Informacinio terminalo „Pažink Ameriką!“ atidarymas Alytuje

2018 m. vasario 1 d. 13.30 val. Alytaus Jurgio Kunčino viešojoje bibliotekoje bus atidaromas JAV ambasados informacinis terminalas „Pažink Ameriką". Ceremonijoje dalyvaus ir svečius pasveikins JAV ambasados Viešųjų ryšių skyriaus vadovė Heather Steil.

Informacinis terminalas „Pažink Ameriką!" – tai interaktyvus mokymosi įrankis skirtas Lietuvos moksleiviams ir ne tik. Panašūs terminalai jau sėkmingai buvo įrengti Vilniuje, Šiauliuose, Klaipėdoje, Utenoje, Druskinikuose, Trakuose, Pagiriuose ir Zarasuose. Informacinis terminalas – puikus, interaktyvus būdas sužinoti apie JAV geografiją, istoriją, kultūrą, garsius žmones. Naudodamiesi informaciniu terminalu žmonės gali įsitraukti į interaktyvų balsavimą už labiausiai pamėgtus Holivudo aktorius, sportininkus, mokslininkus ir kitas garsenybes.

Moderniame infoterminale patraukliai pateikiama informacija apie Amerikos gamtą, visuomenę, politiką, kultūrą, turizmo galimybes bei vizų išdavimo tvarką. Pasinaudodami lietimui jautriu ekranu moksleiviai ir studentai sužinos apie studijų galimybes JAV, galės tobulinti geografijos žinias, melomanai – išgirs visų laikų gražiausias melodijas, o norintys pareikšti savo nuomonę apie amerikiečius, galės išrinkti labiausiai nusipelniusias JAV ir pasauliui asmenybes. Informacija terminale „Pažink Ameriką!" pateikiama lietuvių, anglų ir rusų kalbomis.

Tikimės, kad šis terminalas leis žmonėms virtualiai „pakeliauti" po Ameriką, sužinoti naujų istorinių ar geografinių faktų, labiau suprasti JAV kultūrą ir taip pat smagiai praleisti laiką.

Renginio vieta – Alytaus Jurgio Kunčino viešoji biblioteka, Seirijų g. 2, Alytus

Laikas – 2018 m. vasario 1 d. 13.30 val.

Alytaus  Jurgio Kunčino viešosios bibliotekos informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą