Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 30 d.

Trečiadienis labiau įtemptas, sudėtingas, bus svarbu kantrybė ir lankstumas. Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida. Dažniau tikrinkite atliekamus darbus – šiuo metu padarytos profesinės klaidos gali pakenkti ilgam. Ne laikas kreiptis į vadovybę su pasiūlymais, prašymais, aptarinėti karjeros perspektyvų.

Kad ir su kuo tektų bendrauti, stenkitės nusileisti, prisiderinti – atkakliai kovoti už savo nuomonę, principus nepatartina, ypač vyrams. Deja, šis metas apskritai gana sudėtingas vyrams, galintis pateikti ir ne visai malonių staigmenų.

Kad šiomis dienomis patirtumėte mažiau nesklandumų, siekite viską daryti neskubėdami, užsiimkite tuo, kas savaime išeina. Ne laikas kovoti už principus, šturmuoti neįveikiamus darbus, kaip ir užsispyrėlių kantrybę. Jei kas nors nepatiks jūsų partneriams, sutuoktiniui, mylimam asmeniui, nesistenkite įtikinti, kad jie klysta ir reikia elgtis kitaip.

Naudos, gėrio, grožio, teisingumo supratimas dabar gali neatitikti nei realios situacijos, nei tų asmenų tikrųjų įsitikinimų. Tiesa, jei imsite aptarinėti jums svarbius klausimus (tarkim, susijusius su finansine padėtimi, o gal meile) antradienį ir viską sklandžiai išsiaiškinsite, nesusipratimų vėliau nebebus.

Beje, pagal senąjį persų Saulės kalendorių trečiadienis – moteriškos valdžios metas, tad vyrams naudinga paklusti jų valiai, paisyti jų nuomonės, nuojautų. O pačioms moterims vertėtų spręsti svarbius klausimus, susijusius su darbu, šeima, mylimu žmogumi, – anksčiau ar vėliau bus taip, kaip šiandien joms reikia.

Iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik labai ryškūs sapnai.

Blogas ženklas: problemos per vandentiekį, kanalizaciją ar ugnį.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas darbo reikalams tvarkyti, teisinėms problemoms spręsti, palankūs mėlyni tonai, vengtini – žali, geltoni.

Avinas (03 21–04 20). Ne laikas aptarinėti su šefu jūsų veiklos ir finansines perspektyvas – galite sau pakenkti. Stenkitės mažiau dirbti, anksčiau vakare eiti ilsėtis, nenaktinėti.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį daugiau dėmesio skirkite patirtoms gyvenimo pamokoms analizuoti, kad jų ateityje išvengtumėte.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis sudėtingesnis (bent jau vyrams). Ne viskas sklandžiai klostysis darbe – teks susidurti su dideliais reikalavimais, kritika. Bus svarbu likti pakantiems mylimo asmens atžvilgiu.

Vėžys (06 22–07 22). Vis dėlto šios dienos gana palankios, tad neatidėkite vėlesnėms dienoms svarbių reikalų. Vertėtų spręsti ir nesklandumus su vaikais, tėvais, sutuoktiniu. Dienos palankios romantiškiems pasimatymams.

Liūtas (07 23–08 22). Tai geras laikas labdarai, – pagalvokite, kam galite padėti. (Jums tikrai palengvės). Dienos naudingos sprendžiant paskolų klausimą, ieškant naujų pajamų šaltinių.

Mergelė (08 23–09 22). Nesistenkite įveikti didelio darbų krūvio – plušėti už kelis. Verčiau plušėkite su keliais – kvieskitės pagalbininkų ir dalinkitės savo rūpesčiais. Beje, pamėginkite iš šalies pažvelgti į save, savo bendravimą su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nepriimkite lemtingų sprendimų dėl savo veiklos ir dėl niekų nesipykite su mylimu asmeniu. Būkite atidesni atliekamų darbų kokybei, labiau pasaugokite sveikatą, nepervarkite.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį verta nuveikti ką nors specialiai dėl mylimo asmens.

Šaulys (11 23–12 21). Net jei patys savo noru nesulėtinsite tempo, atsiras tam tikrų apribojimų, dėl kurių teks ramiai palaukti vienoje vietoje. Tiesa, apribojimai gali tęstis dar kelias savaites, tad geriau reikalų neskubinti ir laukti geresnio meto. Beje, dalykinei veiklai apskritai šiomis dienomis nereikėtų skirti daug dėmesio – užsiimkite namų reikalais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite itin atidūs trečiadienį – galite kai ką svarbaus pražiopsoti. Neskubėkite, atidžiau klausykitės, įdėmiau stebėkite – tai metas, kai galite išgirsti kritiškų, tačiau naudingų dalykų. Venkite bet kokių ginčų su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18). Itin apdairūs trečiadienį turėtų būti tie, kurie linkę nuslėpti iki šiol nepaaiškėjusį meilės ryšį. Būkite itin apdairūs ir atsargūs finansiniuose dalykuose, neskubėkite įsipareigoti – galite ko nors nepastebėti. Gilinkitės į tikruosius savo ir šeimos poreikius.

Žuvys (02 19–03 20). Labiau įsiklausykite į nuojautas bei partnerių nuomonę ir pasistenkite nepykti ant artimųjų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą