Meras pasveikino kunigą Tadeus Vallian 60-ojo jubiliejaus proga


Sekmadienį, Lazdijų Šv. Onos bažnyčioje buvo švenčiama ypatinga proga - kunigo Tadeus Vallian 60-asis jubiliejus. Po iškilminų Šv. Mišių garbingo jubiliejaus proga kunigą, Šlavantų parapijos kleboną, pasveikino Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis.
Lazdijų rajono savivaldybės meras A. Margelis Džiaugėsi, kad kunigas Tadeus yra mylimas Šlavantų bendruomenės žmonių. Jis padėkojo už šiltą bendravimą ir pagalbą sprendžiat iškilusias Šlavantų parapijos problemas. Lazdijų rajono savivaldybės meras A. Margelis kunigui T. Vallian linkėjo stiprios sveikatos, ilgų gyvenimo metų , prasmingos tarnystės Dievui. Rajono vadovas kunigui T. Vallian padovanojo arnotą.
Lazdijų Šv. Onos parapijos klebonas Nerijus Žvirblys padėkojo kunigui už tarnystę Lazdijų parapijoje, už neabejingumą ir nuolatinę pagalbą žmonėms. Jis palinkėjo džiaugsmingų ir prasmingų metų. Lazdijų Šv. Onos parapijos klebonas N. Žvirblys jubiliatui įteikė apaštalinį palaiminimą iš Popiežiaus Pranciškaus.
Garbingo jubiliejaus proga T. Vallian taip pat sveikino Šlavantų seniūnijos seniūnė Julija Maziukienė, parapijos bendruomenė ir kiti svečiai.


Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą