Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien įtempta diena

Sudėtingesnis ir labiau įtemptas trečiadienis, kai verta labiau atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo ir imtis tų darbų, kuriuos galite atlikti vieni. Šiomis dienomis galimi stabdžiai, apribojimai, susiję su geranoriškumo, galbūt kokybės, pinigų stygiumi. Svarbiausia bus saikas – nenorėkite daug turėti, gauti. Visur laikykitės taisyklės: „Mažai yra daug“. Tad mažiau prašykite, neišlaidaukite ir nepersivalgykite. Nepatartina imtis ko nors iš esmės naujo. Nebūkite patiklūs – galimos apgaulės. Dienos nebus tinkamos sandoriams tvirtinti, kitokiems finansiniams įsipareigojimams, paskolai imti. Šių dienų finansiniai sprendimai neduos norimo pelno, investuoti pinigai neatsipirks, o paskolinti vargu ar bus grąžinti. Beje, trečiadienį netinka nei skolinti, nei grąžinti pinigų. Nepirkite vertingų daiktų, neteikite dovanų, nesiaiškinkite santykių darbo kolektyve ir šeimoje, ypač nepatartina spręsti šeimos biudžeto problemos. Romantiškoms pažintims ar pasimatymams irgi blogas laikas – nusivilsite. Patartina atidėti ir meilės santykių aiškinimąsi, nebent norite dar labiau viską sujaukti ir atsidurti aklavietėje. Nors šiomis dienomis gali kilti poreikis pervertinti savo jausmus, santykius su mylimu asmeniu, teisingo sprendimo nerasite – dabar vyraus nuoskaudos, noras pabėgti nuo to, kas slegia, liūdina. Jei santykiai su pora ribiniai, geriau kol kas nesusitikinėti ir nemėginti suprasti, kur dingsta meilė, dėmesys, šiluma, supratimas. Analizuodami užmušite likučius to, kad dar yra gero. Pakentėkite truputį, padarykite pertrauką, ir Valentino dieną jūsų lauks džiaugsmas! Iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik konkretūs, realūs sapnai ir košmarai, išvysti saulei tekant. Puiku, jei skraidėte virš žemės, jei girdėjote savo vardą – tai sėkmė, apsauga. Blogai kristi, atsidurti po žemėmis – liga; kirsti medžius – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis; plaukti valtimi – pavojus gyvybei.

Blogas ženklas: jei drabužis praplyštų – apsaugos praradimas; išlieti vandenį ant kelių – apkalbos, šmeižtas, šantažas; jei nagas nulūžtų – peštynės; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: ryte keliskart nusičiaudėti – bus sėkminga diena; stiprus vėjas į veidą – esate teisingame kelyje; išgirsti apie save kalbant, dažnai minint jūsų vardą, rasti odinį daiktą – sulauksite pagalbos.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas darbams užbaigti, kelionėms; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21– 04 20). Trečiadienį bus svarbu sustoti, o kad nepražiopsotumėte kritinės ribos, nesinervinti ir neskubėti.

Jautis (04 21–05 20). Ypač trečiadienį bus svarbu santūrumas – ką prarasite, jei nusileisite ar tiesiog patylėsite? Ir jokių išvadų – nemanykite, kad viskas griūva, arba atvirkščiai – kad jau radote išeitį – ir viena, ir kita bus klaidinga.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nepasitenkinimas gyvenimo kokybe, darbo rezultatais, mylimu žmogumi gali pasiekti nepageidaujamą ribą.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį galite iš esmės suklysti vertindami savo jausmus ar jums rodomą atsidavimą.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį verta atkreipti dėmesį į dalykus, kuriems amžinai trūksta laiko arba apie kuriuos nenorite žinoti. Būkite sau atviri ir sąžiningi. Nepavyduliaukite ir būkite atidesni maisto kokybei.

Mergelė (08 23–09 22). Nepasiduokite azartui, apskritai venkite azartinių žaidimų (ne laikas lošti iš pinigų). Pasistenkite neprarasti saiko ir atsargumo, ypač tvarkydami piniginius ir turto reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį galite apsigauti vertindami tiek dalykinio pasiūlymo, tiek daikto, drabužio kokybę bei reikalingumą ar priimdami brangią dovaną. Venkite priekaištų sutuoktiniui, ypač jei jus apėmęs negeras įtarimas.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį galite sužinoti, kad jūsų galimybės irgi turi ribas. Jei patys laiku nesustosite, kaktomuša atsitrenksite į sieną. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią, papirkinėjimas – netikusi taktika.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį painiavos galvoje daugės. Nesutrikite, jei kas nors nesiseks, bet ir nesidžiaukite šios dienos pasiūlymais, taip pat atrastais daiktais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepalankios dienos pinigams investuoti, netinkamos ir su viršininku aptarti jūsų uždarbio perspektyvas. Trečiadienį stebėkite draugus – suvoksite, kas ne draugas.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį pasijusite smagiau, tad galite pervertinti savo galimybes. Tądien mažiau planuokite – dar viskas keisis.

Žuvys (02 19–03 20). Dienos netinkamos svarbiems susitarimams, teisiniams reikalams tvarkyti. Būtina daugiau dėmesio, šilumos parodyti savo porai – šiomis dienomis meilė itin trapi.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą