Šiandien nepatartina imtis ko nors svarbaus ar rimto

Nors ši diena jau palanki, nepatartina imtis ko nors svarbaus ar rimto, taip pat pradėti naujų darbų. Iki pavakarės geras laikas analizuoti praeities klaidas, taip pat ieškoti būdų, kad ateityje jų nebekartotumėte. Vertėtų ir baigti ilgalaikius darbus, grąžinti skolas. Puiki proga atsiprašyti, taikytis. Tai ramybės bei darnos atgavimo laikas. Nuo 17 val. 6 min. stos Mėnulio jaunatis: dabar imkite galvoti apie ateitį, prasidėjo laikas šviesioms svajonėms, naujiems užmojams! Ir tai nebus tuščia – jaunaties svajos pildosi. Tad galvokite tik gerai – jumyse neturi būti nė lašo abejonės, kad gali nepavykti. Verta planuoti darbus, apgalvoti būsimus veiksmus, kurti planus, projektus. Beje, šiandien gerai būtent apmąstyti ateitį, bet ne veikti ar pradėti ką nors nauja. Diena tinkama tvarkyti painius piniginius ir turto reikalus, spręsti socialines problemas. Šiąnakt 2 val. 30 min. Venera įėjo į Ožiaragio ženklą ir juo judės iki gruodžio 19 d. Kai Venera Ožiaragyje, romantiški jausmai tampa ne tokie reikšmingi, labiau slepiami. Tikri meilės ryšiai tik dar labiau sustiprės, o atsitiktiniai subyrės savaime. Mėgstantiems flirtą, pramogas – gana nuobodus metas. Geras laikas ieškoti pelningesnio darbo, siekti geriau apmokamų pareigų. Šiuo metu megsis pastovūs meilės ryšiai, paremti rafinuotais jausmais ir dažnai – protingu išskaičiavimu. Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Puiku, jei regėjote grybus, žuvį, paukščius, jei vandeniu plaukėte. Blogai buvo sapnuoti gyvates, ugnį.

Blogas ženklas: stiklą sudaužyti – vienatvė, galite išsiskirti su artimu žmogumi, draugu, sagą pamesti – gresia liga, jei sulūžtų raktas, spyna sugestų – nuostoliai, giminaičio netektis.

Geras ženklas: jei nuo ryto skaisčiai šviestų saulė, išeinant iš namų išgirsti vaikų juoką, dažnai nustebti, jei kas nors pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus įvairiems susitikimams (dalykiniams, draugiškiems, romantiškiems), spręsti pinigines ir turto problemas; patartina nešioti melsvų atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Nors jus išgirs, supras, įvertins, pagerbs, ne viskas, kas šiandien bus žadama, bus naudinga ir įvykdyta. Būkite saikingi, kritiški – žinokite, kad iš jūsų bus daug pareikalauta. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniu. Palanku spręsti jūsų veiklos plėtros arba finansavimo klausimą. Palanku ieškoti darbo užsienyje arba užsienio firmoje. Jautis (04 21–05 20). Nors diena įtempta, sėkmė ims šypsotis (moterys tai itin pajus). Šiuo metu nekelkite sau aukštų reikalavimų – galite persitempti. Palanki diena spręsti skolų, mokesčių problemas. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų. Geras laikas ilgam skolintis pinigus arba imti kreditą. Neatsisakykite vakare kvietimo į svečius, kavinę, klubą – galima intriguojanti romantiška pažintis.

Dvyniai (05 21–06 21). Palanku užmegzti su kuo nors sąjungą, kreiptis pagalbos, paramos į aukštą asmenį, visuomenines organizacijas. Iki pavakarės puiki proga taikytis su antrąja puse – nebijokite parodyti iniciatyvos, ypač jei reikės atsiprašyti, nusileisti, mokėkite pripažinti savo klaidas. O vakare raskite laiko meiliam pokalbiui su sutuoktiniu – tai iš naujo įkvėps jūsų jausmus.

Vėžys (06 22–07 22). Tai, ką laimėjote anksčiau, dabar teks apsaugoti, išlaikyti. Diena gera taikytis, deryboms, užmegzti partneriškus ryšius. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi, tiesa, jų gerumu taip greitai, kaip tikitės, nepavyks įsitikinti. Daugiau dėmesio skirkite savo antrajai pusei. Beje, vakare galimos romantiškos pažintys – jos bus laimingos, perspektyvios.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmingas metas, bet tai nereiškia, kad galima pildyti visus savo norus. Raskite daugiau laiko vaikams, pasikalbėkite su jais opiomis temomis (draugai, romantiški nuotykiai, mokslai, žalingi įpročiai). Iki pavakarės būtinai susitikite su mylimu žmogumi, jei jums reikia susitaikyti. Jei jūsų santykiai puikūs, tuomet naudinga pasimatyti jau vakare – pasikalbėkite apie svajones, norus, bendrus planus.

Mergelė (08 23–09 22). Kantriems, tiems, kurie ilgai laukė, brandino kokią nors idėją, pasiseks. Tiesa, gerų postūmių iš karto nepajusite – teks sulaukti trečios gruodžio dekados. Aktyvių veiksmų nesiimkite, be reikalo nerizikuokite – atidėkite tai penktadieniui. Vakaras palankus meilės pasimatymui. Sėkmingos bus ir šios dienos romantiškos pažintys, o jei jos užsimegztų vakare, su tuo asmeniu būsite susieti ilgai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors šiandien geriau likti pasyviems, jums asmeniškai geriau neatidėti svarbių reikalų tvarkymo. Tiesa, šiandien iš esmės nieko naujo imtis nederėtų – naudos ieškokite praeityje. Verta užsiimti darbų užbaigimu, susitikti su žmonėmis, su kuriais kadaise esate ką nors sėkmingo nuveikę, aplankyti draugus, su kuriais sieja geri prisiminimai.

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos pasiūlymai, susitarimai greitos naudos neduos. Vis dėlto diena gera užvilkintiems reikalams paskubinti, tinkama atidėtiems susitikimams, palanki tvarkyti skubius finansinius reikalus. Iki pavakarės verta aiškintis santykius sutuoktiniams norint susitaikyti. Vakare pasistenkite kuo nors maloniu nudžiuginti sutuoktinį.

Šaulys (11 23–12 21). Šaunus laikas – aplinkiniams darysite įtaką, paliksite gerą įspūdį. Jei jums svarbu ką nors paveikti, kad ir savo sutuoktinį, vaiką, mylimą žmogų, pasikalbėkite su jais jau vakare, po 17 val. Tai, beje, geras metas perimti iniciatyvą į savo rankas tiems, kurie nėra tikri savo jėgomis. Vakarą praleiskite su tais, kurie jus myli.

Ožiaragis (12 22–01 19). Imkitės tik to, kas iš tiesų neatidėliotina, visa kita atidėkite ketvirtadienio pavakarei, penktadieniui. Prieš apsispręsdami svarbiu klausimu įsiklausykite į intuiciją. Reikalams tvarkyti, darbams verta skirti daugiau laiko nei įprastai. Beje, pasiruoškite, kad daug kas bus vilkinama. Neblogas metas nupirkti romantišką dovaną. Vakaras idealus romantiškam pasimatymui. Palanku nusipirkti ką nors gražaus sau.

Vandenis (01 20–02 18). Teks nemažai bendrauti (galbūt su seniai matytais žmonėmis), padėti draugams, giminaičiams, mylimam žmogui. Nebijokite būti dosnūs. Beje, greitu laiku nustebsite patyrę, kaip nuoširdžiai jumis domisi ir rūpinasi artimieji, draugai, mylimas asmuo. Diena (ypač vakaras) palanki apmąstyti savo darbų perspektyvas, ieškoti bendraminčių, partnerių naujiems sumanymams įgyvendinti.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atkaklūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų bei draugų nuomonę, patarimus ir šiandien daug nuveiksite. Verta iki pavakarės spręsti bendravimo su šefu nesklandumus, o vėliau (arba ryt) galima jam paaiškinti apie savo karjeros ketinimus. Tikėtini ypatingi susitikimai. Vakare aplankykite draugus ir pasikalbėkite su jais apie savo svajones.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą