Pasakos“ auklėtiniai darželį papuošė 100 vėliavėlių ir miestui padovanojo net 3 parodas

 


„Ačiū Tėvyne už gimtą kalbą“ - taip dėkodami ir iš visos širdies dainuodami apie Lietuvą, lopšelio – darželio „Pasaka“ darželinukai pradėjo šventę, skirtą valstybės šimtmečiui paminėti. Vos dviejų metų ir jau vyresni mažieji alytiškiai dainuodami išdidžiai rankose laikė Lietuvos trispalves. Jas gamino su tėveliais. Siūtų, megztų, pagamintų iš popieriaus ar veltų iš vilnos vėliavėlių suskaičiuota simboliškas skaičius – 100.

Šventėje „Pasakos“ auklėtiniai dainavo daineles apie Lietuvą, deklamavo eilėraščius ir džiaugėsi, kad gali švęsti šalies gimtadienį. O kad ilgiau būtų juntama šventinė nuotaika, darželis buvo papuoštas minėtomis vėliavėlėmis ir dideliu, trimis spalvomis papuoštu skaičiumi 100. Darželio bendruomenę toks vaizdas džiugins iki pat Kovo 11-osios.


Minint išskirtinę sukaktį darželio pedagogės suorganizavo Respublikinį ikimokyklinio amžiaus vaikų kūrybinių darbelių konkursą, kuriame vaikai buvo kviečiami piešti savo kraštą. Sulaukta šimtų dalyvių iš visos Lietuvos. Kad visi galėtų pasigrožėti vaikų darbais, surengtos trys parodos - Alytaus miesto savivaldybėje, Alytaus rajono bibliotekoje ir lopšelio - darželio „Pasaka“ galerijoje.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą