„Drevinuko“ mokyklos-darželio teatro studijos „Drevinukas“ spektaklio „Katės namai“ premjera

„Kada stosim keturi
Bus nauji namai geri
Dirbame kaip vienas
Kyla namo sienos..."

Šiais dainelės žodžiais „Drevinuko“ mokyklos – darželio teatro studijos mažieji aktoriai gruodžio 20 dieną pradėjo spektaklio "Katės namai" premjerą. Tai jau dvidešimt pirmas spektaklis, pastatytas „Drevinuko“ teatre! Tačiau kaskart labai laukiamas ir atnešantis daug puikių emocijų, kūrybinio džiaugsmo, naujų atradimų, švelnaus jaudulio bei smagaus juoko.

Nuoširdžiai dėkojame dailininkei Gintarei Markevičienei, kuri visus šiuos metus kuria nuostabius kostiumus artistams. Už choreografiją tariame ačiū Monikai Ivanauskaitei, buvusiai ugdytinei, kuri „Katės namuose“ yra atlikusi pagrindinį katės vaidmenį. Dėkojame mokinių mamytėms Svetlanai ir Vilijai, kurios siuvo aktoriukams kostiumus. Ačiū Jūratei Treigienei, Jaunimo centro direktorei, kuri mielai sutiko priimti „Drevinuko“ teatrą ir pilną salę jų gerbėjų.  O kadangi "Drevinuko" teatro spektakliai yra muzikiniai, tad muziką šiam spektakliui kūrė kompozitorius J.J. Gaižauskas, o vaikus vokalo paslapčių mokė Dalia Vosylienė.

 Labiausiai norime padėkoti režisieriams Ievai Ivanauskienei ir Jonui Gaižauskui, kurie ir yra tvirčiausias pamatas bei jungiamosios kūrybinės sijos šio unikalaus reiškinio, šio tvirto namo - teatro studijos – statyboje. Ačiū, kad Jūs esate ir dovanojate begalinį džiaugsmą ugdytiniams, mūsų bendruomenei ir visiems žiūrovams! 
Jaukių ir gražių  artėjančių švenčių!

Alytaus „Drevinuko“ mokyklos-darželio bendruomenė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą