Nuotraukos autorius: Ilona Krupavičienė

Alytaus bibliotekininkėms – „Riešutas“ ir padėkos

Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešojoje bibliotekoje metams palydėti skirto šventinio renginio metu įvyko Vilniaus regiono geriausio metų bibliotekininko konkurso „Riešutas" apdovanojimų ceremonija. Joje padėkomis, nominacijomis ir prizais buvo įvertinti geriausi Alytaus ir Vilniaus apskričių savivaldybių viešųjų bibliotekų darbuotojai.

Šiais metais „Riešuto" konkursas buvo organizuotas jau trečiąjį kartą. Šis konkursas išryškina geriausius Alytaus ir Vilniaus apskričių viešųjų bibliotekų vadybos pavyzdžius, savo meistriškumu profesiją puošiančius specialistus ir komandinio darbo pastangomis pasiektus išskirtinius rezultatus.

Susumavus 2018 metais nuveiktus darbus ir pasiektus rezultatus, rasta, kuo pasidžiaugti. Geriausio Vilniaus regiono viešųjų bibliotekų 2018 metų vadovo „Graikinio riešuto" apdovanojimas buvo įteiktas Alytaus Jurgio Kunčino viešosios bibliotekos direktorei Giedrei Bulgakovienei už profesionalų bibliotekos veiklos plėtojimą ir kultūrinės iniciatyvos įprasminimą. Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos padėkos raštas Giedrei Bulgakovienei įteiktas už bibliotekos veiklos plėtojimą, atnaujinimą ir modernizavimą, iniciatyvumą, bendruomenės telkimą, aktyvią visuomeninę ir kultūrinę veiklą 25-erių metų darbo bibliotekoje proga.

Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos padėkos raštai įteikti ir dviem darbščiausioms Alytaus Jurgio Kunčino viešosios bibliotekos darbuotojoms. Dokumentų komplektavimo ir katalogavimo skyriaus vedėjai Linai Rutkauskienei – už bibliotekos paslaugų plėtojimą, profesionalumą ir sėkmingą dokumentų komplektavimo politikos įgyvendinimą. Informacijos ir kraštotyros centro vyriausiajai bibliografei Ilonai Krupavičienei – už bibliotekos paslaugų plėtojimą, profesionalumą, įvairialypį ir kūrybišką indėlį į Alytaus kultūrinės atminties gaivinimo ir krašto pažinimo veiklą.

 

Parengė Jūratė Čėsnaitė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą