„Sodra“ džiugina ASPC Vaikų dienos centro lankytojus

Šią savaitę VšĮ Alytaus miesto socialinių paslaugų centro Vaikų dienos centro lankytojai sulaukė svečių – atvyko Valsybinio socialinio draudimo fondo valdybos – „Sodros" – Alytaus skyriaus vadovas Valerijus Vencius ir jo kolegė Ida Verslovienė. Kupini švelnumo, šilumos ir gėrio, šios įstaigos atstovai susipažino su vaikais, rūpestingai klausė, kaip jiems sekasi, kaip praėjo diena ir domėjosi, ar patinka animaciniai filmai. V. Vencius paaiškino, kad atvyko nešinas dovanomis – už Pyragų dienos surinktas lėšas „Sodros" Alytaus skyriaus kolektyvas skiria vaikams bilietus į kino teatre „Dainava" rodomą 3D animacinį filmą „Aštuonkojis Dipas". Vaikų dienos centro lankytojai džiaugėsi sulaukę dėmesio ir tiesiai jiems į rankas įteiktais vokais su bilietais, kurių viduje dar buvo ir saldi dovanėlė.
Atvykę į kino teatrą vaikai vėl sutiko V. Vencių ir jo kolegę Idą, jie puikiai prisiminė, kad šie žmonės skyrė pramogą, tad skubėjo su jais pasisveikinti, o mažoji dienos centro lankytoja, dėkodama už bilietus, dovanojo rankų darbo gėlę.
Vaikai liko patenkinti galimybe apsilankyti kino teatre ir žiūrėtu animaciniu filmu, juk kai kurie čia lankėsi pirmą kartą. Grįždami namo kalbėjo apie patirtus įspūdžius bei ką išmoko iš animacinio filmo herojaus.
Džiugu, jog „Sodros" administracija atvyko pabendrauti su vaikais, skleidė šilumą ir pasitikėjimą. Dėkojame „Sodros" Alytaus skyriaus direktoriui Valerijui Venciui ir jo šauniam kolektyvui.

VšĮ Alytaus miesto socialinių paslaugų centro informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą