Alytuje Baltarusijos Respublikos vokalinė grupė "TYRAS BALSAS" pristatys nauja solinę programą „Pasaulį valdo meilė“

 

Vokalinė grupė "Tyras balsas" yra penkių talentingų dainininkų, iš kurių kiekvienas turi didelę patirtį, kūrybinė grupė.
Grupė egzistuoja jau daugiau nei 20 metų, ir šiandien tai yra vienintelis tokio pobūdžio kolektyvas, dainuojantis visus žinomus muzikos žanrus ir stilius, su orkestru ir "a'cappella" (be instrumentinio pritarimo). Kolektyvo unikalios koncepcijos pagrindas yra "gyvi" balsai. Intonacinis išraiškingumas, stiliaus jausmas, dainavimas 15 kalbų, plastika, meniniškumas, humoro jausmas ir natūralus žavesys susijungia į viena. Originali polifonija, vokaliniai dialogai ir nepamirštami hitai yra tai, ką kolektyvas pasiskolino iš legendinės grupės „PESNYARY“. Visų žanrų muzikos kūriniai grakščiai persipina į vieną didelę muzikos šventę.
Menininkai pasirodo geriausiose koncertų salėse Baltarusijoje ir buvusios Sovietų Sąjungos šalyse. Tarp jų: Valstybės Kremliaus rūmai ir SK "Olimpinis" (Maskva), Ledo rūmai ir Didžioji koncertų salė "Oktiabriskij"(Sankt Peterburgas) ir kt.
2014 m. rugpjūčio 25 d. komanda buvo apdovanota garbės pavadinimu "Nusipelnęs Baltarusijos Respublikos kolektyvas.

Gruodžio 3d., 19:00 Alytaus kultūros centras (Pramonės g. 1B)

Komentarai

  • Ashley Vivian
    prieš 31 minučių
    Mano vardas Ashley Vivian, aš noriu pasidalinti liudijimu apie tai, kaip daktaras Raypoweris man padėjo. Po 1/5 metų santykių su mano vaikinu jis staiga pasikeitė ir nustojo reguliariai su manimi bendrauti, jis sugalvos pasiteisinimus, kad manęs nuolat nemato. Jis nustojo atsiliepti į mano skambučius ir mano sms ir nustojo reguliariai su manimi susitikti. Tada aš kelis kartus pradėjau jį gaudyti su skirtingomis merginomis, bet kiekvieną kartą jis sakydavo, kad myli mane ir kad jam reikia šiek tiek laiko pagalvoti apie mūsų santykius. Bet aš negalėjau nustoti galvoti apie jį, todėl nusprendžiau prisijungti prie interneto ir pamačiau tiek daug gerų kalbų apie šį rašytoją, vadinamą daktaru Raypoweriu, ir aš su juo susisiekiau ir paaiškinau jam savo problemas. Jis užmetė man meilės burtą, kurį naudoju ir po 24 valandų mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo su manimi reguliariai susisiekti, o mes po kelių mėnesių persikėlėme gyventi ir jis buvo man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko praleisti su manimi, nei jo draugai. Galiausiai susituokėme ir laimingai susituokėme 3 metus su sūnumi. Nuo tada, kai man padėjo daktaras Raypoweris, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo rašytoju ir pataisyti santykius el. Paštu: urgentspellcast@gmail.com arba pamatyti daugiau atsiliepimų apie jį jo svetainėje: https://urgentspellcast.wordpress.com/ WhatsApp: +1 (424) 330-8109

Parašykite komentarą