Šiandien būtina atsargiau planuoti finansinius reikalus

Keistas laikas, kai mums prireikia aplinkinių palaikymo, mūsų nuopelnų patvirtinimo. Dėl neteisingai suprasto pareigos jausmo gali kilti poreikis nuveikti ką nors nepaprasta, kad įrodytum, koks esi geras, naudingas, kiek daug sugebi. O šiandien kaip tik nereikia ko nors naujo ieškoti ar keisti. Nebent gilintis į senus darbus, seną informaciją. Beje, gali tekti priimti sprendimus neturint pakankamai žinių. Būtina atsargiau planuoti finansinius reikalus, o pirmą dienos pusę to apskritai nederėtų daryti. Tačiau šiandien puikiai tiks pradėti taupyti pinigus. Jei nenorite patirti nuostolių ar kitokių rūpesčių darbe, labiau paisykite profesionalų nuomonės ir prisiminkite senas pamokas.

Nepalankiausias laikas iki 11 val., tačiau sudėtingą vakarykštės dienos foną jausite iki pavakarės. Nuo ryto itin svarbu į viską žvelgti ramiai ir blaiviai. Svarbius sprendimus priimti ar lemtingą dokumentą pasirašyti tiktų tik vėliau, geriau po 15 val. 39 min., kai baigsis kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Nuo pavakarės sėkmingas laikas, tinkamas susitikimams su veiklai reikalingais žmonėmis, įtakingais asmenimis, užsieniečiais, su tais, kurie jums yra autoritetas, kuriuos laikote savo mokytojais. Vakarop gali išsispręsti ir užsitęsusi problema, atsirasti alternatyva sunkiai įgyvendinamam sumanymui įkūnyti. Vakaras suteiks nusiraminimą, ir tai bus gera proga taikytis, taip pat atnaujinti senus ryšius – ir dalykinius, ir romantiškus, senus susitarimus. Deja, diena nebus labai romantiška – jausmai bus saugomi, taupomi. Bet jei vakare išgirsite meilės prisipažinimą, priesaiką, galite ramiai tuo patikėti. Tik gerai įsidėmėkite, ką išgirsite, nes antrą kartą jau nebus pakartota. Šis vakaras, beje, atneš ramybę itin emocingiems, dėl meilės besiblaškantiems asmenims.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų, maistas nuo stalo kristų, akmuo iš apsodo iškristų – tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė. Avinas (03 21–04 20). Rytmetį reikalai strigs. Bent jau iki 11 val. nereikėtų tvarkyti svarbių finansinių, verslo reikalų. Susitelkite ir tai, kas jums svarbu, padarykite antrą dienos pusę – tai padės užtikrinti tolesnę sėkmę. Antrą dienos pusę gerai kreiptis pagalbos, susitikti su svarbiais žmonėmis. Tai aktyvios veiklos, svarbių pokalbių metas. Jums pasiseks, jei nebūsite kategoriški, vengsite ginčų.

Jautis (04 21–05 20). Įdomi diena: kai nieko gera nesitikėsite, viskas pasikeis į gera. Dienos pradžia sudėtinga ir iki 11 val. nepalankus metas, netinkamas finansiniams dokumentams pasirašyti. Tiesą sakant, šiandien viską tikrinkite. Antrą dienos pusę tiks spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar meilės reikalų. Tiks pasirašyti ir darbo sutartį (po 16 val.). Tai naudingų susitikimų bei pažinčių metas.

Dvyniai (05 21–06 21). Susikaupusias problemas derėtų spręsti energingai, nors į finansines avantiūras leistis nepatartina – galite neteisingai įvertinti savo perspektyvas. Vis dėlto po pietų – sėkmės, pripažinimo metas. Pasikliaukite savo jėgomis ir išmanymu, be reikalo nerizikuokite. Būkite atidesni pasirašydami svarbius dokumentus ir vairuodami automobilį.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite rytą nuliūsti – ne viskas taip blogai, kaip jums gali pasirodyti. Jėga šiandien nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų antrą dienos pusę nederėtų atsisakyti – iš karto nė nesuvoksite, kuo tai jums naudinga ir kaip reikalinga. Tinkama diena konfidencialiam reikalui sutvarkyti, kreiptis neoficialios pagalbos į įtakingą asmenį.

Liūtas (07 23–08 22). Po pietų reikalai netikėtai gali pajudėti. Tai gero persilaužimo veikloje ar santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas. Neblogas laikas leistis į apgalvotą avantiūrą ar nutraukti nereikalingą romantišką ryšį. Dažniau tarkitės su artimaisiais, bičiuliais. Tinkama proga pataisyti santykius su kolegomis.

Mergelė (08 23–09 22). Darbo tempas, kaip ir įtampa, šefo reikalavimai, vis labiau augs (rytą, beje, geriau jo nesusitikti ir neaptarinėti atlyginimo perspektyvų). Na, o svarbiausi dalykai įvyks neplanuotai, tad atsitiktinai galite išgirsti naudingos informacijos, reikalingą įspėjimą. Tiesa, kuo nors svarbiu užsiimti vertėtų tik po pietų. Tai bus naudingas metas: ilgai lauktos naujienos, susitikimai su žmonėmis, kurių ilgai ieškojote, seniai nematėte.

Svarstyklės (09 23–10 23). Rytas sudėtingas, tačiau antrą dienos pusę jėgų persvara – jūsų naudai. Nesustokite ko nors siekdami. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką. Verta svarstyti gautus veiklos pasiūlymus – jie bus naudingi, nors ir ne iš karto. Kad ir ką veiksite, būkite tikslingesni, siekite aiškumo, konkretumo. Galima netikėta romantiška pažintis su žmogumi iš toli.

Skorpionas (10 24–11 22). Rytą būkite atidesni kelyje, labiau pasaugokite pinigus, turtą. Tai bus ne pats geriausias metas įrodinėti teisybę aplinkiniams, ypač sutuoktiniui. Beje, tik atsiriboję nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Esmė šiuo metu atsivers per slaptus dalykus, jūsų nuojautas, sapnus. Dalykiniuose reikaluose elkitės taip, kaip sako jūsų vidinis sufleris, – neapsiriksite. Po pietų tinkamas laikas kuo aktyviau spręsti mokesčių, draudimo problemas.

Šaulys (11 23–12 21). Ne iš karto suprasite, kas jums naudinga ir ko išties reikia. Bent jau rytą nemėginkite spręsti jokių dilemų. Nepraleiskite geros progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui antrą dienos pusę. Dabar draugų bei partnerių dėka galite pakreipti įvykius jums svarbia linkme, įgysite didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę. Galimi geri, nors ir netikėti, pokyčiai santykiuose su partneriais (tiek dalykiniais, tiek asmeniniais).

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors jūsų idėjos bus pripažintos, tam tikra kritika bei pretenzijos tiek iš artimųjų, tiek iš kolegų ar šefo neišvengiamos (ypač rytą). Vis dėlto antrą dienos pusę palanku tvarkyti darbo reikalus. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, juos verta priimti. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos, ypač susijusios su darbu, gali suprastėti sveikata.

Vandenis (01 20–02 18). Ši diena bus sėkminga, jei sieksite su visais paprasto, nuoširdaus bendravimo. Na, o mėginimai ką nors pamokyti, moralizuoti sužlugdys jūsų gerąsias pastangas. Pirma dienos pusė – tuščias laikas, tačiau vėliau kai kas svarbaus gali pasikeisti jūsų naudai. Galite sulaukti seniai užtarnauto įvertinimo, pripažinimo. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – tai sutvirtins jūsų santykius. Labiau pasirūpinkite vaikų reikalais.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite į save neatkreipti kitų dėmesio – būkite kuklesni, taupesni. Ypač rytą nereikėtų rizikuoti pinigais, sveikata. Būkite atidesni savijautai, bus svarbi maisto kokybė – galimi virškinimo sutrikimai. Tinkamas laikas nueiti pas gydytoją. Vakare nevarginkite savęs jokiais rūpesčiais, eikite anksčiau ilsėtis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą