Nuotraukos autorius: M.Patašius

Įsigalioja naujas karantino etapas: nuo ketvirtadienio – svarbūs pokyčiai

Jau pusantro mėnesio karantine gyvenanti Lietuva ketvirtadienį pasitinka dar labiau sušvelnėjusiomis jo sąlygomis. Ministrų kabinetas trečiadienį pritarė Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) siūlymui pradėti trečiąjį karantino švelninimo etapą. Su juo jau nuo ketvirtadienio įsigaliojo didžioji dalis pokyčių, kurie palies kiekvieną.

Portalas lrytas.lt informuoja, kokie karantino švelninimo pasikeitimai įsigaliojo dar šįryt. Kas keičiasi nuo ketvirtadienio?

Kaukių dėvėjimas. Vyriausybės sprendimu, keičiasi reikalavimai dėl privalomo veido apsaugos priemonių dėvėjimo viešose vietose. Jas reikės dėvėti tik vyresniems nei 6 metų asmenims.Reikalavimas nebus taikomas esant už gyvenamosios vietovės (miestų, miestelių, kaimų, viensėdžių, sodininkų bendrijų) ribų ir kai (išskyrus artimuosius) 20 metrų spinduliu nėra kitų asmenų. Kaukių taip pat nereikės dėvėti vienu automobiliu važiuojant vairuotojui su giminaičiais bei profesionaliems sportininkams treniruočių metu.

Prekyba turgavietėse. Nuo ketvirtadienio leidžiama prekyba pilna apimtimi visose prekybos vietose, tiek turgavietėse, tiek viešose vietose, bet tik tais atvejais, jei bus ribojamas pirkėjų srautas. T.y. užtikrinamas ne mažesnis kaip 10 kv. m vienam pirkėjui tenkantis prekybos plotas arba vienu metu aptarnaujamas ne daugiau kaip vienas pirkėjas bei užtikrinamos būtinos visuomenės sveikatos saugos, higienos sąlygos, darbuotojai ir pirkėjai aprūpinami būtinosiomis asmeninėmis apsaugos priemonėmis. Tuo atveju, jei prekybos vietos negali užtikrinti nustatytų reikalavimų, prekyba jose negali būti vykdoma.

Paslaugos. Tiek uždarose patalpose, tiek lauke nuo ketvirtadienio galima teikti ne tik trumpalaikio pobūdžio, t.y. iki 20 minučių trunkančias paslaugas, bet ir trunkančias ilgiau, jei bus ribojamas lankytojų srautas.Atvirose erdvėse nuo šiol bus galima teikti platesnį spektrą paslaugų, pavyzdžiui, dresuoti šunis, fotografuoti atvirose erdvėse, jodinėti, vykdyti orientacinius žaidimus nedidelėmis grupėmis ir kt. 

Laisvalaikio, sporto užsiėmimai. Jau atveriamos ir platesnės galimybės organizuoti laisvalaikio užsiėmimus atvirose erdvėse. Iki šiol buvo leidžiami laisvalaikio užsiėmimai tik golfo ir lauko teniso aikštynuose, lauko šaudyklose, kartodromuose, vandenlenčių parkuose. Nuo ketvirtadienio leista organizuoti laisvalaikio užsiėmimus (neįvardijant konkrečių veiklų sąrašo), jei jie vyks atviroje erdvėje ir jais užsiims pavieniai asmenys, ne didesnės nei 2 asmenų grupės bei šeimos, nebus žmonių susibūrimų. Bus leidžiamos atrankos į olimpines ir paralimpines žaidynes reikalavimus įvykdžiusių sportininkų ir olimpinių rinktinių kandidatų, kurčiųjų, pasaulio ar Europos čempionatams besirengiančių sportininkų, nacionalinių rinktinių ar kitų komandinių sporto turnyrams (lygoms) besirengiančių sportininkų treniruotės.

Planinės operacijos. Taip pat bus atnaujinamos sveikatos priežiūros planinės paslaugos. Prieš atnaujindamos planines procedūras, ligoninės privalės užtikrinti lovų rezervą koronavirusu sergantiems pacientams. Pačios poliklinikos ir klinikos spręs, kada atnaujinti planinę pagalbą – tai priklausys nuo jų pasirengimo. Planinės sveikatos priežiūros paslaugos nutrauktos kovo viduryje šalyje paskelbus visuotinį karantiną. Nuo kitos savaitės išnyks apribojimai išvykti iš Lietuvos, bet grįžtantiesiems ir toliau bus taikomas privalomas dviejų savaičių karantinas. Nuo gegužės 10 dienos iš Lietuvos numatoma atnaujinti keleivinius skrydžius, pirmiausia – į Frankfurtą Vokietijoje.

Agnė Černiauskaitė

lrytas.lt inf. 

Komentarai

  • Simas
    prieš 46 minučių
    Suveskite google Orlaivių eismas ore ir pažiūrėkite visa europa skraido
  • Sandrius
    prieš 39 minučių
    Išleiskite šauktinius namo, pas šeimas..
  • Horo
    prieš 37 minučių
    Čia tas karantinas konkreti nesąmonė!
  • 1tox
    prieš 51 minučių
    Kaip bus gerai nuo ketvirtadienio, bet atminkit, policija jus kaip 3,14so, taip ir 3,14s, nes esate 3,14sama mėsa.
  • Renata
    prieš 14 minučių
    Dar serga bet jau daro svelninimus ,nes ir nesirgo vejus padare ekonomikai
  • Leonid
    prieš 24 minučių
    Atibuskit...smi feikoja...as dirbu swedose...visi be kaukiu...susirgimu ner...atstumo 1,5...laikosi parduotuvese..vesosia vietose...Lt valdzia...feikoja...taip pat i Norvegai,swedai....civilizotai..
  • Lucia Eden
    prieš 26 minučių
    mielai dalinuosi savo liudijimais šiandien su pasauliu. Aš niekada neįsivaizduoju savęs tai darantis, bet esu kupinas džiaugsmo ir noriu, kad kiti turėtų savo pagalbą. Aš esu biuro sekretorė pagal profesiją, turiu du vaikus su vyru. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo. Jis tiesiog paliko namą, o aš girdėjau, kad jis mato kitą moterį. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad grąžintum jį namo, tačiau jis elgėsi keistai manęs atžvilgiu ir netgi apleido vaikus. Aš buvau nusivylęs ir nuniokotas, ieškojau pagalbos iš įvairių pusių, kol pamačiau pranešimą apie dr. Ajayi rašybos keitiklį. Kreipiausi į rašytoją, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino mane, kad jis ištaria rašybą ir viskas bus gerai per tris dienas, tačiau buvau skeptiškas ir išsakiau keletą minčių, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, mes kartu ėjome į procesą ir nustebau, kad rašyba suveikė, o mano vyras grįžo namo ir atsiklaupė, kad maldautų atleidimo, bet pirmasis buvo jo netikėtas skambutis, nes mes nesikalbėjome apie 6 mėnesius. Dr. Ajayi yra iš tikrųjų jo žodžių žmogus, jei turite problemų dėl savo santykių ar bet kurio gyvenimo aspekto, susisiekite su rašytoju dr. Ajayi dėl ilgalaikio sprendimo.

    Paštas: drajayi1990@gmail.com
    „Viber“ arba „WhatsApp“ numeris: +2347084887094
  • Lina Shaw
    prieš 38 minučių
    Ar esate moteris, ieškanti gimdos vaisių, norite išgirsti vaikų balsus jūsų namuose, bet jūs nebegalėjote pastoti nėščia, nes dr. Ajayi padės susilaukti savo kūdikio, su kuriuo aš susidūriau panaši situacija, kai vyras paliudija, kaip didysis burtininkas dr. Ajayi padėjo jam sugrąžinti savo mylimą žmoną namo po 9 mėnesių išsiskyrimo, aš kreipiuosi į gydytoją Ajayi paaiškindamas savo būklę, jis liepė man nebe verkti ir paruošė vaistažolę. išgerti manęs, kurį išgėriau ir po trijų mėnesių buvau nėščia su dvyniais berniukais, dabar esu išdidi mama. susisiekite su dr. Ajayi dėl bet kokios gyvenimo situacijos burtininko, kuris yra geras žmogus, ir aš tikiu, kad jis padės jums atkurti taiką jūsų namuose. „Viber“ arba „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com
  • Janina Mucholli
    prieš 38 minučių
    Niekada netikėjau rašybos rašyba ar magija, kol nesutikau daktaro Ajayi, su kuriuo susisiekiau per jo numerį: +2347084887094 „WhatsApp“, pergyvenu sunkumus santuokoje, nes mano vyras sakė, kad po 9 metų daugiau nenori nieko daryti su manimi. santuoka, aš tikrai myliu savo vyrą, todėl ieškau pagalbos susitarti dėl savo santuokos, o naršydamas pamačiau, kur vyras rekomendavo gydytoją Ajayi, nes jis padėjo jam būti paaukštintam savo darbo vietoje su rašyba, aš kreipiausi į Daktaras Ajayi ir, paaiškinęs jam save, papasakojo, ką reikia padaryti, norint atkurti taiką mano namuose, atlikus visus jo nurodymus, mano vyras persigalvoja ir mes gyvename laimingai ir jis niekada daugiau neminėjo apie skyrybas. Šiandien susisiekite su dr. Ajayi dėl bet kokių santykių problemų ar bet kokio gyvenimo aspekto. Jis suras jūsų problemos sprendimus. „Viber“ / „WhatsApp“ numeris: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

  • Steve Zaha
    prieš 5 minučių
    Po 5 metų santuokos mano žmona paliko mane kitam vyrui. Aš bandžiau visomis priemonėmis susitaikyti su ja, tačiau ji niekada nesutiko grįžti namo sakydama, kad jai nuobodu santuoka. Ieškojau būdų, kaip ją susigrąžinti internete, kai užklupau liudijimą apie burtų ratuką, vadinamą dr. Ajayi, kuris padėjo žmonėms išspręsti santykių problemas, kuriomis niekada netikėjau dvasiniu darbu, bet myliu savo žmoną ir beviltiškai noriu, kad ji sugrįžtų į mano gyvenimą. . Taigi, susisiekiu su daktaru Ajayi ir paaiškinu jam savo problemas, mano didžiausiai nuostabai, DR AJAYI padėjo man sugrąžinti savo moterį po 3 dienų ir dabar mano santykiai yra tobuli, kaip jis pažadėjo. Grąžindamas savo buvusį nuolatinį burtą, jūs ne tik sugrąžinsite mylimą žmogų, bet ir vėl sujungsite savo meilužių jausmus, kad būtumėte patenkinti tuo asmeniu. Jei išgyvenate santykių sunkumus ir norite greito sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“ ARBA „Viber“ numeriu +2347084887094
  • Elena Nell
    prieš 32 minučių
    Kaip galingas burtų ratukas, vadinamas daktaru AJAYI, padėjo man sugrąžinti savo meilužį per 48 valandas. mano meilužis, kuris išsiskyrė su manimi nuo praėjusio birželio, ir visos mano pastangos jį susigrąžinti buvo bergždžios. Aš jį taip myliu, kad kiekvieną kartą, kai pamatau jį su kita mergina, pyksiu. Taigi vieną dieną pamačiau moters liudijimą internete. Kaip šis didis vyras, vardu DR AJAYI, padėjo jai susitaikyti su vyru. Mano laimei, ji nutraukė DR AJAYI kontaktą. Taigi aš greitai paskambinau numeriu ir maždaug po 2 valandų išsiunčiau jam pranešimą el. Paštu, jis man perskambino ir atsakė į mano el. Laišką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man suteikė išsamią informaciją apie procesą ir priemones, kurių reikia imtis. Jis pasakė, kad jam reikia kai kurių daiktų, kad galėtų melstis už mane, ką aš ir padariau. Aš padariau viską, kad įsitikinčiau, jog mano maldos buvo baigtos, ir per 48 valandas, kaip jis jau patikino, mano mylimasis atėjo prašyti manęs prašyti atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir žada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. . DR AJAYI dėka taip pat galite atsiųsti jam el. Laišką: drajayi1990@gmail.com arba jo „WhatsApp“ arba „VIBER“: +2347084887094 ir būkite tikri dėl sprendimo, nes jis yra tiesiog geriausias, kurį galite rasti.
  • Dora Gabby
    prieš 43 minučių
    Aš niekada netikėjau burtų liejimu ar magija, kol nesutikau daktaro Ajayi, su kuriuo susisiekiau per jo numerį: +2347084887094 „WhatsApp“, santuokoje išgyvenau sunkumų, nes mano vyras pasakė, kad po 9 metų daugiau nieko nenori su manimi daryti. vedybas, aš tikrai myliu savo vyrą, todėl ieškau pagalbos susitvarkyti savo santuokos reikalus, o naršydamas pamačiau, kur vyras rekomendavo daktarą Ajayi, nes jis padėjo jam pakelti pareigas savo darbo vietoje, aš kreipiausi į Daktaras Ajayi ir paaiškino jam, jis man pasakė, ką turėčiau padaryti, kad mano namuose būtų atkurta ramybė, įvykdžius visus jo nurodymus, mano vyras persigalvoja ir mes gyvename laimingai, ir jis niekada daugiau nieko neužsiminė apie skyrybas. Šiandien susisiekite su dr Ajayi dėl bet kokių santykių problemų ar bet kokių gyvenimo aspektų, ir jis ras jūsų problemos sprendimus. „Viber / WhatsApp“ numeris: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com
  • Isabella Lucas
    prieš 6 minučių
    My ex-husband and I had always managed to stay friendly after our divorce in February 2017. But I always wanted to get back together with him, All it took was a visit to this spell casters website last December, because my dream was to start a new year with my husband, and live happily with him.. This spell caster requested a specific love spell for me and my husband, and I accepted it. And this powerful spell caster began to work his magic. And 48 hours after this spell caster worked for me, my husband called me back for us to be together again, and he was remorseful for all his wrong deeds. My spell is working because guess what: My “husband” is back and we are making preparations on how to go to court and withdraw our divorce papers ASAP. This is nothing short of a miracle. Thank you Dr Emu for your powerful spells. Words are not enough. here is his Email: emutemple@gmail.com or call/text him on his WhatsApp +2347012841542

    He is also able to cast spell like 1: Lottery 2: Conceive 3: Breakup 4: Divorce 5: Cure for all kinds of diseases and viruses.
  • Claudia Klein
    prieš 29 minučių
    Sveiki ir Sveiki atvykę į „Spotlight“ pasaulines paskolų paslaugas. Mano vardas yra Claudia Klein, esu skolintoja ir paskolų konsultantė.

    Ar jums labai reikia finansinės paramos? ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, patarsiu susisiekti su mano įmone per | spotlightglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | ir turėkite paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

    Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, verslo paskola ir daug daugiau), mes siūlome ir ilgalaikes, ir trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairiausių tikslų naudodama įvairiausius paskolų produktus.

    Mes žinome, kad teisėtos paskolos gavimas visada buvo didžiulė problema Asmenims, turintiems finansinių problemų ir kuriems reikia jų sprendimo, daugeliui žmonių yra labai sunku gauti kapitalo paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansinių institucijų dėl didelio susidomėjimo norma, nepakankamas užstatas, skolos ir pajamų santykis, žemas kredito balas ar kitos priežastys

    Nebereikia laukimo laiko ar įtempto banko apsilankymo. Mūsų paslauga yra prieinama visą parą, be išeiginių - galite gauti paskolą ir užbaigti operacijas bet kada ir kur jums to reikia

    Teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Klausimams / klausimams? - Siųsti el. Laišką į spotlightglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | & Gauti atsakymą akimirksniu.

    Jūsų šeimai, draugams ir kolegoms nereikia žinoti, kad jums trūksta pinigų, tiesiog parašykite mums ir gausite paskolą.

    Jūsų finansinė laisvė yra jūsų rankose !!
  • Rebecca
    prieš 16 minučių
    Kai radau „Dr.Wealthy“, man labai reikėjo sugrąžinti savo buvusį meilužį. Jis paliko mane dėl kitos moters. Tai įvyko taip greitai, ir aš visiškai neturėjau galimybės pasakyti situacijos. Jis tiesiog mane išmetė po 3 metų be paaiškinimo. Aš susisiekiau su Dr.Wealthy ir jis man pasakė, ką turiu padaryti, kad jis galėtų man padėti, o aš padariau tai, ką jis man liepė. Po to, kai aš pateikiau tai, ko jis norėjo, jis užliejo meilės burtą, kad padėtų mums vėl susiburti. Netrukus po to, kai jis padarė savo burtus, mano vaikinas vėl pradėjo man rašyti žinutes ir pasijuto siaubingai dėl to, ką jis man tiesiog pateikė. Jis sakė, kad aš buvau svarbiausias asmuo jo gyvenime ir tai žino dabar. Mes atsikraustėme kartu ir jis buvo man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko praleisti su manimi nei anksčiau. Nuo tada, kai „Dr.Wealthy“ man padėjo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Aš labai rekomenduoju „Dr.Wealthy“ visiems, kuriems reikia pagalbos. El. Paštas: wealthylovespell@gmail.com. Paskambinkite jam arba pridėkite jį „WhatsApp“ per: +2348105150446 Dr.Wealthy BLOG PAGE: Blog'as: https://wealthylovespell.blogspot.com
  • Camilla Karlsen
    prieš 35 minučių
    Kreipkitės dėl paskolos su NOVA GLOBAL FINANCE su 3% palūkanų norma.

    Nesvarbu, ar norite padidinti savo gyvenimo būdą, ar turite netikėtų išlaidų, NOVA GLOBAL FINANCE paskola yra ekonomiškas būdas tai įgyvendinti.

    „Nova Global Finances“ yra lanksti: galite pasiskolinti iki 10 milijonų eurų, o tinkamas grąžinimo laikotarpis svyruoja nuo 1 iki 30 metų. Mes siūlome platų asortimentą asmeninių paskolų, verslo paskolų, būsto paskolų ir skolų konsolidavimo paskolų, kurios gali būti pritaikytos jūsų kintantiems poreikiams ir aplinkybėms, taikant 3 proc.

    Ką tu gavai:
     Greita prieiga prie jūsų lėšų po patvirtinimo
     Konkurencingos palūkanų normos
     Lanksčios grąžinimo sąlygos
     galimybė greičiau sumokėti paskolą (papildomi mokėjimai sumažina paskolos kapitalą)
     Lengvas patvirtinimas, jei jums reikia papildomų lėšų
     Galite kreiptis dėl paskolos sau patogioje vietoje ir laiku

    Kaip taikyti:
    Kreiptis dėl paskolos yra greita ir paprasta! Verslas ar asmenys, norintys kreiptis dėl paskolos „Nova Global Finances“ ir reikalaujantys daugiau informacijos apie tai, kaip PARAIŠKOTI, turėtų išsiųsti el. Laišką adresu (novaglobalfinances@gmail.com) ARBA susisiekti su Camilla Karlsen dėl whatsApp: +31642117819, jei norite gauti daugiau informacijos ir žodinių instrukcijų. Taikyti „T&C“.

    Camilla Karlsen
    Vyresnysis paskolų tvarkytojas
  • Susan Benson
    prieš 19 minučių
    Sveiki, ponios ir ponai, ar jums reikalinga finansinė pagalba? Aš Susan Benson. Esu skolintojas, taip pat finansų konsultantas.

    Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, hipotekos paskolos ar paskolos, kad užbaigtumėte savo projektą? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, rekomenduosiu kreiptis į mano įmonę. Mes teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, įskaitant ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas. Norėdami gauti daugiau informacijos, parašykite mums el. Paštu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) arba parašykite man žinutę tiesiogiai „WhatsApp“ telefonu: +447903159998 ir gaukite atsakymą akimirksniu.

    Mes esame išsami finansinių paslaugų įmonė ir esame pasiryžę padėti jums įgyvendinti visus jūsų siekius. Mes specializuojamės veiksmingiausių ir greičiausių struktūrizuotų finansų sprendimų teikimo srityje asmenims ir įmonėms.

    Štai keletas priežasčių, kodėl turėtumėte kreiptis į mus dėl paskolos;
    * Patogumas - galite kreiptis dėl paskolos bet kada ir bet kur.
    * Lanksti suma - jūs nusprendžiate, kiek norite pasiskolinti.
    * Greitas tiesioginis finansavimas - gaukite paskolą per 24 valandas po patvirtinimo.
    * Lanksti palūkanų norma - gera palūkanų norma.
    * Aukštos patvirtinimo normos
    * Lankstus grąžinimas - jums suteikiama galimybė pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1–30 metų laikotarpiui.
    * Paprasta internetinė programa.
    * Asmeninės konsultacijos ir patirtis.
    * Jokių paslėptų mokesčių

    Nepraraskite galimybės dėl lėšų trūkumo. Susisiekite su mano įmone dabar, mes galime jums padėti paskolai gauti, nes mes padėjome daugybei asmenų ir organizacijų, kurios visame pasaulyje susidūrė su finansiniais sunkumais

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, maloniai atsiųskite mums paskolos prašymą:
    El. Paštas: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    „WhatsApp“: +447903159998

    Tarpininkai / konsultantai / brokeriai kviečiami atvesti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami dirbsime visų dalyvių labui.
  • Livina Dunes
    prieš 20 minučių
    Aš niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu laimingas ir noriu, kad kiti turėtų jų pagalbą. Būdamas bankininku, mano 8 metų vyras apleido mane ir mūsų vaikus, paliko namus ir kitą dalyką, kurį išgirdau, kad jis mato mergaitę, bandžiau visomis įmanomomis priemonėmis jį sugrąžinti namo, tačiau jis elgėsi keistai manęs atžvilgiu ir net nepaisė vaikai. Buvau nusivylusi ir ieškojau pagalbos, kol pamačiau įrašą apie dr Ajaja dvasingą žmogų. Jis patikino, kad užkerės ir viskas bus gerai per tris dienas, bet aš buvau skeptiškas, pagalvojau ir pagaliau susisiekiau su juo vėlgi mes kartu išgyvenome procesą ir nustebau, kad burtas suveikė, o mano vyras grįžo namo po 2 metų išsiskyrimo. Daktaras Ajayi iš tikrųjų yra jo žodžių vyras, jei turite problemų dėl santykių ar bet kurio savo gyvenimo aspekto, susisiekite su burtų šaukliu dr Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą.

    El. Paštas: drajayi1990@gmail.com
    „WhatsApp“ / „Viber“ numeris: +2347084887094
  • Susan Benson
    prieš 53 minučių
    Sveiki, ponios ir ponai, ar jums reikalinga finansinė pagalba? Aš Susan Benson. Esu skolintojas, taip pat finansų konsultantas.

    Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, hipotekos paskolos ar paskolos, kad užbaigtumėte savo projektą? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, rekomenduosiu kreiptis į mano įmonę. Mes teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, įskaitant ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas. Norėdami gauti daugiau informacijos, parašykite mums el. Paštu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) arba išsiųskite man žinutę tiesiogiai „WhatsApp“ telefonu: +447903159998 ir gaukite atsakymą akimirksniu.

    Mes esame išsami finansinių paslaugų įmonė ir esame pasiryžę padėti jums įgyvendinti visus jūsų siekius. Mes specializuojamės teikdami struktūrizuotus finansinius sprendimus asmenims ir įmonėms efektyviausiu ir greičiausiu būdu.

    Štai keletas priežasčių, kodėl turėtumėte kreiptis į mus dėl paskolos;
    * Patogumas - galite kreiptis dėl paskolos bet kada ir bet kur.
    * Lanksti suma - jūs nusprendžiate, kiek norite pasiskolinti.
    * Greitas tiesioginis finansavimas - gaukite paskolą per 24 valandas po patvirtinimo.
    * Lanksti palūkanų norma - gera palūkanų norma.
    * Aukštos patvirtinimo normos
    * Lankstus grąžinimas - galite pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1–30 metų laikotarpiui.
    * Paprasta internetinė programa.
    * Asmeninės konsultacijos ir patirtis.
    * Jokių paslėptų mokesčių

    Nepraraskite galimybės dėl lėšų trūkumo. Susisiekite su mano įmone dabar, mes galime jums padėti paskolai gauti, nes mes padėjome daugybei asmenų ir organizacijų, kurios visame pasaulyje susidūrė su finansiniais sunkumais

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, maloniai atsiųskite mums paskolos prašymą:
    El. Paštas: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    „WhatsApp“: +447903159998

    Tarpininkai / konsultantai / brokeriai kviečiami atvesti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami dirbsime visų dalyvių labui.
  • Lucia Stefan
    prieš 27 minučių
    Gyvenimas gali būti keblus ir patikėk manimi, gyvenimas man padarė daug triukų, aš niekada netikiu vudu ar burtų liejimu, nors skaičiau keletą knygų apie juos. Ypatingas vyras, vadinamas Ajaja, man įrodo, kad voodoo / burtų liejimas yra tikras ir egzistuoja. Mano vardas Liucija, man 45 metai, turiu tris vaikus ir mylintį vyrą. 8 gerus mėnesius buvau prislėgta, nes mano vyras vieną rytą pabudo ir išėjo iš namų su kai kuriais drabužiais be jokio paaiškinimo, laukiau, kol jis grįš tą dieną namo, bet jo niekur nebuvo, aš paskambinau ir pasakė, kad jis nebesidomėjo nei mūsų santuoka, nei vaikais, tai atvėsino mano odą ir buvau šokas, nes negaliu prisiminti, kad turėjome kokių nors problemų, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita moterimi, visi kalbėjo ir pastangos priversti jį grįžti namo buvo nesėkmės, jis elgiasi taip, lyg niekada manęs dar nepažintų. Skaičiau keletą straipsnių vienoje svetainėje, kai pamačiau moters, kuri tvirtina, kad daktarė Ajayi padėjo jai išspręsti šeimos problemas, liudijimą ir ji nutraukė savo kontaktą. Aš pasirinkau kontaktą ir išsiunčiau rašybos burtininką dr. Ajayi, aš jam paaiškinau savo problemas, jis pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad viskas bus gerai. Aš abejoju dėl to, bet nusprendžiau tai padaryti. Man pasakė, kad kai kas rytą liejosi, išgirdau beldimąsi į duris, tai buvo mano vyras, stovėjęs lauke, jis pasakė, kad nežino, ką daro, ir net negali prisiminti, kiek laiko nebuvo namuose, aš esu labai džiaugiuosi, kad susigrąžinau savo vyrą, ir visos padėkos kreipiuosi į daktarą Ajayi užkeikimo burtininką, nes susisiekite su juo, mano gyvenimas klostėsi sklandžiai ir noriu, kad žmonės, išgyvenantys mano ankstesnę būklę, turėtų greitą pagalbą. Todėl dalinuosi savo liudijimu. Taigi, jei išgyvenate sunkumų dėl gyvenimo, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Viber Whatsapp“: +2347084887094 ir būsite patenkinti.
  • Julie Rochard
    prieš 57 minučių
    AR JŪS VYKSTATE BET KOKIAM SUNKUMUI GYVENIMOJE IR NORITE, KAD TRŪKSTANČIO SPRENDIMO KONTAKTAS DR. AJAYI, JIS YPATINGAS VERBOS LYGINYS „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

    Mano vyras planavo skirtis su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, buvau nustebinta, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, aš to paklausiau , jis labai supyko ir pasakė, kad būtent todėl jis nori, kad mes išsiskirtume, jis paliko namus 6 mėnesiams, kai pamačiau raginimo vedėjos daktarės Ajayi kontaktą, moteris paaiškino, kaip ji galėjo pastoti ir turėti savo vaiką vartodamas vaistažoles po 9 metų santuokos, aš užmezgiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su vyru, jis man pasakė, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos turėjau padaryti ir atlikti burtą, septynios burtų dienos, kai mano vyras grįžo namo ir nuplėšė skyrybų dokumentą, dabar mes visi gyvename laimingai, dėka daktaro Ajayi. Nesigėdykite savo problemų, ieškokite pagalbos ir ją išspręskite.
  • Nana Selma
    prieš 18 minučių
    Tiesiog noriu, kad visas pasaulis žinotų apie šį burtų ratuką, kurį sutikau prieš kurį laiką, negaliu pasakyti visko, ką jis padarė man. mano vyras paliko mane prieš 4 metus su vaikais. Naršiau internete, kai internete sutikau šio nuostabaus vyro liudijimą, nusprendžiau išbandyti jį, o mano vyras grįžo ir mes vėl esame laimingi, negaliu įdėti visko, kuo jis man padėjo raštu, viskas, ką galiu pasakyti, tai labai ačiū, esu labai laiminga ir jis patikino, kad daro daug burtų, įskaitant

    Meilės burtas,
    darbo skatinimo burtas,
    užkeikimas gerai apmokamam darbui,
    Apsaugos burtas,
    burtas laimėti teismo bylą,
    sėkmės užkeikimas,
    loterijos burtas ir kt.

    Jei jums reikia rašybos pranešėjo pagalbos, dr. Ajayi susisiekite su juo šiuo el. Pašto adresu (drajayi1990@gmail.com) arba pridėkite jį WhatsApp +2347084887094 ir aptarkite su juo savo problemą. Jis yra geras žmogus ir visada būsiu jam dėkingas.
  • lisa
    prieš 21 minučių
    Are you having issues in your relationship, or finding it difficult to have a child of your own or are you the type having any diseases in your body. I will advice you to contact Dr. Abolo of Abolospell@gmail.com . The potency of his spell is so effective and can reunite broken relationship and can also make one get pregnant know matter the situation and not only that, he also has the power to cure all type of diseases within the period of 48hours.. Contact him today and thank me later.

    Contact details : Abolospell@gmail.com



    you can also visit his web page: https://greatabolo.wordpress.com
  • Domisa Bells
    prieš 32 minučių
    DR. JOROMI IS TRULY A POWERFUL MAN. Contacting Dr Joromi is the best thing that has ever happened to me. My husband left me for another woman for the reason which i know nothing about. I tried every means to get him back but to no avail, all my efforts proved abortive. I was even contemplating suicide. On a lucky day when i was browsing the internet, i came across some amazing testimonies about Dr. Joromi on how he has helped a lot of people with his powerful love spells. I contacted him and explained all my problems to him and he assured me that he will help me. He told me what to do and assured me that my man will be back in 12 hours. I obeyed him and followed the instructions and to my Greatest surprise, my man called me in 12 hours time just as Dr. Joromi said. Thank you Dr Joromi. May the good God continue to bless you. If you are in need of help please contact Dr Joromi now on his website: https://www.joromispells.com and you can also reach him with his email: Joromispells@gmail.com and here is his WhatsApp number which you can also use to reach him +2348138695387 Thank you Dr Joromi. Thank you once again
  • Ponas Theodoras Jamesonas
    prieš 1 minučių
    DŽAMESONO FINANSŲ PASKOLŲ SCHEMA

    Verslo schema, skirta teigiamai paveikti žmonių gyvenimą visame pasaulyje. Mes siūlome privačias, komercines ir asmenines paskolas, kurių metinė palūkanų norma yra 2,00%.
    Mūsų paskolos yra gerai apdraustos, todėl didžiausias saugumas yra mūsų prioritetas. Mūsų organizacija yra paskirtas FSA (Finansų pramonės standartų asociacijos) atstovas ir yra įgaliotas/reguliuojamas Finansinių paslaugų tarnybos (FSA).

    Maloniai prašykite paskolos mūsų el. Paštu: theodorejamesonfinance@gmail.com ir pateikite šią informaciją:

    (1) Pavadinimas:

    (2) Reikalinga paskolos suma:

    (3) Paskolos trukmė:

    (4) Telefono numeris:

    (5) Šalis:

    Dėkoju.

    Ponas Theodoras Jamesonas
  • joy
    prieš 10 minučių
    taip stebina, kaip burtai gali būti tokie veiksmingi ir veikti stebuklingai.
    Mano vardas Joy, aš gyvenu Londone. Niekada netikėjau kelių išgirstų dalykų rašyba, kol situacija neatsirado ir man vis tiek reikėjo pagalbos. Aš buvau vedęs 4 metus su 2 vaikais ir staiga turėjau problemų, kai reikėjo ieškoti pagalbos, iš pradžių buvau toks neįtikėtinas, kad jie negalėjo padėti mano situacijai, kol nenusprendžiau pabandyti ir abejoti nauda. dėl susiklosčiusios situacijos aš puikiai susitikau su putliu. mano vyras pradėjo neįprastai reaguoti, kad aš net susipainiojau, kad net nežinau, ką daryti. jis paliko mane ir vaikus dėl kitos ponios ir net išvyko gyventi pas ją, man neliko nieko kito, kaip susisiekti su daktaru Pellaru, kai išgirdau ir perskaičiau viską, ką jis galėjo padaryti. Aš nusprendžiau pabandyti, kreipiausi į jį ir papasakojau jam viską, jis man pasakė, ką daryti ir ką daryti, ir kaip jis elgsis, jis man pasakė, kad per 48 valandas mano vyras susisieks su manimi ir tai buvo kaip viskas atsitiko. jis grįžo pas mano vyrą per mažiau nei 48 valandas. Buvau nustebęs. žinau, kad daugelis tai skaitys ir tuo abejoja, bet rekomenduoju susisiekti su manimi dabar. paštu drpellar@gmail.com ir praneškite jam apie bet kokias jūsų problemas, ir jūs pamatysite, ką aš liudiju, esu tikras, kad kažkas pamatys mano džiaugsmą. ačiū, puiku, ir toliau dirbk. susisiekite su juo dabar el. drpellar@gmail.com
  • tina
    prieš 50 minučių
    Now You Can Stop Your Break Up, Divorce or Lovers Rejection…Even If Your Situation Seems Hopeless! I contacted a real spell caster that helped me change my husband’s heart to love and want me again, and he really did and now we are very happy together. if you are here and your Lover is turning you down I will advice you to contact Dr. Abolo of Abolospell@gmail.com . The potency of his spell is so effective and can reunite broken relationship and can also make one get pregnant know matter the situation and not only that, he also has the power to cure all type of diseases within the period of 48hours.. Contact him today and thank me later.
    Contact details : Abolospell@gmail.com
    you can also contact hiim on whatsapp via: +27743411428. he is tested and trusted.
  • Deborah Goslings
    prieš 54 minučių
    I never thought that I would be a millionaire by winning a lottery but Lord Bubuza made it possible for me. This man is a God on Earth, I have played the lottery for years without winning so I spoke to my friend who won massively and he told how lord Bubuza gave him the winning number. I contacted lord Bubuza via WhatsApp: +1 984 240 7211 seeking help and he responded. He said a reading has to be done after which a spell will be casted and he will give me the lottery winning number. I did as he instructed and the spell was casted, lord Bubuza gave me some digits and told me when and where to play the lottery which I did and behold I won $562,600,000 Million. I am a millionaire today with the help of lord Bubuza spell and winning number. Let's eradicate poverty, I am making this testimony because Lord Bubuza is a great PSYCHICS. Contact him for help to win a lottery via WhatsApp/call/text: +1 984 240 7211 or email: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
  • Georgi Lam
    prieš 53 minučių
    So many people have ask me so many times how I won a lottery. I was able to win $835,400,000 Million lottery with the help of Lord Bubuza. I contacted lord Bubuza for help to win a lottery when all hope was lost, I was no longer comfortable with my way of living, I was bankrupt and no firm was willing to give me a loan. Lord Bubuza told me that he will cast a spell and give me a lottery winning number, I thought he was joking. I did as he instructed and after casting the spell he gave me a lottery number and told me how and when to play the lottery. I follow his instructions and behold I won $835,400,000 dollars lottery. Lord Bubuza is a God on Earth. I am a millionaire today because of him. Contact him for help via whatsapp: +1 984 240 7211 or email: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
  • William Kruger
    prieš 51 minučių
    I just want to thank lord Bubuza Again and again for helping me with his spell to win the Powerball jackpot of $169 million ($168,500,000). My name is William Kruger, I came across different testimonies of people thanking lord Bubuza for helping them win a lottery so I contacted him via WhatsApp: +1 984 240 7211. I told him how long I have been playing and trying to win a lottery without luck, lord Bubuza responded and promised to help me with his spell to win a lottery too. After casting the spell he gave me a lottery number and told me how and where to play the lottery, I did as he instructed and behold I became a jackpot winner of $169 million dollars($168,500,000). I just can't stop thanking Lord Bubuza, Are you seeking a loan? Are you bankrupt and need financial help? You can be a lottery winner too. Contact lord Bubuza for help to win a lottery via WhatsApp: +1 984 240 7211 or email: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
  • Monika Simun
    prieš 49 minučių
    KAIP SUGRĄŽINAU BUVO PARTNERĮ
    Šis liudijimas yra tikra istorija ir aš esu Monika Simun. Tai, kaip aš susisiekiau su DR ISIKOLO, taip pat buvo per liudijimą, parašytą apie jį, ir aš taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas iš labiausiai vidinių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada aptemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 3 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru ir labai džiaugiuosi galėdamas dalytis liudijimu su visais, kad jie taip pat galėtų susitikti su šiuo gydytoju ISIKOLO ir išspręsti savo problemas. problemų. Nežinau, ką gali pajusti kiti, sugrąžinę savo buvusįjį į gyvenimą, bet visada žinau, kad užmaskuotas palaiminimas yra tik vienas pakartotinis ryšys su buvusiuoju. Jei norite sėkmingai sugrįžti su savo buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu DR ISIKOLO telefonu jo WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com
  • TAMARA BARROW
    prieš 54 minučių
    Greetings to everyone reading this testimony,am here to
    testify of a great man who was able to cure me permanently from herpes
    Disease just with his herbal medicine,i have been herpes Positive for 5
    years before i came across Dr voodoo Email on the internet on how he has
    been using his herbal medicine to treat and cure patients from different
    virus, so i contacted him and i explain to him concerning my problem, i
    followed up with the instructions he gave me and he urge me to have faith
    in his words that he was going to restore my health back, after some couple
    of days Dr voodoo sent me some medicine which he gave me prescription on
    how to take for 2 weeks, to make the long story short, I have been
    confirmed Negative from my recent test in the hospital, just within 2 weeks
    Dr voodoo was able to make me healthy and see reasons to live again, though
    science says there is no cure, i believe God has sent this great man to
    save people, you can all contact him for his medicine, he has presently
    been treating diseases like,CANCER,BLOOD DISEASE,DIABETES,HIV,TYPHOID, and
    many others, you can contact this man on voodoospelltemple66@gmail.com.or
    add him on whatsApp +2348140120719, God Bless you sir!
  • Olga
    prieš 36 minučių
    Laba diena, dabar esu labai laimingas, nes šiandien gavau 43 000 € paskolą iš šios geros įmonės LAPO po kelių sukčiavimo iš įvairių sukčių, taip pat galite susisiekti su jais, jei jums reikia greitos paskolos, susisiekite su jais dabar šiuo el. lapofunding960@gmail.com
  • Olga
    prieš 35 minučių
    Laba diena, dabar esu labai laimingas, nes šiandien gavau 43 000 € paskolą iš šios geros įmonės LAPO po kelių sukčiavimo iš įvairių sukčių, taip pat galite susisiekti su jais, jei jums reikia greitos paskolos, susisiekite su jais dabar šiuo el. lapofunding960@gmail.com
  • Cristina Paulo
    prieš 15 minučių
    Mane atstūmė mano vyras 4 metus ir tai labai skauda, kad visą laiką buvo apleista. Susidūriau su savo vyru ir jis pasakė, kad tai neveikia ir reikia skyrybų. Jaučiausi prislėgta ir man reikėjo sprendimo, nes labai jį myliu. Internete ieškojau sprendimo ar konsultacijų ir užtikau žmonių, turinčių panašią problemą, kaip ir aš, atsiliepimų puslapį. Man pasisekė, kad moteris paliko el. laišką, kad galėčiau susisiekti, žengiau drąsų žingsnį, nes buvau tokia prislėgta ir jaučiuosi kaip mirti. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kuris man atliko susitaikymo kerus, o mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Šiandien praėjo 3 mėnesiai kartu po susitaikymo burtažodžio ir mano vyras niekada nepasikeitė mylėti mane. Susisiekite su Dr Ilekhojie šiandien el. paštu: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp / skambinkite šiuo numeriu +2348147400259

Parašykite komentarą