Kančėnų bendruomenė moka ne tik dirbti, bet ir švęsti

Kančėnų kaimo bendruomenė minėjo 15-kos metų veiklos jubiliejų ir Lietuvos Valstybės atkūrimo 100-metį renginyje „Vienybė te žydi“, kuris vyko prie bendruomenės namų esančiame stadione. Šventėje dalyvavo ne tik Kančėnų kaimo, bet ir aplinkinių kaimų gyventojai.

„Vienybė – tai jėga, leidžianti atlikti didelius darbus. Tai viena pamatinių sėkmingos bendruomenės veiklos vertybių“, – kalbėjo ilgametė bendruomenės pirmininkė Monika Ražanauskienė. Pirmininkė pasidžiaugė, kad šiais metais Alytaus rajono savivaldybei padedant renovuotas bendruomenės namų pastatas, sutvarkyta Bukauciškių kapinių aplinka.

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas pažymėjo, kad Kančėnų kaimo bendruomenė yra pavyzdys kitoms bendruomenėms, kaip sėkmingai ne tik gyvuoti, bet ir užsidirbti.  Meras padėkojo aktyviai pirmininkei M. Ražanauskienei už nuoširdų darbą, padovanodamas išgraviruotą atminimo lentelę su linkėjimu: „Tegul Jūsų bendruomenę ir toliau vienija graži bičiulystė ir bendros idėjos, o ateityje lai netrūksta pasiektų tikslų, įveiktų iššūkių ir naujų atradimų. Linkiu, kad sukaupta veiklos patirtis taptų raktu į tolimesnę sėkmę“.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas pasveikino aktyviausius bibliotekos skaitytojus. Pasidžiaugti bendruomenės švente atvyko bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Agnė Petravičienė, Daugų seniūnė Irma Kašėtienė, jos pavaduotojas Algirdas Marčiukonis, Alytaus rajono pirminės sveikatos priežiūros centro direktorius Gediminas Krasauskas.

Kančėnų bendruomenė moka ne tik dirbti, bet ir linksmintis – šventę vainikavo Daumantų muzikantų koncertas.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Kančėnų filialo

vyresn. bibliotekininkė Rita Mikuckienė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą