Šildymo sezono pradžia – dar šią savaitę

Ketvirtadienį Alytaus mieste pradedamas šildymo sezonas. 

Šiandien Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius pasirašė įsakymą, kuriame skelbiama, kad Alytaus mieste 2020–2021 m. šildymo sezono pradžia 2020 m. spalio 15 d.

Įsakyme nurodoma daugiabučių namų administratoriams, valdytojams, pastatų šildymo ir karšto vandens prižiūrėtojams, UAB „Alytaus šilumos tinklai“ nuo šildymo sezono paskelbimo pradžios pradėti šildymo sezoną Alytaus mieste. 

Daugiabučius namus, švietimo, ikimokyklinio ugdymo, socialinių paslaugų ir sveikatos paskirties pastatus šildymo sezono metu šildyti, išskyrus atvejus, kai pastatų savininkai ar valdytojai, daugiabučių namų valdytojai ar techniniai prižiūrėtojai teisės aktų nustatyta tvarka priima sprendimus šildymo sezoną pradėti kitu laiku ir įsipareigoja užtikrinti gyvenamosiose ir viešojo naudojimo patalpose mikroklimato parametrus, nustatytus higienos normoje HN 42:2009 „Gyvenamųjų ir viešojo naudojimo pastatų mikroklimatas“.

Daugiabučių namų administratoriai, valdytojai, pastatų šildymo ir karšto vandens prižiūrėtojai, nusprendę pradėti šildymo sezoną kitu laiku, apie tai raštu turi informuoti UAB „Alytaus šilumos tinklai“.

Ams, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą