Nuotraukos autorius: 123rf

Pirmadienis netinkamas skubiems ar svarbiems reikalams

Pirmadienis netinkamas skubiems ar svarbiems reikalams, kelionėms. Tai sunkokas laikas protiniam darbui, reikia būti atidesniems rašant, skaičiuojant, atsargesniems dirbant kompiuteriais. Labiau tikrinkite pasiekiančią informaciją. Tai bloga diena transporto, žiniasklaidos tarnyboms. Bus nemenka autoavarijų, traumų, taip pat vagysčių, apgaulių tikimybė. Suaktyvės telefoniniai sukčiai ir tie, kurie naudojasi moderniosiomis technologijomis. Pirmadienį 2 val. 48 min. Merkurijus ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas truks iki kovo 10 d. Kai Merkurijus retrogradinis, lėtėja mąstymas, reakcija, greičiau atbunka pastabumas, silpnėja atmintis, bet stiprėja analitiniai sugebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – efektyviausia būtų grįžti prie senų dalykų.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį geri tuo atveju, jei regėjote valgį, įvairius turtus, išskyrus pinigus, – tai jau nuostoliai, o kapai, mirusieji – gresia katastrofa.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai.

Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes.

Žvilgsnis į priekį: antradienis puikus naujų darbų pradžiai, finansiniams reikalams; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis žada rūpesčius per žmones iš toli.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį laukia stresas, nenumatytos išlaidos.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį imkitės tik jums gerai žinomų darbų.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį venkite ginčų su kolegomis, klientais, bendrakeleiviais, nesiimkite nieko mokyti, nes jūsų pastangos bus neįvertintos.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienio nuotaikos puikios, bet tai traumingas metas – būkite atidūs kelyje, darbe, buityje.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis nepalankus reikalams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis pakeis jūsų planus, gali tekti staigiai spręsti nenumatytą problemą.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį gali tekti atsisakyti ankstesnių planų ir tik vėliau paaiškės, kad tai yra naudinga.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį labai norėsis išmėginti likimą, tačiau jei imsitės ko nors iš esmės naujo, vargu ar rizika pasiteisins.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neplanuokite jokių atsakingų susitikimų, nepriimkite jokių svarbių sprendimų ir būkite atsargesni – išaugs traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį laukia nenumatytos kliūtys, tad daug darbų neplanuokite – galite nė pusės nesuspėti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį galimi rūpesčiai darbe – kad ir ką sužinosite, neskubėkite reaguoti, tai išsprendžiama.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą