Tamsiausią metų laiką tegu nušvinta Alytus!

Artėja pačios gražiausios metų šventės. Nors šiemet jos bus be visiems įprasto šurmulio, didelių susitikimų, renginių, eglutės įžiebimo šventės, tačiau šv. Kalėdų jaukumą sau bei aplinkiniams galime susikurti patys. Šiais metais skatiname aplinką papuošti kuo šviesiau, įnešant į kiekvieną erdvę bent dalelę šviesos žiburių, kurie džiugintų ir suteiktų progą grožėtis nušvitusiu miestu.

„Nors šiemet šventės dėl susiklosčiusios situacijos bus kitokios, tačiau Kalėdos vis tiek ateis ir mums širdyje norėsis to viso džiaugsmo ir lengvumo. Kasmet stebimės, kaip įmonės, įstaigos, daugiabučiai ir individualūs namai sugeba išradingiau pasipuošti, to tikimės ir šiemet. Noriu paskatinti jus puošti savo erdves ir šventiniais akcentais bei šviesomis sukurti šv. Kalėdų magiją Alytuje“, – kviečia Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė. 

Jau kitą savaitę puoškime savo individualius namus, daugiabučius, įmones, įstaigas, parduotuvių vitrinas, pastatų fasadus. Kurkime išskirtinius papuošalus, kurie galėtų papildyti kalėdinę Alytaus dvasią. Galbūt papuošime eglutę, kuri bus dekoruota žėrinčiais žaisliukais ar netgi apversta aukštyn kojomis, o gal mūsų erdvėje atsiras žibintai, šviečiančios dekoracijos ir kiti akcentai. Nebijokime fantazuoti, svarstydami idėjas, kuo nustebinti šiemet, kurkime įvairius papuošalus.

Kaip ir kasmet konkurso metu vertinsime jūsų kūrybingumą, originalumą, išskirtinumą, meniškumą, o jo nugalėtojai ir prizininkai bei dalyviai bus įvertinti specialiais Alytaus miesto savivaldybės prizais. 

Todėl nieko nelaukdami skelbiame, kad  prasideda tradicinis Kalėdiško Alytaus konkursas ir laukiame jūsų papuoštų erdvių nuotraukų iki gruodžio 21 dienos. Nuotraukas socialiniuose tinkluose feisbuke ir instagrame žymėkite grotažyme #KalėdiškasAlytus arba siųskite jas mums el. p. komunikacija@alytus.lt. Tikimės, kad būsite aktyvūs ir šiemet!

Kaip ir kasmet žaismingai pasipuošusių savo aplinką ieškosime ir mes. Labiausiai papuoštą miesto vietą Alytaus miesto savivaldybės feisbuke išrinksite jūs, o komisija nominuos keturių kategorijų nugalėtojus: 

įmonės, įstaigos, organizacijos;

daugiabučių namų savininkų bendrijos;

individualūs gyvenamieji namai;

švietimo įstaigos.

Tegul nušvinta Alytus!

Komunikacijos skyriaus informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą