Kaip tinkamai išsirinkti plaukų formavimo prietaisus?

Plaukų priežiūra gali kelti nemažai savitų iššūkių. Tikrai labai daug žmonių susiduria su neklusniais plaukais. Būna dienų, kada, rodos, darome viską, kas tik yra įmanoma, tačiau rezultatas netenkina. Tačiau dažnai priežastis yra ta, kad naudojame netinkamas arba neturime tinkamų plaukų formavimo prietaisų. Tiek vyrams, tiek moterims gali būti aktualūs kokybiškiplaukų formavimo prietaisai, su kurių pagalba galime lengviau suformuoti patinkančią šukuoseną ir pamiršti erzinančius, pasišiaušusius ar prieš kryptį iškilusius kuokštus plaukų. Apžvelkime, kaip rinktis plaukų formavimo prietaisus internetu?

Iš kokių formavimo prietaisų galima rinktis?

Plaukų formavimo prietaisų yra tikrai daug. Bene kiekvienas iš jų atlieka savo funkciją ir turi savo paskirtį. Kiekvienam žmogui tikriausiai nereikia absoliučiai visų prietaisų, tačiau priklausomai nuo lūkesčių ir kylančių iššūkių šukuojantis ir formuojant šukuoseną, jų gali reikėti daugiau arba mažiau.

Plaukų džiovintuvai ir fenai – vienas iš pagrindinių prietaisų, kuris prisideda prie plaukų formavimo. Norint formuoti šukuoseną, tai galima daryti tiek su šlapiais, tiek su sausais plaukais. Tinkamas džiovintuvas smarkiai prisideda prie galutinio matomo rezultato ir to, kaip paprasta formuoti šukuoseną.

Tiesintuvai ir garbanojimo žnyplės padeda pakeisti natūralią šukuoseną arba kaip tik ją pabrėžti.

Taip pat galima įsigyti įvairių šukų – formavimui, kirpimui ar barzdai. Paprastai užtenka vienų ar dviejų šukų (stambiu ir smulkiu raštu), tačiau turint ilgus, garbanotus plaukus arba ilgą barzdą, kuria rūpinatės, reikia ir praverčia specialios priemonės. Na ir galiausiai dar yra visokių aksesuarų šioms priemonėms ir plaukų priežiūrai.

Kiekvienas vartotojas turėtų atidžiai įvertinti savo poreikius ir pasirinkti geriausias ir tinkamiausias priemones. Neapsimoka pirkti tai, ką naudosite 1 kartą per metus arba, kieno nauda bus labai ribota. Tačiau labai apsimoka pirkti tai, kas duoda naudą kiekvieną dieną ar bent kelias kartus per savaitę/mėnesį.

Į ką atkreipti dėmesį perkant plaukų formavimo prietaisus internetu?

Pirmasis dalykas, į ką labai daug žmonių atkreipia dėmesį pirkdami internetu, yra kaina. Tačiau apsiribodami tik kainos matymu, labai daug vartotojų praranda potencialią galimybę gauti daugiau naudos iš savo pirkinio. Kartais verta sumokėti daugiau už pvz., plaukų difuzorių ar džiovintuvą, tiesintuvą ir/ar aksesuarus, kurių suteikiama nauda tikrai kompensuos papildomas išlaidas.

Tačiau kaip žinoti, už ką verta mokėti daugiau? Viskas atsiremia į tai, kaip savo plaukus prižiūrite ir ko iš jų tikitės. Jeigu matote, kad trunkate labai daug laiko, kol plaukus pvz., išsidžiovinate arba, kol suformuojate norimą šukuoseną, galbūt laikas pakeisti susidėvėjusias priemones arba pirkti naujas, geresnes?

Tad būtinai atkreipkite dėmesį į techninius įrangos aprašymus. Tai yra labai svarbu perkant elektrinius prietaisus, tokius kaip džiovintuvai, tiesintuvai, garbanojimo žnyplės ir kita. Pavyzdžiui, didelę įtaką veikimo efektyvumui daro džiovintuvo galia, veikimo režimų skaičius, pačio įrenginio svoris, kitos funkcijos.

Trumpai apibendrinant, prieš perkant apžvelkite ne tik kainą, bet ir įrenginio siūlomą funkcionalumą iš techninės pusės.

Rinktis patiems ar prašyti ekspertų/žinovų patarimo?

Pasirinkimas gali pareikalauti nemažai laiko ir pastangų, ypač, jeigu tai darote pirmą kartą arba turite mažai patirties bei žinių. Tačiau ir ekspertų patarimai, nors dažnai ir būna naudingi, ne visada būna 100% taiklūs jūsų atveju.

Reikėtų atidžiai rinktis, kieno skleidžiamą informaciją klausote. Jeigu tiksliai žinote, kad pvz., vartotojas ar asmuo, besidalinantis informacija, naudojo tas priemones, kurios domina jus ir liko patenkintas(-a), galima pasitikėti tokiomis įžvalgomis. Dėl to, atsiliepimai prekių puslapiuose yra labai naudingas informacijos šaltinis. Dar naudingiau, jeigu patarimus imate iš tokį patį plaukų tipą turinčių arba tokią pat šukuoseną puoselėjančių žmonių.

Ekspertų ir žinovų patarimų tikrai reikėtų paklausyti, jeigu renkate dovaną arba priemones vaikams. Pastaruoju atveju, jų kūnai ir plaukai yra labai jautrūs, todėl džiovintuvai, šukos ir kitos priemonės turėtų būti orientuotos į švelnumą bei malonius pojūčius.

Visgi, jeigu jau esate skaitę nemažai informacijos arba perkate nebe pirmą tokio tipo priemonę – galima rinktis ir patiems. Svarbu gerai išmanyti techninius aspektus, kad atskirtumėte, kuo vieno gamintojo ar vienos linijos produkcija yra pranašesnė už kitą. 

UAB „Market Rats“ informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą