Nuotraukos autorius: 123rf

Tai - susitaikymo, vilties, džiaugsmo atgavimo laikas

Pagaliau atėjo susitaikymo, vilties, džiaugsmo atgavimo laikas. Atpalaiduokite fantaziją – svajonės šiandien reikšmingos, jos padės geriau suvokti savo poreikius, galimybes. Neverta imtis sunkių, varginančių darbų (nebent jie suteiktų svarų moralinį pasitenkinimą), nedera kelti įtampos ar su kažkuo aiškintis santykių. Taikytis, ieškoti bendrų sąlyčio taškų taps svarbu. Tinka užmegzti įvairias pažintis – tiek dalykines, tiek draugiškas, tiek romantiškas. Tai gera proga spręsti per pastarąjį savaitgalį bei savaitės pradžią susikaupusias problemas. Diena naudinga laisvųjų profesijų atstovams, asmenims, dirbantiems kūrybinį darbą, taip pat vadovams, ideologams, dvasininkams. Gerai sudarinėti sąjungas (ypač kūrybines). Nepatartina imtis darbų, reikalaujančių tikslumo, atidumo, analizavimo, klasifikavimo, – bus sunkiau susigaudyti detalėse, faktuose. Vis dėlto esminį dėmesį reikėtų skirti šeimai, namams, santykiams su artimaisiais. Pasigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite suprasti jų rūpesčius, problemas. Šios dienos pokalbiai gali labai suartinti – tik mokėkite girdėti ir jausti kitą, patys irgi nevenkite būti atviri ir nuoširdūs. Palankus metas švęsti, kultūros, meno, labdaringiems renginiams bei meilės pasimatymams. Raskite laiko pabūti gamtoje prie tekančio vandens, parke, miške. Būkite atidesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, gamyboje ypač. Tinkamas laikas būrimams, spėjimams.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingi, jei matėte ką nors išskirtinio, be galo ryškaus, įsimenančio. Gerai buvo regėti ugnį (apsauga), vandenį (išsivalymas), mišką (geri draugai, pažintys). Blogai buvo vilkėti baltus drabužius – gėda, nuostoliai, atskleistos paslaptys.

Blogas ženklas: vandentiekio gedimai, netyčia sušlapti, vorą sutraiškyti.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, seksis meilės reikalai; pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių; šviesius dūmus matyti (ne tabako) – įgysite apsaugą; rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – bus atskleista apgaulė; savaime dieną užmigti – stiprus ryšys su angelu sargu.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį palanku aktyviai tvarkyti reikalus, geras laikas kelionėms, įvairiems susitikimams, susibūrimams.

Avinas (03 21–04 20). Pirma dienos pusė – pasyvus metas, kai verta užsiimti nebent nebaigtais reikalais. Tiesa, tai geras laikas atsirašyti. Tad nuo ryto daug darbų neplanuokite, nepervarkite, neužsigriebkite daugiau, nei galite pavežti. Nuo 14 val. pasijusite geriau – tuomet ir imkitės to, kas jums svarbu. Tai bus neblogas metas pakovoti tiek už jums svarbų reikalą, tiek už patinkančio asmens dėmesį.

Jautis (04 21–05 20). Imkitės aktyvios veiklos – ir tam palankesnis metas iki 14 val. Šis laikas tinkamas ir svarbiems susitikimams. Palanku kreiptis su pagalbos, paramos prašymu. Vėliau verta nieko rimta nebeveikti, tik ilsėtis. Vakaras itin romantiškas – leiskite jį su savo pora. Beje, neklausykite kalbų apie jums brangų žmogų. Daugiau laiko praleiskite gamtoje, pasivaikščiokite prie tekančio vandens.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmą dienos pusę verta aiškintis juridinius keblumus, susijusius su jūsų profesine veikla, – turite žinoti savo teises, tiesa, kol kas už tai kovoti nereikia. Antrą dienos pusę palikite laisvalaikiui, susitikimui su draugais, bendraminčiais. Ši diena jums itin svarbi, nes atgausite ramybę, pusiausvyrą, aiškų supratimą, kas gerai jūsų gyvenime ir kaip toliau elgtis.

Vėžys (06 22–07 22). Šauni pirma dienos pusė, ypač jei tektų tvarkyti reikalus, susijusius veiklos plėtra ar jūsų kūryba, taip pat su perėjimu į kitą darbovietę, gyvenamosios vietos keitimu, kelionėmis apskritai. Tai bus palankus metas ir bendrauti su užsieniečiais. Po 14 val. neblogas metas priminti šefui jo seną pažadą. Vakaras tinkamas atviram pokalbiui su tėvais.

Liūtas (07 23–08 22). Atsiras norinčių pasinaudoti jūsų kantrybe, pinigais, pasitikėjimu, tačiau nereikėtų to bijoti – šiandien naudinga kitiems pagelbėti (aplinkiniai jums bus dėkingi). Pirma dienos pusė iki 14 val. palanki draudimo, taip pat mokesčių reikalams tvarkyti, tinka skolintis pinigų, imti kreditą. Vakaras palankus viešnagei ar meilės pasimatymui.

Mergelė (08 23–09 22). Kad ir kaip stengtumėtės likti stebėtojais, dienai baigiantis būsite priversti įsitraukti į nemalonų pokalbį, santykių aiškinimąsi, nebent jums pavyktų iki pietų gražiuoju susitarti, išspręsti konfliktą. Tik nepraraskite humoro jausmo – tai džiaugsmo, meilės metas. Šiandien turėsite progą ištaisyti seną – veiklos, bendravimo klaidą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Geras laikas iki 14 val. spręsti keblias darbo problemas – galima imtis seniai planuotų permainų. Tai bus ir geras laikas aptarti su šefu jūsų karjeros bei uždarbio perspektyvas. Pirma dienos pusė palanki ir sveikatai tikrintis, įvairioms sveikatingumo procedūroms. Vakaras bus kupinas romantiškų džiaugsmų – skirkite jį savo porai.

Skorpionas (10 24–11 22). Iki 14 val. sėkmės, įkvėpimo metas, tad negaiškite laiko veltui ir imkitės spręsti opius klausimus, susijusius tiek su veikla, tiek su draugyste ar meile (išradingumo nestigs). Būtent šis laikas palankus svarbiam pokalbiui su mylimu asmeniu. Vėliau gerai imtis užvilkintų darbų. Antra dienos pusė gera sveikatingumo procedūroms, masažui, SPA.

Šaulys (11 23–12 21). Jei pirmą dienos pusę nieko neišeis, neimkite panikuoti, tai neilgam. Šis laikas bus skirtas užsiimti vien namais, šeima – veiklai jis tuščias. Po 14 val. prasideda šaunus metas, kai viskas susidėlios savaime. Antrą dienos pusę naudinga spręsti itin sudėtingas problemas – jos išsispręs lengvai ir nepastebimai. Vakaras palankus ieškantiems romantiškų nuotykių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gera diena, ypač iki 14 val., kai galite kai ką svarbaus pakeisti savo naudai, – reikės tik ištarti reikalingą žodį reikalingam žmogui tinkamą akimirką. Ir daugiau bendraukite – galite išgirsti itin svarbių, nežinomų (galbūt slepiamų) dalykų. Svarbių susitikimų neatidėkite antrai dienos pusei, skubius reikalus pasistenkite sutvarkyti iki 14 val.

Vandenis (01 20–02 18). Į permainas žvelgiate su pasitikėjimu, tačiau neskubinkite įvykių, ypač jei nusprendėte su kai kuo išsiskirti, – jau kitą mėnesį gali keistis jūsų požiūris į dabartinius savo jausmus bei gerbėjus. Diena gera susitikimams, susitarimams neoficialioje aplinkoje. Pirmą dienos pusę verta tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Vakarą praleiskite su žmonėmis, kurių nuomonė jums svarbi ar kurie jus tiesiog maloniai nuteikia.

Žuvys (02 19–03 20). Šis nepaprastas laikas – puikus į gera pakreipti jums nepalankią situaciją. Bendraukite, kreipkitės pagalbos – pavyks. Pirmą dienos pusę būsite kupini entuziazmo, ir tai nebloga proga priminti apie save tiek viršininkui, tiek mylimam žmogui. Šiandien galite gauti ir pasiūlymą, kurio seniai laukėte. Beje, tai geras laikas atnaujinti tai, kuo kažkada užsiėmėte.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą