Simno gimnazijos pavasarinė dovana Miroslavo globos namų gyventojams

Pavasaris puošiasi atgimstančia gamta, todėl ir Simno gimnazijos jaunieji maltiečiai nuvyko į Miroslavo globos namus, kad padovanotų seneliams džiaugsmingų akimirkų. Senoliai jau laukė atvykstančių svečių, todėl džiaugsmingas pasisveikinimas atvėrė širdis nuoširdžiam bendravimui. Maltiečių vadovė Laima Žemaitienė pasveikino visus, esančius salėje, ne tik su pavasariu, praėjusiomis šv. Velykomis, bet ir su Lietuvos šimtmečio jubiliejumi. Ji padėkojo seneliams už atkurtą Lietuvą, išgyventus sunkius karo, pokario, sovietmečio metus.

Muzikos mokytojo Dainiaus Platūkio vadovaujama mokinių liaudies kapela smagiais akordais džiugino senelių širdis. Skambėjo eilėraščių posmai apie Lietuvą, o muzikos mokytojos Giedrės Petkevičienės vadovaujamas mišrus gimnazijos ansamblis senoliams padainavo lietuvių liaudies dainų apie Tėvynę, laisvę, pavasarį.

Prieš atsisveikindami mokiniai seneliams padovanojo savo pieštų atvirukų, vaisių, ,,kiškio pyragą“ ir nuoširdžiai palinkėjo sveikatos, gerumo ir šviesaus pavasario. Manau, kad gražiausia susitikimo akimirka – bendra nuotrauka prisiminimui.

Socialinė darbuotoja Kristina Šliuževičienė padėkojo Simno gimnazijos mokiniams už pavasarinę dovaną, atvežtą Alytaus r. savivaldybės Miroslavo globos namų gyventojams.

Grįždami namo visi jautėmės pakylėti, nes gera dovanoti džiaugsmą kitiems.

 

Simno gimnazijos jaunoji maltietė Austėja Abromaitytė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą