Nuotraukos autorius: T.Stacevičius

Alytiškė parduotuvėje sulaukė ne konsultacijos, o grasinimo diržu

Užėjęs į parduotuvę gali sulaukti ne tik darbuotojo konsultacijos, bet ir grasinimų. Tai patyrė alytiškė Renata, su dvejų metų dukra užėjusi į baldų parduotuvę Alytuje.

Jauna moteris pasakojo, kad į parduotuvę su dukra užsuko būdamos puikios nuotaikos.

„Įėjusios mandagiai pasisveikinome su pardavėja ir pasukome mus dominančių spintelių link. Netikėtai mergaitė prisėdo ant vienos sofos. Tuomet pasigirdo piktas darbuotojo balsas, perspėjantis, kad ant sofų sėdėti negalima“, – apsilankymo parduotuvėje akimirkomis su portalu alytusplius.lt dalijosi Renata.

Ji, norėdama išvengti nemalonios situacijos, bandė pajuokauti sakydama, kad kaipgi galima pirkti sofą jos neišbandžius. Bet tuomet moteris sulaukė netikėto atsako. Vyras pagrasino, kad jeigu mergaitė sėdės ant sofos, ateis dėdė su diržu ir „duos jai“.

Tai moterį labai papiktino, nes dukra tiesiog prisėdo ant sofos, jos neniokojo ir neteršė.


„Mane tokie žodžiai šokiravo. Gerai, kad dukra dar maža ir nesuprato jų prasmės“, – teigė Renata. Ji bandė aiškinti darbuotojui, kad šiais laikais vaikus nuo smurto gina Valstybinė vaikų teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba ir kitos institucijos, kad taip su vaikais nesielgiama.

Po tokių žodžių darbuotojas nutilo, o alytiškė su mergaite skubiai išėjo iš parduotuvės.

„Negaliu suprasti, ar tai buvo nevykęs pokštas, ar rimtas grasinimas, bet pasijutau labai nemaloniai. Jau kelis vakarus prieš užmigdama vis prisimenu tą nemalonią situaciją“, – pasakojo jauna mama.

Susisiekus su baldų parduotuvės savininku Kęstučiu Bračiuliu jis prisipažino manantis, kad darbuotojas be priežasties negalėjo taip kalbėti.

„Parduotuvėje apsilankiusios mamos su savo vaikais dažnai jų nekontroliuoja, leidžia daryti, ką nori. Jie lipa purvinais batais ant naujų baldų, išpurvina. O išvalyti baldus tikrai nėra lengvas darbas“, – sakė jis.

K.Bračiulis sakė, kad klientams visuomet pasiūloma atsisėsti ant sofų, kurias planuoja pirkti. Jis mano, kad susiklosčiusi nemaloni situacija yra tiesiog nesusipratimas. (LR)

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą