Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien - permainų, kurios baigiasi gerai, laikas

Permainų, kurios baigiasi gerai, laikas. Pirma dienos pusė – kritinis metas. Tai Mėnulio mėnesio pabaiga, tinkama ką nors užbaigti, grąžinti skolas, taisyti klaidas. Dabar palanku įvertinti senus laimėjimus, atsigręžti į praeitį ir užsiimti pertvarkymais. Deja, tai bus šiek tiek įtemptas metas, tad dažniau nusišypsokite, ką nors malonaus pasakykite artimiesiems, bendradarbiams – tai padės išvengti nesusipratimų. Pasistenkite susitaikyti, su savimi irgi – tai padės rasti išeitį. Viskas keisis antrą dienos pusę, kai 13 val. 37 min. stos jaunatis. Tai bus puikus laikas kurti ilgalaikius planus. Pasitelkite fantaziją – kils puikių idėjų. Nors ne laikas imtis praktinio idėjų įgyvendinimo, gerai tam ruoštis. Ir neleiskite sau nuobodžiauti – užsiimkite įdomiais darbais, gal net kūryba. Ypač antra dienos pusė ir vakaras bus kūrybingi – netikėtai šaus puikių sumanymų, apims įkvėpimas. Kad ir kokius reikalus tvarkysite, bus svarbu visur turėti savo nuomonę ir remtis savo jėgomis. Nesiimkite nieko, už ką negalėsite visiškai atsakyti ar vieni atlikti iki galo. Antrą dienos pusę raskite laiko sau asmeniškai. Bus svarbu daugiau pabūti su vaikais – bendraudami galite suvokti puikių dalykų, tarp jūsų gali užsimegzti tikri draugiški santykiai. Patartina labiau pasigilinti į savo vaikų, taip pat sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas – pasistenkite suprasti jų rūpesčius ir problemas. Šios dienos pokalbiai gali labai suartinti – tik mokėkite girdėti ir jausti kitą, patys irgi nevenkite būti atviri ir nuoširdūs. Šiandien galite sužinoti svarbių dalykų beveik atsitiktinai, tad būkite atidesni bendraudami, ką nors skaitydami ar klausydamiesi pranešimų per radiją, televiziją ir pan. Antrą dienos pusę gauti pasiūlymai bus vertingi ir ilgam. Palanku aptarti su darbdaviu jūsų veiklos perspektyvas. Tinka atnaujinti ar užmegzti pažintis, sudaryti sąjungas, ypač kūrybines. Diena palanki imtis iškrovos dietos, valyti organizmą. Pirmą dienos pusę tinka valytis ir nuo nužiūrėjimo ar kitokios blogos maginės įtakos. Bus palanku kovoti su baime, iliuzijomis. Nepalankus metas švęsti, pramogauti, romantiškiems pasimatymams, pažintims užmegzti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandenyje plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, ugnį regėti ar savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį – nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės); ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas; raktus pamesti – artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos; jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis puikus, geras susibūrimams, šventimams, kelionėms.

Avinas (03 21–04 20). Ne laikas vengti pareigų ir darbų, ypač neatliktų anksčiau. Tačiau jei išvysite, kad darbų krūvis namuose ar darbe labai išaugo, paprašykite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti, pagalbos. Ryte gali šiek tiek pablogėti sveikata – būkite atidesni maisto kokybei, dažniau ilsėkitės. Šiandien bus svarbu likti nuoširdiems ir sąžiningiems, ypač bendraujant su mylimu žmogumi, artimaisiais, vaikais, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą.

Jautis (04 21–05 20). Puiki diena, ypač po 14 val., tik nepražiopsokite sėkmingos progos. Tiesa, pirmą dienos pusę jūsų optimizmas ir vertinimai gali būti perdėti, tad atsargiai vertinkite gautą dalykinį pasiūlymą ar kieno nors meilės prisipažinimą. Po 14 val. gali apimti tikras pakilimas, itin vertingas tiems, kurie užsiėmę kūrybiniu darbu (tai gali būti ir baldų perstatymas namuose, ir naujos sriubos virimas). Svarbiausia bus mokėti girdėti, ką jums sako vaikai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmą dienos pusę galite susidurti su apribojimais, galimi įvairūs nesusipratimai – nesureikšminkite šių nesklandumų. Tai objektyviai sunkokas laikas, ypač veikloje, kai nereikia niekur veržtis, kai derėtų užsiimti senais reikalais, namais. Kad namas stovėtų, turi būti patikimi pamatai, – dabar pamatų tvirtinimo metas. Labiau pasirūpinkite šeima. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas. Vakaras palankus pasikviesti pas save draugų.

Vėžys (06 22–07 22). Nors nuo ryto sudėtingas metas, sulauksite ir gerų dalykų – antros dienos pusės susitikimai, naujienos, pasiūlymai bus svarbūs. Tiesa, siekite viską apgalvoti ir neskubėdami ieškoti būdų išsklaidyti susidariusią painiavą. Nesiblaškykite prie vairo, pasisaugokite vagišių pirmą dienos pusę. Po 14 val. tiktų tvarkyti skubius reikalus, susitikti su asmenimis, kuriems reikia dantį užkalbėti. Tai bus geras laikas ir svarbiam projektui aptarti, ir tiesiog pabendrauti su bičiuliais.

Liūtas (07 23–08 22). Puikus laikas, nors tuo patikėti pirmą dienos pusę nesinorės. Tai bus apgaulingas metas, kai viskas atrodo arba kur kas blogiau, nei yra, arba atvirkščiai. Tad neprisiriškite prie gautų iki 14 val. pasiūlymų, ypač finansinių, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigų ar jų investuoti – palikite sau judėjimo laisvę. Nepavyduliaukite ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliauti. Po pietų rasite puikią išeitį iš bet kokios jus varginančios padėties.

Mergelė (08 23–09 22). Nuo asmeninių pastangų daug kas priklausys – jūsų įtaka aplinkiniams bus neribota. Tik pasistenkite likti sąžiningi sau ir su tais, su kuriais turėsite reikalų. Jumis pasitikės, tad gražiuoju galite laimėti lemtingą kovą. Tiesa, pirmą dienos pusę reikalai klostysis kiek kitaip, nei planavote, – gali tekti užsiimti nesutvarkytais reikalais, skolomis, ir tai pavyks. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas, tiesa, likite atsargūs. Venkite ir konkrečių asmeninių įsipareigojimų iki 14 val.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Būtina vadovautis nuojauta. Galite gauti vertingos informacijos. Tiktų tvarkyti svarbius konfidencialius reikalus. Galite sulaukti anoniminės pagalbos, užtarimo, ypač vakarop. Tik nesistenkite ryte sužinoti, kas nuo jūsų slepiama, – neteisingai įvertinsite tai, ką išgirsite, ir tai jus pastūmės žengti klaidingą žingsnį. Daugiau bendraukite, susitikite su asmenimis, jau patyrusiais panašių sunkumų, ieškokite rėmėjų, užtarėjų.

Skorpionas (10 24–11 22). Palankus metas blaiviai mąstantiems, mokantiems realiai vertinti save, savo galimybes ir turintiems įtakingų draugų, patikimų partnerių – jūsų laukia naudingi postūmiai tvarkant reikalus (antrą dienos pusę). Na, o pirmą saugokitės pataikūnų, intrigantų ir savanaudžių. Ir nesistenkite tuomet pakreipti įvykių kita linkme jėga – tarkitės gražiuoju, į pagalbą kvieskitės draugus, ypač jei tektų su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį.

Šaulys (11 23–12 21). Gali prislėgti sąžinės priekaištai dėl neatliktų darbų ar neįvykdytų įsipareigojimų šeimai. Iš tiesų derėtų pirma taisyti klaidas ir tik paskui imtis ko nors kito. Venkite kategoriškų sprendimų. Nepasimeskite informacijos, nuomonių gausybėje, venkite kraštutinumų. Palankus metas po 14 val. pristatyti savo veiklos rezultatus, įtikinti šefą jūsų sumanymo pranašumu ar susitikti su nauju darbdaviu, tiesa, labai nesikuklinkite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kiek lengviau atsipūsite, tik nemanykite, kad esamos problemos taip lengvai išsispręs. Ne laikas skubinti įvykius – po kelių dienų būsite stipresni ir sumanesni. Ypač iki pietų būkite atsargesni, nes galimos apgaulės per užsieniečius, įtakingus asmenis ar pareigūnus. Sėkmės metas po 14 val. Antra dienos pusė palanki kelionei, viešnagei, svečiams priimti. Gera proga kreiptis patarimo ir į išmintingą draugą, dvasininką.

Vandenis (01 20–02 18). Dvilypis metas – vienu metu įtemptas, pavojingas, bet ir atnešantis sėkmę, gerąjį persilaužimą, ilgai lauktas permainas. Norite ar ne, tačiau pasitvirtins posakis „per kančias į žvaigždes“. Rūpesčių, įvairiausių nesklandumų gali pakakti pirmą dienos pusę. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė, tačiau patirtos nesėkmės bus naudingos, atvers svarbias tiesas, privers atsisakyti to, kas nereikalinga. Vis dėlto jūs sėkmingai įveiksite visus kliuvinius ir antrą dienos pusę jau turėsite kuo pasidžiaugti.

Žuvys (02 19–03 20). Neskubėkite vertinti, teisti – tiesa slypi kažkur anapus. Ir vargu ar dabar ją matote teisingai. Verta įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą – nieko nedarykite, jei jie nesutiks. Jūsų pozicija turi būti ne tik lanksti, gudri, bet ir sąžininga. Bus svarbu neprarasti pusiausvyros pirmą dienos pusę, vėliau jausitės kur kas geriau. Būkite draugiški ir diplomatiški – tai jums atvers visas duris, padės su bet kuo susitarti, susitaikyti su priešu, konkurentą paversti sąjungininku.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Sandra
    prieš 13 minučių
    Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada aš pamačiau ROSE GOMEZ parodymų dalijimąsi internete. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 2 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 2 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Ir aš noriu visiems pasakyti šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo elektroniniu paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

Parašykite komentarą