Kalėdinis renginys Alytaus miesto globojamiems vaikams bei jų jų globėjams

„Prasmę gyvenimas įgauna tik per meilę. Kuo daugiau sugebame mylėti ir atiduoti, tuo prasmingesnis tampa mūsų gyvenimas"

H. Hesė

Tikėdami ir matydami prasmę savo darbuose Alytaus miesto šeimos centro Globos centro darbuotojai pakvietė Alytaus miesto globėjus ir jų šeimose gyvenančius vaikus į kasmetiniu tampantį kalėdinį renginį „Gerumo – širdyje, meilės – namuose...". Šventėje dalyvavo 32 globėjų šeimos ir 59 jose augantys vaikai.

Šventė vyko Alytaus miesto teatre. Gruodžio 7 d. 11 val. Alytaus teatro mažoji salė prisipildė vaikų klegesio, džiaugsmingo šurmulio.

Visus susirinkusius pasveikino Agnė Malakauskaitė, Valstybės vaiko teisių apsaugos įvaikinimo tarnybos patarėja Alytaus mieste, Daiva Žemaitaitytė, Globos centro vadovė

Susirinkusieji žiūrėjo spektaklį „Skrudžo gatvės angelai" - Alytaus miesto šeimos centro dovana. Tai pasakojimas apie amžinas vertybes – meilę, atjautą, rūpestį, mokėjimą dalintis ir puoselėti šiltus tarpusavio santykius.

Stebuklingos pasakos ir gilios prasmės sužavėti, padėkoję aktoriams, nukeliavome į saldžiąją dalį – ją mums padovanojo „Šventė Jums" vadovas Donatas Steponėnas su savo kolektyvu, o patalpomis leido naudotis Alytaus miesto teatras.

Alytaus miesto šeimos centro Krizių skyriaus darbuotojos su šiuo metu centre gyvenančiomis moterimis kartu prikepė kalėdinių sausainių. Kiekvienam išeinančiam buvo įteikta nedidelė dovanėlė – tai tarsi simbolis, kad mes esame viena didelė bendruomenė, kurioje kiekvienas narys yra svarbus.

Rėmėjų nuoširdžia pagalba ši šventė tapo dar vienu laipteliu į draugystę, nuoširdų bendravimą tarp mūsų visų...

„Sušildykime savo širdies šiluma, pasidalinkime savo namų jaukumu su artimaisiais... tikėkime kalėdine paslaptimi". Nuoširdų AČIŪ tariame visiems globėjams už galimybę būti kartu.

Alytaus miesto šeimos centro Globos centro kolektyvas

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą