti. Palanku užsiimti mokesčių, draudimo problemomis. Beje, geri darbai visada sugrįžta, ir šiandien galite sulaukti netikėtos pagalbos ne tik iš draugų, bet ir visai svetimų asmenų. Galima netikėta romantiška pažintis. Svarbų dalykinį pokalbį patartina perkelti trečiadieniui arba ketvirtadieniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Tik nesistenkite nieko jėga keisti veikloje: daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio. Šiandien jus daug kas supras, pamils, parems. Tad drąsiai tarkitės, prašykite, derėkitės – užsitikrinkite jums svarbių žmonių dėmesį bei apsaugą. Tinkamas laikas aiškintis meilės santykius.

Vandenis (01 20–02 18). Jei turite problemų darbe, spręskite jas šiandien. Ketvirtadieniui galima atidėti nebent susitikimą su būsimu darbdaviu ar darbo sutarties pasirašymą. Šiandien tinkamas laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Neatsisakykite užkraunamų papildomų darbų, pareigų – tai bus naudinga. Tiesa, pasistenkite labiau suprasti kitus ir padėti, kuo galite (ypač artimiesiems). Palanki diena sveikatai tikrintis.

Žuvys (02 19–03 20). Sėkmingas laikas – laimė lydės ir dalykiniuose, ir širdies reikaluose. Tai, ką šiandien atliksite, bus sėkminga. Tinka tvarkyti skubius darbo reikalus. Patartina imtis tų darbų, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo bei optimizmo. Geras laikas spręsti nesutarimus šeimoje, stiprinti meilės ryšį. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku su vaikais aptarti bendravimo problemas – rasite gerą sprendimą. Šiandien gera proga ir nuoširdžiam pokalbiui su mylimu žmogumi.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą