Nuotraukos autorius: 123rf

Apgaulinga diena, itin nepalanki moterims

Apgaulinga diena, itin nepalanki moterims. Nė nepastebėsite, kaip atsidursite keblioje situacijoje, o juk viskas atrodė taip gražu, sklandu... Nederėtų šiandien skirti svarbių susitikimų, aptarti reikšmingų, ypač finansinių, dalykų. Reikėtų saugotis plepių ir smalsių žmonių – ne laikas dalytis išgyvenimais, patirtais įspūdžiais: sukelsite apkalbas, įvyks kitokių nesusipratimų. Tvarkant reikalus reikėtų būti itin atidiems kalbant, tariantis, žadant, taip pat pasirašant dokumentus, nors šiandien geriausia apskritai neįsipareigoti. Ne laikas priimti finansinius sprendimus – situacija atrodys geresnė, nei yra iš tiesų. Netinka pradėti naujų darbų, pasirašyti darbo sutartį.

Ne laikas investuoti pinigus. Nepatartina pirkti vertingų daiktų, ypač papuošalų, vakarinių drabužių, veido kremo, kosmetikos. Netinkama proga ir dovanoms teikti – vargu ar būsite teisingai suprasti, ar jūsų pastangos bus deramai įvertintos. Bus nemenka apgaulių, vagysčių tikimybė. Ir net tik finansiniuose dalykuose – neapsigaukite dėl šios dienos meilės prisipažinimų. Apskritai nepatartina skirti meilės pasimatymų, juolab užmegzti naują romantišką pažintį – tai nebus laimingi santykiai, sekinantys nesibaigiančiomis priekabėmis, pretenzijomis, įtarinėjimais. Visiškai netinkamas laikas ir aiškintis santykius su jums brangiu žmogumi – analizuoti jausmus šiandien pražūtinga, nes viskas gali subyrėti. Šiandien bus svarbi labdara. 20 val. 21 min. Saulė įeis į Skorpiono ženklą – tai skatins įtampą, paslėptą (iki tam tikro laiko) agresyvumą, vidinį diskomfortą. Bet tai truks tik tol, kol suvoksite, jog atėjo permainų laikas – Skorpiono užduotis sukelti stresą tiems, kurie geruoju nenori keistis. Tad jei kritiškiau įvertinsite savo gyvenimo būdą, save, tikėtina, jog magiškasis Skorpionas jūsų nenustebins jokiais netikėtumais.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Ypač gerai buvo regėti šaltinį, švarų šaltą vandenį. Ugnis – pavojus, apgaulės, miškas – baimės, danties netekti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei lemputė perdegtų, ugnis namuose be priežasties gestų, lazdą sulaužyti, medžio ar krūmo šaką nulaužti, gėles skinti, purvu išsitepti, jei namuose gėlė nuvystų, verkti.

Geras ženklas: netyčia karštu vandeniu apsipilti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, daržovių.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti ryškių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Nepervertinkite savo galimybių, neskubinkite įvykių. Viskas bus gerai, jei nerizikuosite pinigais ir nesivelsite į meilės avantiūras, liksite ištikimi, na, ir nemėginsite aiškintis meilės santykių. Neskubėkite įtarinėti, nepradėkite krimstis dėl mylimo žmogaus ar sutuoktinio, jei ką nors netikusio išgirsite. Būkite atidesni savo vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai, galimi ir konfliktai dėl jų draugų. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus.

Jautis (04 21–05 20). Nieko nereikalaukite – nei meilės, nei ištikimybės pažadų – vis vien jie šiandien bus tušti. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus ir užsispyrę ginčuose. Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų ir mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams bei šefui. Netinkamas laikas deryboms, partneriškiems susitikimams bei susitarimams. Kita vertus, būtent šiandien paaiškės, su kuo jums nereikia turėti reikalų. Aplankykite tėvus, atidžiau pasidomėkite jų rūpesčiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite realistai, kai aptarinėsite finansinius planus, žadėsite, įsipareigosite, – geriausia šiandien to visai nedaryti. Venkite ginčų ir labiau pasisaugokite vagių. Na, o jei sumanėte susitikti su mylimu žmogumi, pasiruoškite nenumatytiems išbandymams. Jums bus sunku atsisakyti pagalbos seniems draugams, nors turite žinoti, jog per tai galite ir patirti nemalonumų. Atsargiau vairuokite (ypač jei esate neišsimiegoję) ir nepasirašykite atsakingų dokumentų. Neklausykite apkalbų apie artimuosius.

Vėžys (06 22–07 22). Lyg ir viskas atrodys gerai, tačiau vėliau paaiškės, kad kažkur suklydote ir dėl to laukia net nemenki nuostoliai. Deja, tai tuščių vilčių metas – ne laikas ką nors vertinti ar priimti svarbius sprendimus, ypač jei tai susiję su darbo vietos pakeitimu, veikla, finansiniais dalykais, taip pat su meile. Tiesa, nenuliūskite, jei kas nors nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite, – tai padės išvengti dar didesnių problemų. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiam.

Liūtas (07 23–08 22). Neskubėkite sakyti „taip“ net jei viskas atrodys nepriekaištingai tiek dalykiniuose reikaluose, tiek meilėje. Neleiskite sau pykti. Visa diena nueis tuščiai, jei be reikalo su kuo nors aiškinsitės santykius ar kaltinsite aplinkinius, sutuoktinį, įrodinėsite savo teisumą, nekaltumą. Tiesa, galimi nesusipratimai dėl atsiskleidusios partnerio neištikimybės... Moterims reikėtų labiau pamąstyti apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms, – į jus bus kreipiama daug dėmesio.

Mergelė (08 23–09 22). Nepalankus metas, tad nieko rimta neveikite, nieko nespręskite. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio, tad kils grėsmė ne tik ūpo netekti, bet ir susirgti. Mažiau vilkitės, kad visiems rūpi jūsų problemos (ypač finansinės), tad mažiau skųskitės, ypač draugams bei kolegoms. Nepatartina vaikams duoti daug pinigų ir pirkti to, ko dabar užsigeis. Gali paaiškėti slapti priešai, intrigantai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko neplanuokite – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Tai apgaulingas metas – neįvertinsite pavojų, patikėsite melagiu ar imsite įtarinėti nieko dėtą draugą. Neverta aiškintis kilusių sunkumų, nesusipratimų nei su dalykiniais partneriais, nei su draugais, nei su mylimu žmogumi – nieko nepešite, dar labiau susipainiosite. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus ir nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą jums svarbiu klausimu, – šios dienos naujienos vargu ar bus geros.

Skorpionas (10 24–11 22). Pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl to jūsų veiklos planai gali suirti. Ne laikas su viršininku aptarinėti savo finansines bei karjeros perspektyvas – net jei jums kas nors gero bus pažadėta, vėliau iš to nieko neišeis. Netinkama proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis – jūsų lūkesčiai nepasiteisins. Beje, per darbus neužmirškite savo artimųjų, ypač būkite dėmesingi tėvams, seneliams, atidesni savo vaikų kalboms.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite taupesni ir saikingesni – galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nešykštėkite ir nepriekaištaukite dėl išlaidų. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio – sulauksite priešingo rezultato. Tai iliuzijų diena, kai galite rimtai suklysti, beviltiškai ką nors įsimylėti ar be reikalo su kuo nors susipykti. Pasistenkite nesivelti į intrigas, nesistenkite kitiems patarinėti ar už svetimą žmogų laiduoti. Galimos neplanuotos išlaidos, baudos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug kuo nepalanki diena – bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite rytdienai, o šiandien imkitės tik būtiniausių dalykų. Beje, nebūkite labai įsitikinę savo teisumu – pasitikrinkite prieš ką nors teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Būsite linkę į daug ką reaguoti agresyviai – nė nepastebėsite, kaip išprovokuosite konfliktą. Būkite apdairesni dirbdami, vairuodami automobilį – galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai.

Vandenis (01 20–02 18). Neverta įsipareigoti dalykiniuose reikaluose – bus sunku įvykdyti šios dienos pažadus. Vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų darbo klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis – jūsų netikusios nuotaikos greitai persiduos sutuoktiniui bei aplinkiniams. Pasistenkite labiau atsižvelgti į sutuoktinio reikalavimus, taisykite bendravimo klaidas – ir darykite tai nuoširdžiai. Būkite apdairesni su pinigais, labiau pasaugokite savo turtą.

Žuvys (02 19–03 20). Klaidų metas, kai viskas ne ten ir ne taip. Aišku, jei nervinsitės, bus dar blogiau, tad susitaikykite, kad nesėkmės labiau tikėtinos nei sėkmė. O ji apskritai šiandien – apgaulingas reiškinys, galintis ateityje sukelti nemenkų komplikacijų. Tad niekam nieko nesakykite, nežadėkite. Būkite atidūs, jei dirbate su užsieniečiais, jei jūsų veikla susijusi su prekyba, kelionėmis bei turizmo verslu. Saugokitės pataikūnų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą