Horoskopas šeštadieniui, vasario 24 d.

Avinas Būsite labai nenuoseklūs, nepastovūs ir dėl to aplinkiniams bus sunku susidaryti vienareikšmę nuomonę apie jus. Geriausias būdas apsisaugoti nuo nesusipratimų bei atgauti pusiausvyrą - ramybė. Gali tekti taisyti pašlijusią sveikatą.

Jautis Šiandien būsite kupini idėjų ir neįtikėtinų sumanymų. Vis dėlto kils nesusipratimų, nes kiti nespės reaguoti į netikėtus jūsų minčių šuolius ir prieštaringus nuomonės keitimus. Nepervertinkite savo proto, fizinių jėgų ir saugumo.

Dvyniai Teks susikaupti, nes aplinkybės vers skubiai pasirūpinti įvairiais reikalais. Jūsų nestandartinės mintys gali sukelti aplinkinių susidomėjimą, tačiau vargu ar išvengsite aštrios kritikos. Vakare neprovokuokite ginčų šeimoje.

Vėžys Geriausiai jausitės namuose. Būtų puiku, jei ir kitiems šeimos nariams leistumėte juose gerai jaustis. Įveikite norą priekaištauti. Atsispirkite svaigalų traukai. Stenkitės viską racionaliau planuoti, remtis į tvirtą pagrindą, ieškokite stabilumo.

Liūtas Būsite komunikabilūs, stengsitės atkreipti į save aplinkinių dėmesį, pademonstruoti organizacinius ar kūrybinius sugebėjimus. Tačiau kiti jus nebūtinai įvertins taip, kaip trokštate. Netikėtų problemų gali sukelti vaikai ir paaugliai.

Mergelė Gana sunkiai seksis numatyti darbai, nervins kai kurie kontaktai. Jei siekėte nuo šiandien pradėti gyventi planingai, laikytis dietos, keisti įpročius, viskas susijauks. Gali būti, jog dėl negalavimo teks kreiptis į medicinos įstaigą.

Svarstyklės Jus gali stebinti partnerių nenuoseklumas ir keisti išsišokimai. Jei atrodė, kad santykiai jau pakrypo stabilesne vaga, teks nusivilti - staigmena, kurią jums pateiks, tikriausiai nebus maloni. Vakare tikėtinas konfliktas dėl pinigų.

Skorpionas Tikriausiai stengsitės išlikti ramūs ir netrikdomi, bet kažkas atkakliai mėgins primesti jums savo nuomonę, įvelti į sudėtingą reikalą ar finansinę aferą. Nekokia diena nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti, išlaidauti.

Šaulys Būsite nusiteikę daug kalbėti, filosofuoti, mokyti kitus. Jei teks bendrauti su didesne auditorija, nepažįstamais žmonėmis, venkite dviprasmiškų pasisakymų, grubaus humoro.

Ožiaragis Ši diena primins apie neįvykdytus dalykinius planus ir pažadus. Jei nervingai į tai reaguosite, galite sukelti grandininę reakciją ir po to patys stebėtis, kodėl aplinkiniai tokie nesukalbami, netaktiški.

Vandenis Jūsų požiūris į kolektyvo, visuomenės reikalus atrodys pilietiškas ir rimtas. Kita vertus, būsite linkę tik kalbėti, o realiai nieko nedaryti. Dėl jūsų lėtumo gali užtrukti svarbus reikalas, neįvykti numatytas susitikimas.

Žuvys Ryte būsite nervingi, nenoriai bendrausite. Labiau liežuvis atsiriš į vakarą, kai pasijusite esą dėmesio centre ir turintys ką pasakyti tiems, kurie jūsų klausosi. Būkite atidesni ir punktualesni. Laikykitės savo nuomonės ir pildykite pažadus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą