Palmiros horoskopas pirmadieniui, sausio 31 d.

Pirmadienis – kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos metas, tinkamas nebent senų darbų užbaigimui, senų klaidų paieškai bei taisymui. Nieko naujo nesiimkite.

Pirmadienis – daug kuo nepalankus ir emociškai įtemptas metas: būkite atsargūs vairuodami, eidami gatve, taip pat dirbdami su kompiuteriais. Venkite darbe atvirai reikšti atvirai nuomonę. Kad ir kas įvyktų – nepraraskite savitvardos. Vakaras nuo 18 val. ramesnis – grįš santarvė. Verta taikytis.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti arklius bei šunis – tai apsauga, pagalba. Tačiau kiti gyvūnai bei paukščiai gali reikšti atpildą už jūsų netikusius darbus ar žinią apie kažkieno mirtį. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali būti atskleistos, matyti savo artimuosius – liūdesys, nesėkmės.

Blogas ženklas: jei išėjus iš namų pūstų stiprus vėjas į veidą – jums gali būti atsakyta prašant, o jei į nugarą – sėkmės praradimas, išberti kruopas, gūdus, trupinius, šiukšles – nuostoliai, jei viskas iš rankų kristų, raktas sulūžtų ar spyna užsitrenktų – nelaimė, liga, jei paukštis jus išteptų, apskritai kažkuo išsitepti, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: antradienis puikus planavimui bei labiau teoriniam nei praktiniam problemų sprendimui; palankūs tamsūs, pilki tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis gali apversti visus jūsų planus, ir geri norai nueis vėjais.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis žada įtampą darbe. Labiau pasaugokite savo darbo vietą. Nepalanku į vadovybę kreiptis su prašymais bei pasiūlymais.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis netinkamas kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį bus svarbu siekti abipusio supratimo bendraujant, mokėti išgirsti kitą, prisitaikyti, nusileisti (tiesa, jei tai nesusiję su sąžinės kompromisais).

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis išryškins problemas veikloje. Gali tekti susidurti su kažkieno padarytu broku, skaičiavimo klaidomis, technikos gedimu. Patys irgi labiau tikrinkite atliekamus darbus – klaidos gali lengvai praslysti nepastebėtos...

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį venkite avantiūrų ir labiau pasaugokite gerus santykius su mylimu asmeniu. Būkite atidesni savo vaikams.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis netinkamas užsiimti niekuo svarbiu.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį likite atsargūs kelyje bei saikingi bendraudami ar ką nors pirkdami. Ir niekur neskubėkite, daug nežadėkite. Tikėtinos problemos per elektros prietaisus, kompiuterius bei netikusius draugus, naujus pažįstamus, taip pat vagis, transporto priemones.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis sudėtingas, ir jei nekaip jausitės, geriau likite namie. Pasaugokite savo pinigus, turtą.

Vandenis (01 20–02 18). Itin save bei santykius su artimaisiais, su savo pora pasaugokite pirmadienį – jokių impulsyvių veiksmų bei sprendimų.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis nepalankus svarbiems reikalams. Patartina daugiau ilsėtis bei gerti raminančias arbatas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą