Monika Marija atvyksta į Alytų


Monika Marija, vienas populiariausių šalies balsų, spalio – lapkričio mėnesiais keliauja į koncertinį turą, kurio metu planuoja aplankyti daugiau nei 15 Lietuvos miestų. Spalio 10 d. turo koncertas įvyks Alytaus kultūros ir komunikacijos centre.
Monika Marija prieš kelis metus į Lietuvos muzikos sceną įžengė su trenksmu, sužavėjusi Lietuvą televizijos projekte „Lietuvos balsas“. Po pergalės šiame šou, mergina nesustojo ir surengė pasirodymus didžiausiose Lietuvos arenose, išleido savo solinį albumą bei tapo „Lietuvos balsas. Vaikai“ pirmojo sezono mokytoja, išvedusia savo mokinę Milėją į pergalę. Naujajame LNK sezone ji savo patirtimi ir sugebėjimais dalinsis su „Lietuvos balsas. Vaikai“ bei „Lietuvos balsas. Senjorai“ dalyviais.
Atlikėja dalinosi, jog sulaukia nemažai prašymų atvykti į mažesnius Lietuvos miestelius, tad rudens turas bus puiki proga pradžiuginti savo klausytojus, kilusius ne iš sostinės. Nors šiuo metu Monika Marija aktyviai dalyvauja įvairiuose TV projektuose, tačiau, jos teigimu, tai neatstoja susitikimų koncertuose, kurie padeda su publika užmegzti ypatingą ryšį: „Paprasta – be jūsų nebūtų manęs“ – su šypsena pagrindinę turo po neįprastas koncertines sales žinutę nusako atlikėja.
Artėjančiame koncertiniame ture Moniką Mariją lydės gyvos muzikos grupė, tad dainininkė žada plačios muzikinės ir emocinės skalės programą – nuo energija užkrečiančių kūrinių iki jautrių baladžių.
Monikos Marijos ir grupės gyvo garso koncertas įvyks spalio 10 d., 18.30 val., Alytaus kultūros ir komunikacijos centre. Renginio bilietai jau prekyboje. Juos galima įsigyti visose bilietai.lt kasose, bei internete, Maxima informacijos kasose bei Kultūros centre.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą