Nuotraukos autorius: 123rf.com

Antradienį palanku ką nors perdaryti, atnaujinti

Tai aktyvios priešpilnio dienos, kai esame kupini energijos ir naujų užmojų. Tai, ką šiomis dienomis sumanysite, ko naujo imsitės, bent kelerius metus turės įtakos jūsų ateičiai. Reikalas tas, kad gyvenimo kryptį lemiantis Kylantis Mėnulio Mazgas (tai fiktyvus taškas Mėnulio judėjimo orbitoje, siejamas su dominuojančia aktyvumo sritimi) antradienį išeis iš Vėžio, atsidurs Dvynių ženkle ir juo judės iki 2022 m.

Antradienį palanku ką nors perdaryti, atnaujinti, imtis mokytis ko nors naujo ar kartoti seną medžiagą, grįžti prie neįveiktos senos problemos. O ko nors užbaigti, pereiti į kitą darbovietę, tvirtinti susitarimų (nors juos rengti palanku) netinka. Antradienį 7 val. 11 min. Kylantis Mėnulio Mazgas pereina į Dvynių ženklą ir juo judės iki 2022 m. sausio 18 d. Kai Kylantis Mėnulio Mazgas (Rahu) atsiduria Dvyniuose, jo porininkas Krintantis Mazgas (Ketu) – opoziciniame Šaulio ženkle. Mėnulio Mazgai astrologijoje siejami su karma: Krintantis Ketu – su buvusiais įsikūnijimais, su dalykais, kuriuos jau išmokome, įveikėme (šiame ir ankstesniuose gyvenimuose) ir kuriais galime remtis dabartiniame įsikūnijime, tačiau netinka tuo užsiimti iš esmės ir visą laiką – tuomet prasidės degradacija, o Kylantis Rahu nurodo, kokį kelią šiame įsikūnijime rinktis, ko mokytis ir siekti. Tačiau svarbu ne tik žinoti, kur asmeniniame gimimo horoskope yra Mėnulio Mazgai, bet ir kur jie šiuo metu, ir tai iš dalies siejama su kolektyvine karma. Panašiai kaip Jupiteris – Didžioji Laimė – socialinės sėkmės planeta sutelkia pagrindinį dėmesį tam Zodiako ženklui, kuriame yra, taip ir Kylantis Mėnulio Mazgas ima ryškiai akcentuoti savo buvimo vietą. Kitaip kalbant, galima pasakyti, kad beveik dvejus metus bus išskirtas Dvynių ženklas ir Dvynių žmonės. Bus svarbu žinoti, mokytis, bendrauti. Ir taip paprastai bei nuoširdžiai, kaip tai daro vaikai. Dvyniai primena ir apie sielos dvynę, skatina poreikį ją surasti. O Krintantis Mėnulio Mazgas Ketu Šaulyje (parodantis, į ką reikėtų remtis, bet kuo nedera užsiimti) pataria remtis tradicine religija, senais autoritetais ir vengti kitus mokyti. Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik paprasti, aiškūs, spalvoti sapnai. Gerai buvo regėti arklius ir šunis – tai pagalba iš aukščiau, blogai – kitus gyvūnus. Paukščiai – negera, liūdna žinia. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali išaiškėti. Jei regėjote artimuosius, gresia nelaimė, pasisaugokite neapdairaus žingsnio.

Blogas ženklas: jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą, valgyti paukštieną, kiaušinius, pamatyti žuvusį paukštį – laukia nesėkmė; nuolat išsitepti – vidinės nešvaros, nesąžiningumo požymis; jei viskas iš rankų kristų, lūžtų, pamesti raktus – nelaimė, liga; išpilti šiukšles ne vietoje, išberti kruopas, miltus prapilti – gresia liga.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė; rasti daug panašių metalinių daikčiukų – nelaukta laimė; paberti lesalo paukščiams (vyrams per kairįjį petį, moterims per dešinįjį, o kairiarankiams atvirkščiai).

Avinas (03 21–04 20). Atėjo laikas ne tik įvertinti geriausias partnerių savybes, bet ir iš jų pasimokyti. Rinkitės dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį vertėtų tvarkyti tarnybos reikalus. Neturintiems darbo šiandien gali nusišypsoti laimė, tad verta ieškoti naujų galimybių, tiks susitikti su būsimu darbdaviu.

Dvyniai (05 21–06 21). Prasideda ilgalaikis jūsų dominavimo metas. Tapkite pagaliau savo likimo šeimininkais! Antradienis – džiaugsmo, meilės, kūrybinės sėkmės metas. Tai gera proga ieškoti naujų uždarbio šaltinių, tartis dėl svarbaus reikalo finansavimo ir pan.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis netinkamas svarbiems darbo reikalams tvarkyti. Tądien patartina kuo daugiau laiko praleisti namuose, spręsti įsisenėjusias šeimos problemas.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį jausitės puikiai – būsite kupini optimizmo ir gerų sumanymų. Visi noriai su jumis bendraus ir sieks padėti, kartu veikti. Tai sėkmingas laikas svarbiems susitikimams, susitarimams – galite įgyti puikių draugų, dalykinių partnerių, sužinoti svarbių, jums reikalingų dalykų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgą laiką.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį savaime suvoksite ar išsiaiškinsite tai, kas tiek laiko buvo neįveikiamas rebusas. Gera diena tiems, kurių įdirbis nemenkas, – gausite pelnytą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį būsite pajėgūs įveikti didžiausias kliūtis, pakreipti įvykius ar santykius su artimaisiais bei draugais taip, kaip jums norisi. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, duos naudos.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – išmintingų sprendimų metas, atsiveria slėpiniai. Tiesa, bus svarbu atsipalaiduoti, užsimiršti. Niekur neskubėkite, nesiveržkite – pajuskite, ką diktuoja gyvenimas, ko iš jūsų nori, ką jums pataria. Veikti suspėsite – neišgyvenkite, jei šiandien ne viską padarysite.

Šaulys (11 23–12 21). Nuo antradienio teks kai ką svarbaus keisti gyvenime – teks atsisakyti aktyvios pozicijos beveik dvejiems metams. Ne laikas reikšti iniciatyvą – per tai nukentėsite. Teks įvaldyti metodiką: „Duoda – imk, muša – bėk.“ Svarbesniems reikalams tvarkyti palankesnis antradienis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis – svarbių, didelių laimėjimų metas, geras deryboms, susitarimams. Palanku tvarkyti teisinius reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Žingsnis po žingsnio, ir svajonė išsipildo. Vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi. Šiomis dienomis galite gauti vertingą profesinį patarimą, naudingą dalykinį pasiūlymą.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį dalykiniuose, finansiniuose reikaluose, o gal net ir meilėje. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, nedelskite ir pirmi siekite susitaikyti.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą