Alovės bendruomenės atstovai tradiciškai rinkosi aptarti nuveiktus darbus, pasidžiaugti laimėjimais

Alovės seniūnijoje vyko bendruomenės atstovų susirinkimas, kurio metu aptarti įsibėgėjusių metų nuveikti darbai.

Alovės seniūnė Irma Stenionienė pasidžiaugė, kad seniūnija dalyvavo Nacionaliniame Lietuvos seniūnijų konkurse „Valstybę kuriame mes“. Buvo pateikta paraiška nominacijai „Už kūrybiškumo ugdymą“. Seniūnija pateko į konkurso finalą, o nesenai sulaukė ir komisijos iš LR kultūros, švietimo, socialinės ir darbo ministerijų bei LRT.

„Džiaugiuosi ir esu dėkinga visiems padėjusiems surinkti reikiamą informaciją teikiant paraišką. Alovės seniūnija – kūrybinga, aktyvių žmonių seniūnija. Ir čia esančios veiklos padeda apjungti seniūnijos bendruomenę, didžiuotis seniūnija. Finale esame tarp stiprių konkurentų, tačiau jau finale“, – kalbėjo Irma Stenionienė.

Iš komisijos narių seniūnija gavo padėkos dovaną – 100-mečio Lietuvos valstybinę vėliavą ir LR administracinį teritorinį žemėlapį.

Susitikimo metu taip pat aptarti planuojami renginiai seniūnijoje.

Susirinkime dalyvavo Alovės bendruomenės VO „Susiedai“ vadovė Asta Kisielienė, bendruomenės „Venciūniškiai“ pirmininkė Dalė Kočiūnė, Venciūnų bendruomenės „Venciūnų sodiečiai“ pirmininkė Zita Cikanienė, „Varčios kaimynų“ bendruomenės pirmininkas Rimas Petrauskas, Daugų Vlado Mirono gimnazijos Alovės pagrindinės mokyklos administratorė Loreta Alksninienė, Alovės kultūros namų administratorė Ramunė Miškauskienė.

 

 

 

Alovės seniūnijos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą