Nuotraukos autorius: 123rf.com

Diena nepalanki širdies reikalams

Ketvirtadienis sudėtingas. Tai gali labiau pajusti moterys, taip pat įsimylėjėliai. Nesklandumų galima tikėtis ne tik dėl įvairių nesusipratimų, nesusikalbėjimų su tais, kuriuos mylime, kurie mums brangūs, bet ir tvarkant reikalus. Tiesa, ši diena – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, visiškai netinkamas pradėti ką nors naujo ar užsiimti svarbiais darbais, aiškintis santykius. Reikia taupyti žodį, vertinti tai, kas pasiekta, sukaupta. Problemų, netikėtumų pakaks įvairiose sferose – nesiimkite tvarkyti svarbių reikalų. Atsakingus darbus atlikite itin kruopščiai, atsargiai. Neskubėkite nieko keisti, nesiimkite perdarinėti kitų žmonių. Itin blogas laikas ir piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, atsakingam finansiniam sprendimui priimti, sandoriams tvirtinti, svarbioms finansinėms operacijoms, pinigams investuoti, taip pat įsipareigojimams, susitarimams, svarbiems dokumentams tvirtinti. Nepalanku pradėti bylinėjimąsi, ypač siekiant išsiaiškinti finansinę neteisybę. Ir mažiau derėtų reikšti savo nuomonę, ypač moterims, vengti prieštarauti partnerių nuomonei, nepavydėti, nepavyduliauti. Diena nepalanki širdies reikalams – nesiaiškinkite meilės santykių, nepriekabiaukite, neįkyrėkite dėmesiu jums patinkančiam asmeniui, nes spaudimu galite atstumti. Nepalanku užmegzti ir naujus romantiškus ryšius. Netinkamas laikas pirkti vertingus daiktus, papuošalus, drabužius, veido kremą, dovanas. Pasistenkite, kad jūsų išlaidos būtų minimalios, – tiek, kiek reikia kasdieniams poreikiams patenkinti.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai matyti save keliaujantį, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį būkite taupesni, saikingesni ko nors norėdami – galite įsivelti į nemalonius reikalus. Šios dienos finansiniai pasiūlymai gali pasirodyti visai gražūs, viliojantys, tačiau jie bus tušti – neverta rizikuoti ar atsisakyti ko nors vertingo.

Jautis (04 21–05 20). Svarbių reikalų tvarkymo niekam nepatikėkite (šiuo metu už jus niekas geriau nepadarys). Neišsigąskite, jei ketvirtadienį kas nors primins senus neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiks dalykų, kuriuos slėpėte. Atidėkite svarbius sumanymus.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis įtemptas – nereikėtų imtis sunkių, alinančių darbų, priimti atsakingų sprendimų – apsiriksite. O jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, iš kur artimiausiu metu reikėtų laukti nemalonumų, gilinkitės į šios dienos naujienas ir savo nuojautas.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis kritinis, tad nieko nekeiskite, džiaukitės tuo, ką turite. Ir nesikiškite į įvykių eigą, partnerių sprendimus. Dabar prasminga atitolti, atsiriboti. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms, galima išdavystė.

Liūtas (07 23–08 22). Dabartiniai jūsų ketinimai klaidingi ar bent jau neduos laukiamų rezultatų. Mokėkite laiku nusileisti, atsisakyti to, kas nerealu. Ketvirtadienį atidėkite svarbių reikalų tvarkymą. Pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe ir artimaisiais. Ne laikas maištui.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite ketvirtadienį žavėtis avantiūristiškais pasiūlymais, projektais – šiuo metu būsite linkę į iliuzijas. Įsimylėti irgi ne laikas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis sunkokas, būkite atsargūs darbe ir kelyje. Gali tekti (bent laikinai) atsisakyti svarbaus reikalo, susitaikyti su siūlomomis sąlygomis. Nenusiminkite – jau savaitgalį ir kitą savaitę viskas pasisuks jūsų naudai. Tad kol kas atidėkite, ką galite.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nesiaiškinkite teisybės, niekam nieko neįrodinėkite – liksite nesuprasti, neįvertinti. Darbe galite nukentėti dėl kolegų ar partnerių neatsakingumo, aplaidumo, išsiblaškymo. Tarp sutuoktinių galimi rimti nesusipratimai dėl niekų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – nesmagi diena, teks pasijaudinti. Būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei. Stenkitės būti taktiški kolegų atžvilgiu – klysta visi. Išaugs nelaimingų atsitikimų darbe ir buityje tikimybė. Saugokite sveikatą ir venkite bet kokių konfliktų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį nepraraskite atidumo ir budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte įtraukti į kompromituojantį reikalą. Visiškai netinkamas metas meilės pasimatymams, juolab meilės santykiams aiškintis.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – išbandymų metas. Neskubinkite įvykių, mokėkite atsitraukti. Palankiau veikti per neoficialius kanalus. Ne laikas su vadovybe aptarinėti jūsų finansines perspektyvas ir su savo pora aiškintis meilės santykius (geruoju nesibaigs).

Žuvys (02 19–03 20). Venkite išlaidauti, būkite apdairesni vairuodami. Ketvirtadienį stigs erdvės ir laiko manevrui veikloje, tad jūsų elgesys turi būti lankstus ir nesuvokiamas konkurentams, priešams. Mokėkite saugoti paslaptis, ypač susijusias su finansiniais reikalais.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą