Nuotraukos autorius: 123rf

Energijos perteklius gali atsisukti prieš jus

Nors baigiasi Mėnulio mėnuo, trykšite jėga ir pasitikėjimu, netilpsite savyje. Jei leisitės į kovą, jei imsitės kokio nors svarbaus ar sudėtingo reikalo pirmą dienos pusę, iki 12 val. 40 min., naudos bus – savo tikslą pasieksite. Deja, vėliau atvirkščiai – bus galima nukentėti dėl per didelio aktyvumo, iniciatyvos rodymo. Tuomet jau energijos perteklius virs įtampa, provokuos agresiją. Galite susidurti su protestu, maištu, aplinkinių nenoru nieko girdėti, suprasti, žinoti. Spontaniškai gali kilti ginčų, jie gali virsti rimtais konfliktais. Bendraujant svarbu santūrumas bei diplomatiškumas (ypač darbo kolektyvuose, viešosiose vietose).

Antra dienos pusė jau netinkama bendrauti, reikalams tvarkyti. Beje, visa diena nepalanki naujų darbų pradžiai. Po pietų blogas laikas ką nors planuoti, tvarkyti svarbius finansinius dokumentus, pasirašyti sandorius, aptarinėti su partneriais verslo reikalus. Nepatartina tarpininkauti tvarkant piniginius, turto reikalus. Netiks tvarkyti ir juridinių reikalų. Tai sudėtingas laikas transporto, žiniasklaidos tarnyboms – galima informacinė painiava, netikėti įvairios technikos (ypač transporto priemonių, telefonų) gedimai. Saugokite asmeninę informaciją, dokumentus, daiktus. Nepalanku pirkti transporto priemonių, telefonų. Bus didesnė konfliktų, traumų (ypač rankų), apgaulių, vagysčių, apiplėšimų, taip pat autoavarijų tikimybė. Patartina vengti spūsčių, gausių susibūrimų.

Į sapnus iš trečiadienio į ketvirtadienį galima nekreipti jokio dėmesio, jei nebuvote kelyje arba nemiegojote prie atviro lango. Sapnai buvo susiję su ne su jumis, o su aplinkiniais.

Blogas ženklas: išlieti vandenį – apkalbos, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – gresia apgaulė, vagystė, jei avalynė suplyštų – draugo išdavystė, bloga artimo žmogaus įtaka.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas imtis užvilkintų reikalų; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Iki 12 val. 40 min. tinkamas laikas apskaičiuotai rizikai, gerai parengtai avantiūrai. Deja, vėliau, net jei jums atrodys, kad viską numatėte ir parengėte, nebepasikliaukite likimo malone... Ir nesiaiškinkite santykių – nei asmeninių, nei dalykinių: jūsų pareikštos pretenzijos nieko nepadės išspręsti, tik dar labiau viską supainios. Pasistenkite būti nuoširdesni bendraudami su mylimu asmeniu, nustokite ieškoti trūkumų. Labiau pasaugokite vaikus. Kad ir kuo užsiimsite, svarbi atida – pedantiškumas gali išgelbėti nuo nelaimingų atsitikimų, klaidų darbe.

Jautis (04 21–05 20). Neskubėkite – ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Po pietų ne laikas aiškintis šeimos išlaidas, planuoti biudžetą – jis nebus realus. Galite apsirikti vertindami savo perspektyvas ir įsivelti į pražūtingą avantiūrą. Nekreipkite dėmesio į šiandien gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus bei apkalbas. Ypač vakaro susitikimai, naujienos apgaulingi ir gana nemalonūs.

Dvyniai (05 21–06 21). Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, net atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską dar reikia patikrinti. Beje, nuojautos pildysis – nedarykite nieko, ko nesinori, ir artimiesiems neleiskite rizikuoti tose srityse, dėl kurių abejojate. Nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Saugokite sveikatą ir turtą. Vakaras nepalankus nei bendrauti, nei kelionėms, geriausia jį praleisti namuose.

Vėžys (06 22–07 22). Netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas santykiams su sutuoktiniu aiškintis – gali paaiškėti, kad pagelbės tik skyrybos. Mokėkite nereaguoti į provokacijas – galite patekti į didelę bėdą. Blogas laikas tvarkyti piniginius, turto, verslo reikalus. Didesnis apgaulių, vagysčių pavojus. Vakare geriau vengti kelionių, rizikos prie vairo. Ne laikas ir naujoms pažintims.

Liūtas (07 23–08 22). Viskas bus gerai, jei nepersistengsite – noras padaryti geriau ar daugiau šiandien komplikuos situaciją. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su veikla, santuoka. Venkite asmeniškumo. Ypač antrą dienos pusę gali tekti susidurti su itin įžūliais, išpuikusiais, nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytų įžeidimų, neteisingų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą bei turtą.

Mergelė (08 23–09 22). Gali tekti apsispręsti neturint pakankamai informacijos ir garantijų. Jei jūsų intuicija išlavinta – neapsiriksite (bent jau pirmą dienos pusę). Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu, rizikingo elgesio pramogaujant. Mokėkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi ir savo reikalais. Vakarop jus bus lengviau suklaidinti, apgauti. Pasistenkite negirdėti paikų šnekų ir elgtis savo nuožiūra – tai padės išsaugoti reputaciją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite, mažiau klausykite, ką kalba draugai, ypač jei reikalas susijęs su pinigais. Nebūkite patiklūs – ne viską priimkite už gryną pinigą, ką sakys ar žadės. Antra dienos pusė po 13 val. 40 min. taps daug kuo nepalanki. Jei blogai jausitės, likite namie. Būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus.

Skorpionas (10 24–11 22). Sudėtingas laikas. Vargu ar gauti dalykiniai pasiūlymai bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti. Galima painiava, susijusi su jūsų šefo nurodymais ar pažadais, – viskas dar gali pasikeisti ir nepasitvirtinti. Finansų srityje irgi nesitikėkite naudos. Jei turite nepatikimų draugų, sąjungininkų, antrą dienos pusę jie kokiu nors būdu pasireikš (tikėtinos išdavystės). Nepraleiskite progos artimiesiems pasakyti šiltesnį žodį.

Šaulys (11 23–12 21). Šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Pirma dienos pusė gana sėkminga, tačiau vėliau galite susidurti su įvairiomis kliūtimis, apribojimais, ypač veikloje. Galimos finansinės apgaulės per užsieniečius. Labai nepasitikėkite ir vaikams duodami pinigų – nereikėtų tenkinti jų prašymų. Antrą dienos pusę nepriimkite lemtingų sprendimų veikloje, delskite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavojinga diena. Galite nesuvokti savo klaidų, nepajusti realios grėsmės. Beje, labiau pasaugokite asmenines bei darbo paslaptis. Neplanuokite daug darbų – greičiau pavargsite, suirsite, tad galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai, pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Problemų galite tikėtis dėl įstatymų nepaisymo, nesiskaitymo su užsienio partneriais. Galimi praradimai, traumos, autoavarijos. Vakaro viešnagių geriau atsisakyti.

Vandenis (01 20–02 18). Kritinis laikas – kad ir kas nutiktų, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Beje, labiausiai padės mokėjimas bendrauti, atjausti ir padėti. Antra dienos pusė po 13 val. 40 min. sudėtingesnė. Tai įtemptas metas – svarbu likti blaiviems ir tolerantiškiems. Nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo. Gresia nemalonumai per neapgalvotus pažadus, senas skolas.

Žuvys (02 19–03 20). Jei jūsų darbas susijęs su pinigais arba informacija, ši diena gali pateikti ir nemalonių staigmenų. Būkite pagarbūs bendraudami su kolegomis, klientais, venkite ginčų su partneriais, priešingu atveju brangiai sumokėsite. Bus labai aktuali pasitikėjimo, bendradarbiavimo problema. Laikykitės atokiau bendraudami su jums nemaloniais piliečiais. Didesnė nelaimingų atsitikimų bei konfliktų darbe tikimybė. Priekaištai sutuoktiniui gali tapti lemtingo pokalbio ir apsisprendimo pagrindu.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą