Šeimos šventė Simno gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriuje

Prasminga idėja gegužės mėnesį švęsti Šeimos dieną pabrėžia jos reikšmę mūsų gyvenime. Šia proga penktadienio popietę Simno gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriuje susirinko „Vabaliukų“ grupės ugdytinių mamos, tėčiai, močiutės, broliukai ir sesutės.

Auklėtoja pasveikino visus susirinkusius ir pabrėžė, kad šeima yra pirmoji ir pagrindinė žmogaus ugdymo institucija, o darželis – tik pagalbininkas, partneris, padedantis auginant mažuosius daigelius. Todėl svarbu, kad darželį jungtų ne vien bendra pastogė, bet ir santykiai, paremti abipusiu supratimu, pagarba, gebėjimu susitelkti ir būti viena didele šeima.

Vaikai pasveikino savo mylimus tėvelius, dovanodami jiems skambias daineles, nuoširdžius eilėraštukus, šiltus apkabinimus bei pačių rankelėmis pagamintas dovanėles. Kiekvienas stengėsi savo širdies dalelę atiduoti patiems brangiausiems žmonėms – mamytei ir tėveliui – taip vaikai atsidėkojo tėveliams už rūpestį ir meilę. Renginio pabaigoje tėveliai su vaikais rašė savo norus, svajones ir, pritvirtinę juos prie helio balionų, paleido kilti į dangų.

Renginio metu visi: tėveliai, vaikai ir kiti susirinkusieji – džiugiai šypsojosi, jų akys spindėjo laime.

 Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą