Žygis pėsčiomis „Istorijos aplink aerodromą“


Neilgu pažintiniu pasivaikščiojimu pėsčiomis prisijungiame prie aviacijos šventės Alytaus aerodrome „Alytus ORE“ ir siūlome drauge su „Olita-Orany“ pažinti šios vietos istoriją. Žygio pradžia liepos 13 dieną 11.12 val. prie Lakūnų g. 9 namo.
Kaip atrodė dabartinis aerodromas prieš šimtą metų, o kaip – Antrojo pasaulinio karo išvakarėse? Kur buvo kareivinės caro pėstininkams, o kur – karinis miestelis sovietų karo lakūnams? O galbūt drauge pagaliau įminsime, kokia gi paslaptingo Objekto (žr. nuotr.), pasislėpusio Alytaus šilo pakraštyje, paskirtis?
Ar teko lankytis prie šio paslaptingo betoninio objekto, esančio Alytaus šile? Gal bandėte įminti ir jo paskirtį – ar reikėtų jį sieti su Alytaus aerodromo istorija, o galbūt senuoju terpentino ir kanifolijos fabriku? Diskusija šia tema ne kartą virė gyvai ir internete, tačiau kol kas vieno atsakymo nėra.
Kas? – pažintinis pėsčiųjų žygis
Kur? – Alytaus aerodromo apylinkėse, susitinkame prie Lakūnų g. 9 namo
Kada? – liepos 13 dieną 11.12 val.
Kiek truksim? – apie 2 val.
Koks atstumas? – apie 6,5 km
Ką veiksime? – pėsčiomis pasivaikščiosime Alytaus aerodromo pakraščiais, drauge bandysime įminti ir nelengvų mįslių, kurias vis dar saugo šios vietos.
P. S. Pravers drabužiais ilgomis rankovėmis ir klešnėmis, nes taip bus paprasčiau brautis per krūmynus. Daugiau informacijos – https://www.facebook.com/oo.projektas/
Nepamirškite žygeivio paso, o nužygiavusieji su mumis daugiau nei 100 km (ir turintys įrodymus – atspaudus pase) už nuopelnus žygio metu galėtų gauti medalį.
Pasivaikščiojimas nemokamas, nes yra iš dalies finansuojamas Alytaus miesto savivaldybės.


„Olita-Orany“ informacija

Komentarai

  • Veronica
    prieš 30 minučių
    Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio brzi zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam gospođica Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao sam kupiti kuću. Pokušao sam potražiti zajam od različitih kreditnih tvrtki, privatnih i korporativnih, ali nije išlo, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako bi Bog htio, upoznali su me s privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 90.000 eura i danas imam svoju kuću i vlasnik sam tvrtke i trenutno mi je dobro, ako morate ići na tvrtka za osiguranje zajma. bez kolaterala, bez provjere kreditne sposobnosti, samo 3% kamatna stopa i supotpisnik s boljim planovima i rasporedom otplate, kontaktirajte Davidson Albert Loan (davidsonalbertloan@gmail.com). On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretna i odlučila sam dati ljudima više informacija o njemu i želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte. davidsonalbertloan@gmail.com
    {WhatsApp: +38761545894}

Parašykite komentarą