Marinuoti mėlynieji svogūnai itin patiks mėgstantiems švelnesnį skonį: niekada nenusibosta

Tai nuostabus garnyras ir pagardas, papildantis ant grotelių keptus patiekalus.

Pagaminama labai greitai, o palaikius porą valandų, jau galima ragauti. 

Reikės: 

  • 5 vnt mėlynųjų svogūnų galvų
  • 180 ml vandens
  • 80 ml obuolių acto
  • 3 v.š. cukraus
  • 2 a.š. druskos
  • porą kvapniųjų pipirų žirnelių.

Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, sudėti į stiklainį. Iš paminėtų ingredientų sumaišyti marinatą ir juo užpilti ant svogūnų.

Skaniausia būna po 12 valandų marinavimo, todėl geriausia pamarinuoti per naktį. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą