Nuotraukos autorius: 123rf

Tai džiugus laikas

Antradienis jau ramesnis, kupinas pakilių pilnaties nuotaikų, kai reikia atsipalaiduoti, pasiduoti įkvėpimui.

Tai džiugus laikas, leidžiantis atsiduoti jausmams, pasinerti į gyvenimo pilnatvę. Svarbiausia šiandien savęs nevaržyti ir neapriboti – puiku, jei jūsų darbas kūrybinis, susijęs su improvizacija. Kad ir kuo užsiimsite, raskite progą save kuo nors pamaloninti, palepinti. Neatsisakykite ir romantiškų pasimatymų. Jei šiandien įsimylėsite, jus ilgai sies karšti jausmai. Patartina dažniau uždegti ugnį, ilgiau į ją žiūrėti, gurkšnoti raudonąjį vynuogių vyną, klausytis varpelių skambėjimo. Diena palanki šventimams, romantiškiems pasimatymams. Tai geras laikas dirbantiems kūrybinį darbą. Tinkamas metas partneriškiems susitikimams, konfliktiniams, ginčytiniems klausimams spręsti, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Palankus metas bendradarbiavimo susitarimams sudaryti. Tinka ir talkas organizuoti – puiku imtis ko nors bendrai. Tai smagus laikas dovanoms teikti ir įvairiems šventimams.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai nebent skristi sapne. Visi kiti sapnai dažniausiai nereiškė nieko gero, o geri – apgaulingi.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, vėluoti į transportą, kur nors pakeliui įstrigti, išlieti pieną iki 16 val.

Geras ženklas: jei gatvėje vardu kas nors pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis labiau tinkamas teorinei nei praktinei veiklai, netiks pradėti naujų darbų; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Džiugaus pasitenkinimo metas. Spręskite materialines problemas – pakaks ne tiktai išradingumo, bet ir sėkmės. Jei seniai ieškote progos dovanai įteikti, padarykite tai šiandien. Bus sveika ir paišlaidauti. Beje, diena gera taikytis įsimylėjėliams, sutuoktiniams – kalbėkitės, atviraukite, pavyks rasti bendrą vardiklį.

Jautis (04 21–05 20). Jūs nuostabūs. Jei šiandien tuo netikite, rytoj tikrai suprasite, kad taip ir yra! Geras laikas aktyviai veiklai – padarykite tai, kam seniai nesiryžote. Seksis avantiūros, azartiniai žaidimai ir meilės reikalai. Svarbiausia šiandien nepanikuoti – viską darykite nuosekliai, atidžiai. Tinka tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Neverta savęs varginti dalykiniais rūpesčiais, bendravimu su svetimais – būdami su savais, leisdami laiką su mylimu žmogumi šiandien pasijusite iš tiesų laimingi – tai romantiškas metas. Galimas slaptas meilės nuotykis.

Vėžys (06 22–07 22). Jei turite skubių, svarbių reikalų, ypač susijusių su pinigais ar jūsų vaikų ateitimi, vertėtų tuo užsiimti. Beje, tai staigmenų diena – galite netikėtai įsimylėti arba lengvai išspręsti konfliktą su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Tik suteikite savo jausmams laisvę!

Liūtas (07 23–08 22). Gera proga koreguoti santykius su šeima ir savo šefu. Verta kreiptis su rimtu prašymu į vadovybę, tiks priimti ir gautus pasiūlymus. Tiesa, šiandien geriau nesiimti sudėtingų darbų, painių užduočių. Puiki proga įsigyti vertingą daiktą savo namams.

Mergelė (08 23–09 22). Reikalai pagaliau pajudės, ir artimiausiu metu gali susitvarkyti užvilkintas reikalas. Diena gera susitikimams su įtakingais asmenimis, potencialiais verslo partneriais, užsieniečiais. Dabar būsite vertinami ir gerbiami, tad pavyks nemenkai prisidėti priimant svarbų sprendimą. Viešint ar kelyje galima romantiška intriga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nėra to blogo, kas neišeitų į gera, nors jei jūsų gimtadienis dar neatėjo, vargu ar tuo tikite. Spręskite finansines problemas, aiškinkitės santykius su jums skolingais asmenimis. Tiktų ir patiems skolintis pinigų. Nepraleiskite progos aptarti nesklandumų su išrinktuoju (-ąja), su linkusiu pavyduliauti sutuoktiniu (-e).

Skorpionas (10 24–11 22). Puiku ieškoti sąjungininkų, taikytis su partneriais ar sutuoktiniu. Palanku tvarkyti dokumentus, spręsti juridinius keblumus. Na, o įsimylėjusiems bei moterims ypač gali pasisekti – jei nepriklausote nė vienai iš šių kategorijų, prieš tvarkydami reikalus suskubkite pamilti.

Šaulys (11 23–12 21). Nors laikas itin romantiškas, jums pavyks sutvarkyti nemažai reikalų. Beje, įtakingi asmenys jums jaus simpatiją, ir tai padės sprendžiant sudėtingas problemas. Aiškinkitės bendravimo nesklandumus darbe. Beje, gali megztis tarnybinis romanas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Laimės metas – jūsų nuotaika vėl puiki, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme. Gana sėkmingas metas, tinkamas svarbiems susitikimams neoficialioje aplinkoje. Dabar gali pagerėti ir santykiai su vaikais, mylimu žmogumi. Šiandien gera proga ir laimingai įsimylėti.

Vandenis (01 20–02 18). Galima patinginiauti, tačiau nereikėtų praleisti geros progos sutvarkyti reikalus, susijusius su pinigais ar jų investavimu. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose. Su nieko nesiginčykite, niekur nesiveržkite, neskubėkite ir likite atidūs, kad ir kuo užsiimsite.

Žuvys (02 19–03 20). Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali netikėtai išspręsti įsisenėjusią problemą. Geras laikas bendrauti, kelionėms, susitikimams su seniai matytais žmonėmis. Šiandien tinkama proga atgaivinti ir seną romantišką pažintį, kadaise nutrūkusį meilės ryšį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą