DRAUGYSTĖ VEŽA TURAS

2020 m. rugsėjo 15 d., antradienis, nuo 18:00 iki 20:30 val.

Mažoji salė, Alytaus teatras, Rotušės a. 2

Dažnai girdime patarimus: „Pamirškite praeities nuoskaudas, nesigraužkite dėl to, kas bus, gyvenkite čia ir dabar. Darykite tai, ką jaučiate, ko norite, bet, svarbiausia, ką galite.“ Viskas atrodo labai paprasta, bet kodėl dažnai nepavyksta? O čia pat, šalia mūsų, gyvena žmonės, iš kurių kažkas atimta, bet duota daug daugiau. Labai stiprūs ir valingi žmonės. Tik ar mes juos žinom? Ir gyvena jie vadovaudamiesi išvardintais principais. Jie pasirengę pasidalinti savo patirtimi. „Draugystė veža“ yra drąsi, veržli ir stipri bendruomenė. Neįkainuojama patirtis ir pasiekti rezultatai skatina dalintis naujomis formomis ir būdais apie bendrystę, kuriai nesvarbus amžius, lytis, ūgis ar kiti dalykai.

Rugsėjo 15 d., antradienį, 18 valandą, Alytaus miesto teatre kviečiame į patirtinį susitikimą, kuriame savo unikaliomis istorijomis dalinsis ir auditoriją „kaitins“ projekto senbuviai – įdomūs, įvairialypę patirtį sukaupę, turiningai ir pozityviai į gyvenimą žvelgiantys pranešėjai: Aistė Krušinskaitė, Irma Jokštytė, Snieguolė Butrimavičienė , Jolanta Raulinaitytė, Reda Tiškutė , Reda Aurylaitė, Spanguolės dirbtuvės trijulė Rūta Kupčinskaitė, Tadas Bartaševičius, Dovilė Kriukelytė.

Nuoširdžiai, atvirai apie savo skausmus ir džiaugsmus, apie nuopuolius ir pakilimus, praradimus ir atradimus. Apie tai, kas padėjo nepalūžti, pastūmėjo veikti, keistis ir siekti savo tikslų. Ne teoriškai, o iš tikrųjų.

Turo „Stiprybė tavyje“ tikslas – įkvepiančiai skleisti šią žinią plačiojoje auditorijoje, plėsti tolerancijos ribas, mažinti atskirtį tarp negalią turinčiųjų ir neturinčių, pabrėžti galias, o ne negalias.

Drąsiai priimk kitą. Tai galimybė susitikti su savimi!

Visi turo susitikimai – nemokami. Norinčius dalyvauti kviečiame iš anksto registruotis.

Online registracijos forma: shorturl.at/opX01

Informacija registracijai: milda.savi@gmail.com, +37061440125.

Turo organizatorius: Neįgaliųjų reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

Informuojame, kad siekiant išvengti koronaviruso infekcijos (COVID-19) plitimo, visų renginio dalyvių prašytume laikytis visuomenės sveikatos priežiūros specialistų teikiamų rekomendacijų: atvykus į renginį dėvėti asmenines nosį ir burną dengiančias kaukes, prie įėjimo dezinfekuoti rankas, išlaikyti kuo saugesnį atstumą nuo kitų dalyvių.

Vykdant rekomendacijas prieš renginį visiems dalyviams bus matuojama temperatūra. SVARBU. Turintys temperatūrą nebus įleidžiami dalyvauti.

Atkreipiame dėmesį, jog nevyktumėte į renginį, jei jaučiate ūmius kvėpavimo takų infekcijos simptomus, arba jei jums paskirta izoliacija (grįžus iš šalių, kurios įtrauktos į privalomos izoliacijos sąrašą ar turėjus artimą kontaktą su COVID-19 užsikrėtusiu asmeniu).

Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama, todėl informuojame, kad Jūs galite būti matomas renginio nuotraukose, ir šios nuotraukos gali būti patalpintos viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

Laukiame renginyje!

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą