Nuotraukos autorius: 123rf

Pirmadienis emociškai kiek įtemptas

Pirmadienis emociškai kiek įtemptas, tad bus svarbu nepasiduoti slogučiui, nesivelti į konfliktus ir santykių aiškinimąsi. Nieko nedarykite piktuoju – tarkitės, derėkitės, ieškokite kompromisų.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmė. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis – nepalankus metas naujų darbų pradžiai, bendrauti, kelionėms, svarbiems dokumentams tvirtinti; palankios spalvos – sidabrinė, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį palanku tvarkyti skubius (taip pat konfidencialius) reikalus. Galite gauti slaptos, jums reikalingos informacijos.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį verta ieškoti papildomo uždarbio šaltinio.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis tinkamas užvilkintiems, atsibodusiems reikalams tvarkyti – ne tik sėkmingai paskubinsite reikalą, bet ir naudos iš jo sulauksite.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį nesiimkite nieko svarbaus.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis padės rasti išeitį įstrigusiame reikale.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį venkite aktyviai reikšti savo valią – pamąstykite, ko aplinkiniai (gyvenimas) iš jūsų tikisi.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis tinkamas keblioms, nemalonioms problemoms (apie kurias nenorite su niekuo kalbėtis) spręsti – jums pasiseks.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį tinka tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis tinkamas teisiniams reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis palankus uždelstiems reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis sėkmingas. Tinkamas laikas finansinėms problemoms spręsti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą