Trečiadienis netinkamas ką nors nauja pradėti, įsipareigoti

Trečiadienis – kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos metas, netinkamas ką nors nauja pradėti, įsipareigoti, pinigus investuoti. Diena nepalanki bendrauti, santykiams aiškintis. Tinkamas laikas darbams užbaigti, namams tvarkyti. Palanku išnešti iš namų šlamštą.

Šiomis dienomis didesnė kritimo traumų, autoavarijų tikimybė.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nereikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus naujų darbų pradžiai – imkitės tik to, ką gerai žinote; patartina nešioti pastelinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nepasiduokite provokacijoms – tai gali užkirsti kelią į sėkmę, sumenkinti tai, ką jau esate pasiekę. Neskubėkite – impulsyvumas pakiš koją.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį vertėtų pasisaugoti pavydo, keršto – tiek tvarkant dalykinius, tiek asmeninius reikalus. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu bus perdėtas.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nepervertinkite savo sugebėjimų, paklausykite artimųjų, draugų įspėjimų, abejonių. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienio ketinimai nieko gero neduos – tai netikusi diena imtis ko nors naujo darbe, su vadovybe aptarti veiklos perspektyvas. Mokėkite laiku nusileisti ir darbe, ir namie, nieko iš kitų nereikalaukite.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį būsite priversti spręsti senas problemas, o jos, ko gero, yra dėl per didelio ambicingumo, nesiskaitymo su aplinkinių, ypač mylimo asmens, savo vaikų, taip pat tėvų, viršininko, nuomone.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį nepasiduokite pagundai į viską nusispjauti. Toks netikęs pasaulis jums pasirodys tik dabar. Vis dėlto būkite atsargūs darbe, kelyje – išaugs traumų, avarijų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį būkite atidesni, ar aplinkiniai jus teisingai supranta, ar partneriai nepiktnaudžiauja jūsų pasitikėjimu. Prisiminkite praeities pamokas – šiuo metu gali pasikartoti sena kvaila situacija. Neįtarinėkite sutuoktinio, jūsų pavyduliavimas – nesusipratimas.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį net nedidelės problemos darbe ar nesklandumai asmeniniame gyvenime privers pasijaudinti. Todėl būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei – tai padės užbėgti nemalonumams už akių. Stenkitės likti korektiški kolegų atžvilgiu.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis – jokių avantiūrų. Labiau pasaugokite vaikus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį labiau savimi pasirūpinkite. Šiomis dienomis bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų, konfliktų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį per neapgalvotus veiksmus, žodžius įkliūsite į bėdą. Išaugs traumų, vagysčių, avarijų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis tinkamas nebent labdarai. Siekite duoti, bet ne imti, mat tai gali būti Trojos arklys... Ir jokių priekaištų sutuoktiniui, mylimam asmeniui, šefui, kitaip teks įvertinti vienatvės žavesį ir asketiško gyvenimo privalumus.

lrytas.lt inf.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą